Şimdi Ara

Goalunited Global'de Satılık Takım (4. Ligde)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Goalunited Global'de 4. ligde takım satıyorum En önemlisi de bu takım 4. ligde yani yeni bir hesap açtığınızda 10. ligden başlıyorunuz tüm sezonlarda şampiyon olsanız bile 4. lige çıkmak 6 sezon sürüyor bu da yaklaşık 2 yıl demek :

Takımda oldukça fazla paf takımdan çıkmış oyuncu var ve o oyuncuların gelişimi çok iyi bu nedenle gelecek vaad eden bir takım. Ayrıca takım genç olmasının yanı sıra güçsüz de sayılmaz 33 q takım gücü şu genç bir takım için ideal diyebişliriz. Ayrıca gelişim merkezi kurulu tüm antrenman slotları açık 81 yetenekli yardımcı antrenör sayesinde çok hızlı bir gelişim var antrenör de 82 yetenek bonusları çok iyi doldur boşalt ofsayt taktiği ve duran toplar tamamen çalışılmış powerplay ve çakılı savunma da orta seviyede çalışılmış durumda ;

Şu anda ligde 10. sırada 3 hafta oyuna giremedim kaleci alamamıştım kalecisiz takım ligde biraz kötü gitti 1 galibiyeti var ve bu sene ligde kalabilir. Hesapta 1.000.000 € var takımdan bir kaç screen shot aşağıda ;

1 adet rehabilitasyon , 1 adet vitamin iğnesi , 1 adet paf araştırma kartı ve 1 adet 1000 inşaat starı , 3 adet 200 inşaat starı , 3 adet antrenman maçı , 3 adet united 1'e1 kuponu hesapta mevcut. bunlarda size ufak bir avantaj sağlar en azından 3 united maçıyla takımı tanıyabilirsinz.

Şu anda bankaya 750.000 € borcu var bankadan çekilebilecek maksimum tutar ise 4.250.000 €

Not 3 hafta girmediğim için tesislerde biraz onarım gerekliydi 5 yeri tamir ettim sırada bir kaç yer daha var onlar da 1 hafta içinde biter.

Fiyat Konusunu Görüşmek İçin Facebook hesabımı ekleyebilir veya mesaj atabilirsiniz : Ufuk Somkan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuksomkan -- 6 Eylül 2011; 13:46:21 >

• ilgilenen yok mu arkadaşlar ???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.