infected mushroom dinliyorum psycho , dream , In my mind , mush mushi gibi çok saglam parçaları var.bu grubun haricinde bildiginiz cok saglam gruplar ve parçalarını yazarsanız cok sevinicem
gerçekten şaşırdım bu forumda böle bir post gördüğüme.bende yeni üyeyim ama ne alaka oldum bir an.portföy yelpazesi epey geniş demek bu forumun.bende goa ve psychedelic trance dinleyicisiyim.infected dışında sana önerebilceğim goa trance isimleri Astral projection,Etnica.Talamasa,......
astral projection - kabalah astral projection - let there be light talamasca - jungle strom etnica - trip tonight man with no name- teleport
liste epey kabarık hemen aklıma gelenleri yazdım sana.bu arada duydun mu bilmiyorum ama infected mushroom türkiye turnesi var mayıs başında.4-6-7 mayıs eskişehir-ankara-istanbul seferine çıkıyorlar.kaçırma derim,daha önce izleme fırsatım olmuştu canlı çok daha acaipler.
kacırmıcam bundan emin olabilirsin
live olucak bu sefer gitaristle birlikte geliyorlar.eski punkçılardan kim kaldı
Allah allah banadamı şarkı yapmışlar
benim de çok ilgimi çekti topic!!! bu işte infected mushroom #1 ancak talamasca nın çok sıkı parçaları var
astral projection elemanları israilli olduuu için pek sevmiorum ama mahadeva ve trance dance gibi güzel parçalarını inkar etmemek lazım....
quote:
Orjinalden alıntı: Confusion
benim de çok ilgimi çekti topic!!! bu işte infected mushroom #1 ancak talamasca nın çok sıkı parçaları var
astral projection elemanları israilli olduuu için pek sevmiorum ama mahadeva ve trance dance gibi güzel parçalarını inkar etmemek lazım....
infected mushroomda israilli bildigim kadarıyla her neyse , astral projection ve talamasca nın parçaları Ares de cıkmadı çok ilginç , bu parçaları bulabilecegimiz bir url yada ftp varmıdır ?
hay yaw dinlenmez be psy dinliceksenizde psy dinlenirde mushroom çok az sesli müzikler yapıyor sarmıyo beni bi kaç psy set var bende güzel ama track listleri yok olsa koyardım
quote:
hay yaw dinlenmez be psy dinliceksenizde psy dinlenirde mushroom çok az sesli müzikler yapıyor sarmıyo beni bi kaç psy set var bende güzel ama track listleri yok olsa koyardım
doru aslında infected hakkında bu şekilde genel bir görüş oluştu son çıkardıkları albümden sonra.ama adamların yaptığı çok sesli şarkılarda yok değil.
astral projection - kabalah talamasca - cancer tikal - jazzistique electric universe - morning star power source - goaway prana - alien pets shiva shidapu - virtual voyagen
ortaya karışık
quote:
astral projection elemanları israilli olduuu için pek sevmiorum
bu arada infected mushroom da israilden
devam listeye
futurax - psychosis transwave - helium talamasca - sinai infected mushroom - deeply disturbed cosma - yok yok
ortaya karışık 2 damarıma bastınız ne yapiim yat kalk goa dinlerim ben durmam bu saatten sonra
04 May 2005 Turkey Live Duvdev & Erez Eskisehir
06 May 2005 Turkey Live Duvdev & Erez Ankara
07 May 2005 Turkey Live Duvdev & Erez Istanbul
Biletler Biletix de 25 YTL arkadaşlar , kaçırılmaması gereken bir party , Biletler tükenmeden alınız
Arkadaşımın söyledigi gibi DJ Set olmayacak tamamen Canlı , eski parçalarını bile sanki yeniymiş hevesinde izleme şansımız olucak
eskişehir biletleri öğrenci 15ytl diye biliyorum ben.
Valla baba Studio Live ve Saklı kent deki bilet fiyatları 25 YTL , eskişehir hakkında bişi göremedim
CANKAN var baba. delikanlı gibi söylüyorlar adamlar...
infected mushroom - spiritual trance çok fena bi parça