Bildirim
go-kart yapalım (639. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
-
problem olmadı şimdiye kadar gayet kullanışlı atkadakilerde aynı @enderun67
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavi_korku_08 -- 6 Nisan 2015; 7:48:34 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar Merhaba, 150 cc scooter motorundan bağımsız süspansiyonlu araç yapıyorum, 13 inc lastik olacak. fren sistemi beni biraz düşündürüyor. Motorsiklet freni işimi görmeyecek gibi geliyor. Acaba nasıl bir fren sistemi yapmam gerekiyor. Birde parçaları detaylı olarak yazarsanız memnun olurum. -
Bagımsız suspansıyon yapacaksan dıskler poryada olması gerek sistemi ona gore ayarladın mı resim kaysan daha ıyı uardım ederdik bu şekilde zor birde 150 lik scooter motora 13 cant cok agır gelir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavi_korku_08 -- 7 Nisan 2015; 21:53:45 >
quote:
Orijinalden alıntı: mavi_korku_08
Bagımsız suspansıyon yapacaksan dıskler poryada olması gerek sistemi ona gore ayarladın mı resim kaysan daha ıyı uardım ederdik bu şekilde zor birde 150 lik scooter motora 13 cant cok agır gelir
Diskleri poryaya baglicm ama diske baskıyı pistonlami yapıcam yoksa hidrolik bir sistem mi olacak yada bisiklette ki gibi baskıyı fren teli gibi birseylemi sağlayacam. Kampana diyorlar, kalipper diyorlar kafam karisti. Hocam Ortada Fotoğraf koyacak birsey yok. malzemeleri tedarik ediyorum. birkac gun once tornada yapılacak işlere başladım. Hayırlısi bakalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam konuyla ilgili birkaç fotograf eklemen mümkün olur mu? Elimde şuanda çalışır vaziyette scooter motorsiklet var. ondan gerekli parçaları sökerim. Birde yazdıklarınızdan yanlış anlamadıysam sadece arka tekerlere fren takmam yeterli olacak mı? -
Bagımsız suspansiyon sisteminde her tekerin fireni ayrı disk olacak caren yok bunlara baglı olarak pedala bağlı olan üst firen merkezi sağlam birsey olması gerek konu hakkında deteylı arastırma yaparım resimlerle gönderirim
Tamam hocam bekliyorum. O zaman 4 tekerede scooter fren diski olacaktır değil mi? -
40x40 lık boru ve profil fiyatları aşa yukarı ne kadar oluo? metre hesabımı satılıyor bunlar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enderun67 -- 8 Nisan 2015; 19:45:49 > -
demir işi herzaman kilo olarak hesap edilir
Fren kaonusunda arkadaşların kafası takılan noktalar oldugunda bir acıklama yapmak istedimfren sistemini üçe bölelim pedal üst merkez bir bölüm hortum ve altmerkez olan bölüm pedala basıldığında üstmerkezde ki hidrolik basınç görüp hortumlar sayesinde alt merkezde pistonlara baskı görüp iki balata arasında ki diski sıkıştırıp aracın durmasını sağlıyor.
basit bir sistem isterseniz aracınızda aynı zamanda sağlam tabi en basit üst merkez anadolundur tek cikişlidir ve yağ haznesi herşey üzerinde olup metal malzemeden yapılmiştir. hortum olarak da pres hortum yapabilirsiniz aracınızın boyuna göre ve şekline göre en uyum saglanyan o olacaktır ve montajı cok basit ve rahattır araka sistem içinde scooter alt merkez tercih edebilirsiniz balatası ucuz bulamsı kolay ve aracınıza ay rahat montaj edilebilen parca o olacaktır ben oyle düşünüyorum en azından. tabi disk te onagöre olacak.
çalişma sıstemi ile bilgi alamk için video
bazı resimleri paylaştım benim kullandığım bunlar benim içi sıkıntı olmadı oyüzden öneriyorum
konu kakkında yanliş bilgi verdiğimi düşünen varsa yanlışımı düzeltirse sevinirim
herkese şimdiden kolay gelsin iyi çalışmalar.
-
40 x40 20 tl civarında ostimde 6 metre boyunda 2 mm et kalınlığına sahip ben senin yerinde olsam 25 mm çaplı 2 mm et kalınlığı olan borudan yaparım 6 metresini ben 10 tl den alıyorum ostimden orneğin iyice araştır kdv fiş istemiyorum de fatura istemiyorum de en son ne olur birde 5 6 tane birden alırsan boruyu 50 tl ye bile getirirsin
iyi araştır pat diye atlama
-
quote:
Orijinalden alıntı: kutty
40 x40 20 tl civarında ostimde 6 metre boyunda 2 mm et kalınlığına sahip ben senin yerinde olsam 25 mm çaplı 2 mm et kalınlığı olan borudan yaparım 6 metresini ben 10 tl den alıyorum ostimden orneğiniyice araştır kdv fiş istemiyorum de fatura istemiyorum de en son ne olur birde 5 6 tane birden alırsan boruyu 50 tl ye bile getirirsin
iyi araştır pat diye atlama
teşekkürler bilgiler için, yalnız 25mm çap az değil mi? yok sa yarıçap mı demek istdin?
-
25 çok ince olmaz bence 2mm et kalınlığı olan sağlam olur -
çaycuma da 21 tl su anda fiyatı -
quote:
Orijinalden alıntı: o.ozaydin
çaycuma da 21 tl su anda fiyatı
zonguldak pahalı bi şehir ya -
hayır kesinlikle sağlam olur analizlerini yapıyoruz ve 25 mm çapındaki boruyu kesinlikle küçümseme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X