Bildirim
go-kart yapalım (628. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
teşekkürler ilker abi senle geçende facebooktan konuştuğumuz gibi benim oranı arttırmam gerekiyor bildiğim kadarıyla kullandığın şanzıman 1 e 1 girip çıkıyor ol yüzden sorunumu çözmeyecektir. -
quote:
Orijinalden alıntı: sevkettan
teşekkürler ilker abi senle geçende facebooktan konuştuğumuz gibi benim oranı arttırmam gerekiyor bildiğim kadarıyla kullandığın şanzıman 1 e 1 girip çıkıyor ol yüzden sorunumu çözmeyecektir.
Aynen 1:1 ooldugu icin gırıs tarafı buyuk disli cıkıs tarafı kucuk dislı olcak tekerlerdeki zaten buyuk hız duser ams tork artar
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
evet ilker sana katılıyorum araya mil ve dişli koymaktansa ona merkez bir dişli bağlama aparatı yapacaksın ve iki tarafa yataklama yapacaksın hem eziyetli hemde bir özelliği yok ama İlker'in kullandığı geri ileri yapan ve hemde dişlilerle oynayıp tork gücünü kendi istediğin gibi ayarlaya bilmen vede yatak ve rulmanlama derdi olmayan hazır bir sistem hemde özellik artışı geri vitesi kazanmış olmak bu tip araçlarda çok çok önemli olan bir şey İlker'in tavsiyesini bence değerlendir pişman olmazsın tabi son karar senin kalın sağlıcakla... -
şevkettan aracın güzel olmuş ellerine sağlık ancak otomatik kavramaysa o sistem randıman vermez sana kalkınman çok sıkıntılı olacaktır inşallah yanılıyorumdur ama o büyüklükteki bir teker ve motor ve ara redüksiyon ile o kavramadan birşey bekleme düz yolda gidersin ama yokuşta patlarsınn -
bende öyle düşündüm hiç ara dişli ile filan uğraşmadan direk motoru değişeyim ben en iyisi ne motoru önerirsiniz pekala? -
quote:
bende öyle düşündüm hiç ara dişli ile filan uğraşmadan direk motoru değişeyim ben en iyisi ne motoru önerirsiniz pekala?
bence 150 scooter mororu derım videsle ugrasmamak icin ama o sanzuman alman senın ıcın cok ıyı bır avantaj
Akuyu sarj etmek icin normal araba dinamosunu taksam hp de cok fark efermi acaba akunun anperi kucuk ve yuk yok fazla tahminımce bir sorun olmaz diyorum kı bu teori normal arabalarda dinamo 5hp kayıp saglıyor sizce
-
quote:
Arkadaşlar projedeki değişiklikten dolayı motorumu satıyorum uygun bir fiyatada vericem ihtiyacı olan özel den yazarsa yardımcı olabilirim.
Motor KAMA KG200 modelidir.
200 cc olup 6,5 Hp güce sahiptir.
2 ay önce satın aldım fakat proje değişikliği nedeniyle satmaya karar verdim.
Motor toplamda 15 dk dan fazla çalıştırılmamıştır.Sıfır diyebilirim.
Üzerine ilaveten otomatik kavrama sistemi takılmıştır.
Türkiye'nin her yerine kargolama yapabilirim, kapıda ödemede yapabilirsiniz.
Makina guzele benziyor sahibinden e de koy hemen gider
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Makine temiz abi ben Adem Seyhan dan almıştım hatta kavramasınıda Kutty abi takmış sahibindenede koydumda bakalım hayırlısı olsun. -
Kutay benim zaten senle telde gorusmustuk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba arkadaşlar aracımda bulunan motorun (honda gx 160 5.5 hp) yetersiz geldiğini düşündüğümden yeni bir motor almaya karar verdim istanbulda yaşıyorum 10 hp ve üzeri yada gx 270 serisi üstü motoru olan arkadaşlar varsa lütfen burdan bana ulaşsın. -
quote:
Orijinalden alıntı: R.burak.stlm
merhaba arkadaşlar aracımda bulunan motorun (honda gx 160 5.5 hp) yetersiz geldiğini düşündüğümden yeni bir motor almaya karar verdim istanbulda yaşıyorum 10 hp ve üzeri yada gx 270 serisi üstü motoru olan arkadaşlar varsa lütfen burdan bana ulaşsın.
Son birkac sayfada da senın ıstedıgın kırıterlerde bır arkadas satıyordu bir bak istersen
Merhabalar çok güzel şeyler var burda bende kendime bi araç yapmayı planlıyorum parça listesi yapıyorum ancak direksiyon sisteminde takıldım biraz otomobilin direksiyon sistemimi kullanılıyor ? hangi parçalara ihtiyacım var ? teşekkür ederim iyi forumlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: Girisimci.Zenci
Merhabalar çok güzel şeyler var burda bende kendime bi araç yapmayı planlıyorum parça listesi yapıyorum ancak direksiyon sisteminde takıldım biraz otomobilin direksiyon sistemimi kullanılıyor ? hangi parçalara ihtiyacım var ? teşekkür ederim iyi forumlar.
sağlam birşey istiyorsan
2 adet Tofaş poryası
tofaş direksiyon kutusu
2 adet rot rot kolları
ayrıntılara resımde bakabilirsin bu benim yaptıgım
-
Aracınızın genişliği nedir ? ben iki kişilik yapmayı planlıyorum direksiyon kutusunun genişliği ne kadar ? -
Bugun alt şase'nin kesim islemlerini bitirdim bazi birlesmr noktalarini da puntaladım. Bildiginiz gibi geçen sefer profil de delikler acilmisti onlarinda saglam yerlerini kullandım. Bu gidisle 1 senede bile bitiremem gibime geliyo ama bakalım hayırlısı :)
quote:
Aracınızın genişliği nedir ? ben iki kişilik yapmayı planlıyorum direksiyon kutusunun genişliği ne kadar ?
Direksiyon kutusunun genişliğini sen ayarlayacaksın. Rot kollarını aracının genişliğine gore kısaltıp uzatabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: yasinakkaya53
quote:
Aracınızın genişliği nedir ? ben iki kişilik yapmayı planlıyorum direksiyon kutusunun genişliği ne kadar ?
Direksiyon kutusunun genişliğini sen ayarlayacaksın. Rot kollarını aracının genişliğine gore kısaltıp uzatabilirsin.
Kardesım dogru soyluyor kesınlıkle her aracın kendı olcusu degısır ama ınternette forumda bakın olcusu hazır olanlarvar ama ıyı plan gerekıyor forumu ıyı oku derım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X