Bildirim
go-kart yapalım (525. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: mecnunbalci
quote:
Orijinalden alıntı: tatminkar
Mecnun abi onun için bir kavrama görmüştüm 150tl'ydi aracin kendi devrinde rolanti durumunda kalmasını sağlıyordu o ise yaramazmı birde şanzımanı mini ilri ger hatırlatayım
sana bir kolaylık sunayım o zaman. motora kuru kavrama takarsın. diferansiyel ve mini şanzıman için ayrı ayrı para ödemek yerine muravey şanzımanının aynısını Adem Seyhan satıyor. 375 TL fiyatı. hem diferansiyel hem ileri geri şanzıman. kuru kavramaya 8 diş bir dişli, muraveye 24 diş dişli takarsın. muravey kendisine aktarılan hareketi 1/3 üne düşürür. hareketi kavramadan 3 kat düşürerek muraveye, aksa da 3 kat düşürerek aktarırsın olay biter. motor maksimum 3600 devir/dakikaysa 400 devir/dakikaya iner. tırmanma konusunda sıkıntın olmaz. muraveye takacağın dişlideki diş sayısını değiştirerek daha fazla hız veya çekişi sağlamış olursun. 24 yerine 32 takarsan aksa aktarılan 300 devir/dakika olur çekiş artar. 24 yerine 16 takarsan aksa aktarılan 600 devir/dakika olur hız artar. tekerlek çevresini dakikada kaç devir dönüyorsa onunla çarp, sonra çıkan sonucu 60 la çarp hızını bulursun. artık sen karar verirsin.
tamam mecnun abi muraveyi alıp geçiğim motor honda cbf 150 çok teşekkür ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatminkar -- 4 Temmuz 2013; 11:12:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ben zaten bunu internetten buldum elimdeki bu daha ekleyecem ama tuplu yok -
quote:
Orijinalden alıntı: demiryurek31
hocam eline sağlık makina yürümek üzere. tekerleri ne zaman takıyorsun.
yan komşumuzla polislik olduk. Allahtan polisler arkadaş. yaşlı bir teyzemiz var komşu. ben kaynak yapınca çok elektrik çektiği için onun evi sarsılıp yıkılıyormuş. mantık bulamadım sözlerde. tehditler, küfürler falan derken üst kattan benim scooter a ve bana taş atmaya başlayınca polis arkadaşları çağırdım. sonra polislere 50 tane yalan falan derken olayın aslını anlatınca polisler teyzeyi uyardı. işlem yapmadı. ben haklı olsam da yabancı bir memur olduğum için haksız oluyorum halkın gözünde diye yapıma ara verdim. başka bir dükkan arıyorum. bulunca taşınacağım. o vakte kadar tekrar teyzeyle yüzgöz olmak istemiyorum. aracı yapalım derken ne çok şey geldi başımıza, vardır bir hayır. Allaha şükür yapımla ilgili bir sorun yaşamadım. şimdilik çivi çakmıyorum (zaten çivilik bir yer de yok)
-
quote:
rica ederim. cidden bence doğru seçim yaptın. diğer arkadaşlar ne düşünür bilemem tabi. alınacak ve malzeme listeni çıkar, istediğin özellikler için ne lazım ekle. sonra toplamı bütçene uyuyorsa malzemenin tümünü al öyle başla. yapım sırasında da takıldığın yerlerde herkes gibi yardımcı oluruz. şimdiden kolay gelsin. -
Gecmis oldun. Her iste bir hayir vardir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
rica ederim. cidden bence doğru seçim yaptın. diğer arkadaşlar ne düşünür bilemem tabi. alınacak ve malzeme listeni çıkar, istediğin özellikler için ne lazım ekle. sonra toplamı bütçene uyuyorsa malzemenin tümünü al öyle başla. yapım sırasında da takıldığın yerlerde herkes gibi yardımcı oluruz. şimdiden kolay gelsin.
mecnun abi liste tahminimce %90'nı bitti aslında çoktan bitmiştide ters düşmemek için bu sürece fazla zaman ayırmayı tercih ettim şu anda yaptığım tek şey güzel aksesuarlar seçiyorum oda bitsin ilk önce senin gibi malzeme listesindeki ürünleri temin ettikten sonra profillerle şase imalatına başlıcam pek yakında malzeme listesini ve şasi yapım anındaki gelişmeleri çekip paylaşırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatminkar -- 5 Temmuz 2013; 17:27:01 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: demiryurek31
Gecmis oldun. Her iste bir hayir vardir
sağolasın. inşallah. -
elimde bu malzemeler var ihtiyacı olan varsa ulaşabilir
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-go-kart-go-kart-ve-bugyy-malzemeleri-130557905/detay/ -
-
quote:
Orijinalden alıntı: ahmet-ayvalik
MERHABA
ben lise 3 e geçtim 17 yaşına girmek üzereyim gokart yapalım konusunu 2 senedir takip ediyorum nerdeyse tüm sayfaları okudum hatta sürekli projesini çiziyorum bir tomar projem oldu herşeyi düşündüm spiralim var ama kaynak makinem yok inş alacağım.Motor olarak 2 zamanlı 52 cc tırpan motoru almıştım ama hem yer sıkıntısından hemde beni çekmez diye düşündüğüm için motoru sattım şimdi 6.5 hp bir motor alayım diyorum çünkü scooter motorları beni uğraştıracak montajı zor ve arıza vs. ama 6.5 hp lik motor hem yeni hemde daha kolay ama motora kuru kavrama takmam lazım kuru kavramayı nerden kaç tl ye alabilirim? motora şanzıman diferansiyel vs. koymayacağım tekerlek olarak el arabası tekerleği koymayı düşünüyorum.kuru kavramayı nerden kaç tl ye alabilirim?
fotolar arşivden bu tarz olmasını düşünüyorum
bu arada trafik polisi yada jandarma trafiğe yakanalınırsak cezası kaç tl
cezası fazla birşey değil sadece aracını bağlıyolar bir dahada geri alamıyorsun o kadar
-
-
quote:
Peki kuru kavrama nerden alabilirim?
buradan alabilirsin.http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-go-kart-karting-araclari-her-turlu-arac-icin-otomatik-sanzuman-120017279/detay/
-
mecnun abi senden küçük bir isteğim olacak ben kendi aracını çift kişilik yapmayı düşünüyorum bir fikir alayım dedimde ne dersin olur mu koltuğu orantılı olarak yana kaydırcam gerekirse profil ölçülerini büyütcem 2 tane sporco koyup geçcem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatminkar -- 7 Temmuz 2013; 16:30:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
buradan alabilirsin.http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-go-kart-karting-araclari-her-turlu-arac-icin-otomatik-sanzuman-120017279/detay/
baktım fiyatı 170 tl benim bu kadar bütçem yok
mecnun abi başka önerin varsa söylermisin teşekkürler.
-
quote:
quote:
quote:
baktım fiyatı 170 tl benim bu kadar bütçem yok
mecnun abi başka önerin varsa söylermisin teşekkürler.
elimde scooter motoru var linki kavramaya gerek yok
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-go-kart-150-cc-motor-go-kart-ve-bugyy-malzemeleri-130557905/detay/
-
motoru satın aldınmı yoksa ben sana motor sanzuman defransıyel veriyim -
quote:
Orijinalden alıntı: fatihhero
motoru satın aldınmı yoksa ben sana motor sanzuman defransıyel veriyim
merhaba motoru almadım fiyatı kaç tl? -
quote:
mecnun abi senden küçük bir isteğim olacak ben kendi aracını çift kişilik yapmayı düşünüyorum bir fikir alayım dedimde ne dersin olur mu koltuğu orantılı olarak yana kaydırcam gerekirse profil ölçülerini büyütcem 2 tane sporco koyup geçcem
en başta dediğim gibi ne yapacağına karar ver. sonra yardım kısmı gelir.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X