Bildirim
go-kart yapalım (443. sayfa)
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü, 4 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: abuzer can
emirceza o atvlerın motorların sahıbı benım satıldı
125 150 cc scooter motoru ve tüm yedek parcası
fren merkezlerı dısklerı farı sınyalı kornası tum aksamı mevcuttur
honda cbf motoru 13 beygir torklu sınıfının en az yakan motoru
mobıletle faln bu ıs olmaz eskıde kaldı mobılet o kadar ugrascagınıza bı scooter motoru komple calısır durumda 250ye veriyorum
daha onceden motor verdıgım arkadaslar motorların durumunu bılırler.
sormak ıstedgınınz yada parca motor vs için 0531 818 89 05 numaramdan ulasabılırsınız.
''atv motoru tekrar gecermi eline'' cbf nın makınasına ne ıstıyorsun -
quote:
Orijinalden alıntı: fedakar_87
quote:
Orijinalden alıntı: abuzer can
emirceza o atvlerın motorların sahıbı benım satıldı
125 150 cc scooter motoru ve tüm yedek parcası
fren merkezlerı dısklerı farı sınyalı kornası tum aksamı mevcuttur
honda cbf motoru 13 beygir torklu sınıfının en az yakan motoru
mobıletle faln bu ıs olmaz eskıde kaldı mobılet o kadar ugrascagınıza bı scooter motoru komple calısır durumda 250ye veriyorum
daha onceden motor verdıgım arkadaslar motorların durumunu bılırler.
sormak ıstedgınınz yada parca motor vs için 0531 818 89 05 numaramdan ulasabılırsınız.
''atv motoru tekrar gecermi eline'' cbf nın makınasına ne ıstıyorsun
o zaman abuzercan sen bana bi senin motorların listesini fiyatları bi zahmet yazarmısın bende seçiyim beyeniyim yani
reno 12 çıkma yada ikinci el aksı varmı?
bağımsız yapacağım heralde parayı bulursam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emircezaxxd -- 27 Temmuz 2012; 15:50:43 >
-
-
Yeni başlayanlar için ücretsiz çizimler bulabilecekleri web siteleri :
-
selam arkadaşlar,
elimde gokart veya buggy için kullanılmaya uygun 4 ileri 4 geri şanzımanlar mevcut. 800 kg ağırlıktaki aracı taşıyabilmektedirler, kendi ağırlığı sadece 10,5 kg. şanzımanlar çalışır vaziyette, sadece ön kısmı sac ile kapatılmalı (motordan ayrıldığı kısım yağ akmaması için kapatılmalı). şanzımanlar kuyrukludur, doğan şahin vs gibi araçlarınki gibidir , önden çekişli araçlarınki gibi değildir. istanbul içinde 3 gün içinde teslim edebilirim, şu anda istanbul dışındalar, resimleri de var fakat yükleyemedim.
fiyat 250 tl sondur.
pm den ulaşabilirsiniz.
ilana bakabilirsiniz
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motor-sporlari-go-kart-karting-araclari-buggy-vey-gokart-yapmak-isteyenler-icin-vites-kutusu-95002006/detay/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caveguy24 -- 29 Temmuz 2012; 18:12:43 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: dursuncan2
quote:
Orijinalden alıntı: murqullu08
quote:
Orijinalden alıntı: dursuncan2
site üzerinde yaptıgım uzun araştırmalar sonunda bnde bir go kart yapmaya karar verdim. fren diskleri 2 adet jant lastik şase için gerekli profil ve daha bir çok parça hazır motor ve 2 adet daha jant lastige ihtiyacım var 12" civarında
Tasarımı da yaptım motoruda bulunca yapmaya başlayacam. Tasarım resminide ekliyorum. Tasarım için ve motor için tavsiyeleriniz bekliyorum.
birde aklıma takılan birşey var vitesli motor taksam vites sistemini nası yapabilirim ?
yaa kardeşim bişey sorcam çizimi hangi programda yapdınn
:D
solidworks
saol kardeşim :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: kerim ege
evet arkadaşlar göründüğü gibi tekerleri taktık. aracı test ettik gidişat iyi.
bu aracın benzeri olan piranha buggy aracın orijinal detaylı çizimleri ve malzeme listesi var bende, isteyene hiçbir ücret talep etmeden verebilirim, lakin dosya toplam 32 mb, cd ye yükleyip karşı ödemeli kargoyla yollayabilirim. PM den istek yapabilirsiniz. bu araçtan farkı arka amortisörün serbest askı olması gerisi aynen buna benziyor
-
piranha buggy planlarını adresine yükledim. hayırlı üretimler...s3.dosya.tcPiranha_Buggy_Plans.rar dosyas�n� indir - downloadhttp://s3.dosya.tc/server/TXu2NC/Piranha_Buggy_Plans.rar.html -
Merhabalar..
Nasip olursa bendede bir go kart yapmayı düşünüyorum.. 15hp 25hp gücünde bi motor kullanmayı düşünüyorum.. direk motormu alayım yoksa motosiklet mi.. yada bir atv alsam onun motorunu ve yürüyen aksamını falanda kullanabilirmiyim.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Alperen 06
Merhabalar..
Nasip olursa bendede bir go kart yapmayı düşünüyorum.. 15hp 25hp gücünde bi motor kullanmayı düşünüyorum.. direk motormu alayım yoksa motosiklet mi.. yada bir atv alsam onun motorunu ve yürüyen aksamını falanda kullanabilirmiyim..
maddi durumun iyiyse atv al derim motournu kullanırsın neyse önemli olan yürür aksamı kullllanırsın o zaman çok uğraştırmazm hurda bi atv al bence dahan kolay
traves.salıncak.amartsör.aks
eğer bağımsız alırsa n taşıyıcı aks hepsi kolay olur bir tek alsan alsan şasemalzemesi ve şase direksiyon kutusu ve koltuk başka b işey istemes hemde geri vites mevcut.... -
ooo süper bunu öğrendiğim çok iyi oldu.. hemen bir atv bulmam lazım.. ;) -
s.a. arkadaşlar bende 2 ,3 aydır go kart yapmayı düşünüyorum şaseyi aliminyum yapıp sonrada carbon fiberle kaplamayı düşündüm ama istediğim ölçülerde aliminyum şaseyi nerede yaptırabilirim -
s.a. arkadaşlar bende 3,4 aydır go kart yapmayı düşünüyorum şaseyi aliminyum yapıp sonrada carbon fiberle kaplamayı düşündüm ama istediğim ölçülerde alimünyum şaseyi nerede yaptırabilirim -
quote:
ooo süper bunu öğrendiğim çok iyi oldu.. hemen bir atv bulmam lazım.. ;)
o kadar kolay bulunuyor mu ???
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: altnkrtl
quote:
ooo süper bunu öğrendiğim çok iyi oldu.. hemen bir atv bulmam lazım.. ;)
o kadar kolay bulunuyor mu ???
bulmaya çalışcam..
ve ankarada ucuz atv motor alabileceğim yer nerde var.?
-
S.a arkadaslar direksiyon kutusu bulabileceğim istanbulda biryer veya site varmi?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar ben go kart yapmayı düşünüyorum ama motorunu nerde bulacağım -
Merhaba,
Öncelikle forumda araştırdım en yakın konu burası olduğu için buraya yazıyorum.
5 yaşındaki oğlum için pedallı bir Go Kart yapmayı düşünüyorum. Türkiyede satın alacak uygun fiyatlı bir yer bulamadım.
Aşağıda resimleri yer alan gokartlardan birini yapmayı planlıyorum ama ölçü nedir nelere dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum. Yapım için çizimler ve püf noktaları nereden bulabilirim.
yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
http://image.made-in-china.com/4f0j00MCBEhZscbaru/Sandbeach-Kart.jpg
http://i01.i.aliimg.com/photo/v0/100123753/Buffalo_Tuut_Tuut_Pedal_Go_Kart_.jpg
örnekler çoğaltılabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arancioglu -- 2 Ağustos 2012; 15:40:47 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: arancioglu
Merhaba,
Öncelikle forumda araştırdım en yakın konu burası olduğu için buraya yazıyorum.
5 yaşındaki oğlum için pedallı bir Go Kart yapmayı düşünüyorum. Türkiyede satın alacak uygun fiyatlı bir yer bulamadım.
Aşağıda resimleri yer alan gokartlardan birini yapmayı planlıyorum ama ölçü nedir nelere dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum. Yapım için çizimler ve püf noktaları nereden bulabilirim.
yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
http://image.made-in-china.com/4f0j00MCBEhZscbaru/Sandbeach-Kart.jpg
http://i01.i.aliimg.com/photo/v0/100123753/Buffalo_Tuut_Tuut_Pedal_Go_Kart_.jpg
örnekler çoğaltılabilir.
benim çizdiğim ve yaptığım aracın resimlerini ekliyorum. bunu motorlu yaptım ben, biraz daraltabilir ve kısaltabilirsiniz. çizimin orjinal versiyonu catia, veya autocad üzerinde 2 boyutlu ölçülü resimleri var. açabilirseniz yollayabilirim. üzerindekiler gerçek ölçülüdür. pedallı yapmak için koltuğu bir miktar yüksek yapmak gerekir, bir de direksiyonun alt tarafındaki kısmı dar yapmak lazım ki pedal çevirirken ayağa çarpmasın.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X