Şimdi Ara

go-kart yapalım (287. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.352.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu benim aracın motoru 5 vites ramzey cross motoru altındaki özel mekanızma ise el yapımıdır bu mekanızma sayesinde benim aracım 5 ileri 5 geri vites olucak....

• bu resimler ise şasenin son hali ve ön takımın yapılış şekli...

eksik kalan parçlar ise amortisörler ve direksiyon kutusu...

• aizona arkadaşım seni geçen yıl defalarca tekerlek almak için aramama rağmen hep beni oyalamıştın ... internet sitende tekerlek resimleri felan vardı... işyerinin adresini verirsen gelip alışveriş yapmak istiyorum bende ankaradanım...
  • resimdeki araç ise ankara ostimde yapılmış bir araçtır...,

araç profesyonel şekilde tasarlanmıştır...

5 ileri 1 geri vitese sahiptir

4 tekerlek disc fren ve gerçek araba tekerleklerinden yapılmıştır...

motoru ise 250 cc motor bulunmaktadır...

• Aizona ,bende ankaradayım, adresini verirsen sevinirim.Elindeki parçalara bakacağım.Parça ihtiyaçlarım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: profezor

Aizona ,bende ankaradayım, adresini verirsen sevinirim.Elindeki parçalara bakacağım.Parça ihtiyaçlarım var.

2. cadde çilingir sok no:12 İskitler/ANKARA

Arkaşlar ben surekli dısarda oluyorm. Gelmeden önce ararsanız dukkana gecebilirm. tskler.
  • ysf1984 aracını dışını polyesterden bir kaporta yap çok güzel olcak aracını süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: aizona

quote:

Aizona ,bende ankaradayım, adresini verirsen sevinirim.Elindeki parçalara bakacağım.Parça ihtiyaçlarım var.

2. cadde çilingir sok no:12 İskitler/ANKARA

Arkaşlar ben surekli dısarda oluyorm. Gelmeden önce ararsanız dukkana gecebilirm. tskler.

emre abi bi gün beraber gidelim banada parça lazım fren sistemi felan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ixir111

tırmanış testi
    Vimeo
    tracked land crawler --pars
    http://www.vimeo.com/16361018

arkadaşım araç güzel ama o kadar kullanışlı bir araç olacağını sanmıyorum ben...
    emeğinin ve maddi harcamanın karşılığını hoby olarak alabiliyormusun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysf1984 -- 15 Kasım 2010; 18:39:57 >

• arkadaşlar elimde kullanmadığım 2 ve 4 zamanlı scooter motorları var, çalışır vaziyettedir.uygun fiyatla satacağım, bilginize. saygılar...ayrıca comet tav 2 tork converter( otomatik şanzıman) mevcut sıfır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: merve watches

arkadaşlar elimde kullanmadığım 2 ve 4 zamanlı scooter motorları var, çalışır vaziyettedir.uygun fiyatla satacağım, bilginize. saygılar...ayrıca comet tav 2 tork converter( otomatik şanzıman) mevcut sıfır...

motorlar hakkında bilgi verirmisin,
    kaç cc, kaç beygir, yalnızca motor mu ? Pm den yazacaktım ama herkesin görmesi hem sizin için hem bizim için ii olur..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: abdullahtonbul

araçta normal 12 hp lombarghini motor var, alman ford şanzımanı konik kavrama ile akuple ettik motora

O araç için lombardini 12 hp çok yetersiz, aracın çok ağır gider, 250cc motorsiklet motoru koy bak ne güzel olur.İhtiyacın en az 25-30 beygir.
    Aracının videolarını koyarsan iyi olur.

fikrin için tşk ederim, bende ufak cc li arac motoru araştırıyorum.
    ama şunu söyleyeyim araç çok rahat tırmanıyor hemde oyle iki kişi felan değil 5 kişiyle denedik çok kuvvetli oldu...
    araçta kullandığımız motor lombardini italyan motor kompresörü o kadar kuvvetli ki çalışmaya bile izin vermiyor.
    güçte sıkıntımız hiç olmadı tek problem gürültü :))
    hızdan fedakarlık yapıp gücünü arttrıdık...
    ama yine de fikrini dikkatte alacağım

• Trafiğe kapalı alanda çekilmiştir. :)

araç görüldüğü üzere ön kaldırıyor vitese geçince güçte problem yok problem ses :)

ImageShack
    ImageShack - Signup
    http://yfrog.com/em10112010019z
  • quote:

arkadaşlar elimde kullanmadığım 2 ve 4 zamanlı scooter motorları var, çalışır vaziyettedir.uygun fiyatla satacağım, bilginize. saygılar...ayrıca comet tav 2 tork converter( otomatik şanzıman) mevcut sıfır...

ne kadara verirsin? uygun derken kesin alamam ama alma ihtimalim var
  • 1_) 1 adet orjinal vespa piaggio scooter motoru komple karbüratör, varyatör ,arka teker vs.herşey üstünde sadece elektrik tesisatı yok, (ayarlarız) buna ait ön cant lastik, disk fren kaliperide var, iki zamanlı 125 cc sanırım.
    2_) 1 adet kangda 125cc. 4 zamanlı, sarz marş, arka teker, benzin deposu, komple elektrik tesisatı, egsoz komple herşeyi şaseye monteli kusursuz çalışıyor, arka teker için fren teli takmak gerekli o kadar. bunu spıder tipinde ön 2 , arka tek teker yapacaktım, çok projem var, hepsini yetiştiremeyeceğim için vazgeçmek zorunda kaldım.ayrıca 2 adet ön cant lastik ve fren diskleride var. saygılar...
  • fotoları enkısa zamanda ekleyeceğim, saygılar...
  • quote:

4 zamanlı olan kaç cc ve fiyatı nedir
  • 125cc ama fiyatını söylemedi
  • arkadaşlar elimde kullanmadığım 2 ve 4 zamanlı scooter motorları var, çalışır vaziyettedir.uygun fiyatla satacağım, bilginize. saygılar...ayrıca comet tav 2 tork converter( otomatik şanzıman) mevcut sıfır...

Torque converterin fiyatı nedir.?
    ben alabilirm.
  • orjinal komple şasesi üzerine montajiı, 4 zamanlı, 125 cc., yani, şase+motor+otomatik şanzıman+arka teker, arka amörtisörler+benzin deposu+egsoz, şarz, elektrikli marş, kick start komple elektrik tesisatlı vaziyettedir, aküsünü bağla marşa bas yürü şeklindedir.motor veya aktarmanın hiçbir sorunu yoktur,garanti olmayan malzeme ile benim işim olmaz!...fiyatı 340 tl.
    tork converter (kutusunda sıfır) 300 tl.saygılar
  • 
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.