Şimdi Ara

Go Kart - Kale Center / İstanbul

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
7.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar güngören kale center'daki go kart pistine gideninizi oldu mu ?

Gidenler varsa yorum yapabilirler mi acaba ?

Araçların hızı,
    pist durumu,
    güvenlik,
    pist kenarındaki koruma şeyleri özellikle onlar nasıl çarpınca sarsıyor mu,

vs... gibi.

Biz Zincirlikluyu'da arkadaşlarla gittik, araçlar dökülüyordu resmen.Güvenlik de yoktu.Ayrıca pistin kenarındaki şeyler uydurmaydı ben son hız bir çarptım koptu

• daha 1 hafta önce gittim. öğrenci 8 dk 10 lira. pisti güzel. güvenlik adına bi bok yok. yarış bitince 2 tl ye çıktı veriyorlar tur birincisi filan falan fistan
  • velı efendının ordakı pıste gıdın cok ıyı kopru flan bıle var alt ust araclarda saglam ama velı efendının orda 2 tane var arkasındamı kalıyodu neydı oyle bısey bıraz arastır bulursun
  • Bakayım beyler.

Başka tavsiyesi olan var mı ? Mümkünse fiyatları da yazabilirsek.
  • Kale centerdakine 2 gün önce gittim arkadaş fiyatı yazmış araçlar hızlı ve zemin kaygan sadece bir yerde araç hızını alabiliyor geri kalan her yer viraj zaten ama keyifli :) başka bildiğim 2 yer daha var ama fiyatlarını bilmiyorum söyliyim.. Airport avm var yenibosna tarafında orda bir yer var orasıda sağlam pist ama araçları biraz eski gibiydi.. Birde bakırköy adliyesinin orda var onlarında pist güzel arabalar sağlam ;)
  • 8 dakika 10 Lira sanırım Türkiye Karting Odasının emri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri

8 dakika 10 Lira sanırım Türkiye Karting Odasının emri.

Kültür Üniversitesinin yanında vardı sanırım.Pahalı falan diyolardı,8 dk 10 lira olduğuna emin misin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kale center'ın önünden tramvaya binip Zeytinburnu'nda in hipodroma doğru yürü çok güzel pisti olan bir karting alanı var köprü alt geçit falan fistan var virajlarıda çok iyi alan da baya büyük
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sproob

Kale center'ın önünden tramvaya binip Zeytinburnu'nda in hipodroma doğru yürü çok güzel pisti olan bir karting alanı var köprü alt geçit falan fistan var virajlarıda çok iyi alan da baya büyük

Fiyat?
  • Evet hocam fiyat nedir ?

Başka go-kart pisti bilen arkadaşlar varsa tavsiye alalım ?
  • quote:

Kale center'ın önünden tramvaya binip Zeytinburnu'nda in hipodroma doğru yürü çok güzel pisti olan bir karting alanı var köprü alt geçit falan fistan var virajlarıda çok iyi alan da baya büyük

aRKADAŞIM YAZIP KAÇMIŞSIN BİRDE FİYAT YAZSAN ?

:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahattintopaloglu

quote:

aRKADAŞIM YAZIP KAÇMIŞSIN BİRDE FİYAT YAZSAN ?

:)

10dakikası 15 diye hatırlıyorum
  • Hocam Realin orda var garajda,biz arkadaşla gitmiştik bir dene istersen
  • şimdiye kadar gittiklerim arasında en iyi yer zincirlikuyudakiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaçalı

velı efendının ordakı pıste gıdın cok ıyı kopru flan bıle var alt ust araclarda saglam ama velı efendının orda 2 tane var arkasındamı kalıyodu neydı oyle bısey bıraz arastır bulursun

VELİ EFENDİNİN ARKA TARAFINDA ZEYTİNBURNUNA GİDEN YOLDAN SOLA SAPIYORSUN AKIN TEKSTİL FABRİKASININ YANINDA ESKİ CİBA İLAÇ FABRİKASININDA KARŞISINDA
    ORADAKİ PİSTİ ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM ÇOK GÜZEL BİR PİST VE ARAÇLARI GAYET SERİ AYRICA SAĞLAM
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcjacky

quote:

Orijinalden alıntı: karaçalı

velı efendının ordakı pıste gıdın cok ıyı kopru flan bıle var alt ust araclarda saglam ama velı efendının orda 2 tane var arkasındamı kalıyodu neydı oyle bısey bıraz arastır bulursun

VELİ EFENDİNİN ARKA TARAFINDA ZEYTİNBURNUNA GİDEN YOLDAN SOLA SAPIYORSUN AKIN TEKSTİL FABRİKASININ YANINDA ESKİ CİBA İLAÇ FABRİKASININDA KARŞISINDA
    ORADAKİ PİSTİ ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM ÇOK GÜZEL BİR PİST VE ARAÇLARI GAYET SERİ AYRICA SAĞLAM

fiyat ???
  • 10dk 15tl idi en son gecen yaz binmiştim
  • Zincirlikuyudaki Go-Kart Pisti çok iyi ya neden beğenmedin ben 5-10 kere gittim oraya geçen aylarda tadilat gibi birşey vardı pistin kenarında çakıl taşları vs belki ona denk gelmişsindir normalde iyi yol üstünde olduğundan arkadaşlarla arada bir oraya uğruyoruz adam artık indiriminde indirimini yapıyor

Kale Center'ı hiç bilmiyorum belki orasıda iyi olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 3 Mart 2012; 14:43:33 >
  • Mesajım kesinlikle dursun. (Bugün giderim herhangi birine.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Zincirlikuyudaki Go-Kart Pisti çok iyi ya neden beğenmedin ben 5-10 kere gittim oraya geçen aylarda tadilat gibi birşey vardı pistin kenarında çakıl taşları vs belki ona denk gelmişsindir normalde iyi yol üstünde olduğundan arkadaşlarla arada bir oraya uğruyoruz adam artık indiriminde indirimini yapıyor

Kale Center'ı hiç bilmiyorum belki orasıda iyi olabilir.

Pardon ya

Valla ben gittiğimde araçlar berbattı ya... Frenler falan çok kötüydü... Bir de en sorunlu araç bana geldi ben bunun üstüne 3-4 kere pisti dağıtınca frenler olmadığı için adam sinirlenmişti

Şimdiki halini bilmiyorum da geçen sene lastikler vardı ortada, ben tam ortadan yardırınca her seferinde pistin şekli değişiyordu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.