Bildirim
GNU/Linux dağıtımı (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
Demek istedigim Suse-Fedora gibi hazir kurulu tanimli olsun.
Fedora 16 versiyonun hazir Live Cd (kurulum gerektirmiyen) versiyonlari mevcut.
Fedora 16 KDE
Fedora 16 Gnome 3
Fddora 16 XFC
Fedora 16 LXDE
Kurulu gelmesi yeni kullanicilar icin iyi olur cd yada usb den denerler hangisini begenirlerse gorsellik hiz onu kurarlar ortalama 520-650mb_____________________________ Fazla iyilik, Dürüstlük her zaman zararlı!!! -
Herseyden evvel 10-14 kisi ;
*isim dusunecek karar verecek. Mesela MTL gibi acilimi Mini Turkce Linux veya Muthis Turkce Linux veya Mukemmel Turkce Linux gibi.
*sonra 10-15tl ye .org seklinde adres alinacak.
*tumblr-wordpress gibi ucretsiz bir blog adres alinacak.
*bilgiler-download-usb kurulum-hdd kurulum-ekran goruntuleri sayfalari olusturulacak_____________________________ Fazla iyilik, Dürüstlük her zaman zararlı!!! -
Sayin Karadag ve Arkadaslari SAnirim bu isten para kazanamayacaklarini anladilar vazgectiler galiba 10 gundur cevap yazan yok _____________________________ Fazla iyilik, Dürüstlük her zaman zararlı!!! -
şevkiniz kırmak istemem ama o yaşta ben de hayal kurardım ve büyüdükçe hakkaten fazla yüksekten uçtuğumu anlıyorum.
bu yaşta bu işlere başlamak sizin açınızdan güzel bir başlangıç. size tavsiye vereyim: bu işleri derslerinizi aksatacak hale getirmeyin. şimdilik hobi amaçlı yapın. ilk önceliğiniz iyi bir lise kazanmak sonrası da iyi bir üniversite kazanıp bu bölümün okulunu okumak. üniversiteye girince isterseniz 7 senede mezun olun önemli değil ama bunu okulunu iyi bir yerde okuyun. büyüyünce pişman olursunuz yoksa. dediğim gibi sadece hobi, öncelik her zaman derslerde.
ne yazık ki eğitim sistemimiz 18 yaşına gelene kadar alanda uzmanlaşmanın önünü kesiyor, kötü türkiye şartları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 12 Şubat 2012; 3:16:25 >_____________________________
-
debian desem :)
en geniş en fazla en en iştee_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki