Şimdi Ara

gnçtrkcll'li istiyor, 'Gençliğin Gücü' konserleri ayağına geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • gnçtrkcll'li istiyor,  "Gençliğin Gücü" konserleri ayağına geliyor


     gnçtrkcll soruyor:


    Kenan Doğulu konseri hangi şehirde olsun?


    gnçtrkcll'lilerin 8-19 Eylül tarihleri arasında 14 il için vereceği oylar, Ekim ayında Turkcell organizasyonuyla gerçekleştirilecek Kenan Doğulu konserlerinin hangi 7 ilde yapılacağını belirleyecek. gnçtrkcll ayrıcalığıyla ücretsiz izlenebilecek konserler dizisinin ilki, oylamaya dahil edilmeyecek olan İstanbul'da düzenlenecek.


       


    Türkiye'nin gençlik kulübü gnçtrkcll, Ekim ayında gerçekleştirilecek Kenan Doğulu konserleri serisinin hangi illerde yapılacağını üyelerinin talepleri doğrultusunda belirleyecek. İnternetten ve SMS yoluyla oy kullanarak belirlenecek  iller, hem Kenan Doğulu'nun şarkılarıyla hem de DJ performansları ve gnçtrkcll'in sürpriz eğlenceleriyle hareketlenecek.


    Ankara, İzmir, Adana, Bursa, Gaziantep, Konya, Antalya, Şanlıurfa, Samsun, Erzurum, Manisa, Van, Trabzon ve Kocaeli şehirleri arasında en çok oy alan 7 ilde ve İstanbul'da toplam 8 "Gençliğin Gücü" konseri düzenlenecek. Gençliğin gücü, konserleri gnçtrkcll'lilerin ayağına getirecek. 


     


    Oylamaya katılmak için: Dileyen tüm gnçtrkcll'lilerin 8-19 Eylül tarihleri arasında gnctrkcll.com üzerinden ya da konser yapılmasını istedikleri şehrin adını yazıp kısa mesajla ücretsiz 5154'e göndererek oylamaya katılması mümkün.


     


    Konser biletleri gnçtrkcll'den!


    Gerek avantajlı tarife ve kampanyaları gerekse sunduğu sürpriz fırsatlarla üyelerine "İyi ki gnçtrkcll'liyim!" dedirten Türkiye'ningençlik kulübü, konser yapılacak illeri tercih etme fırsatının yanında gnçtrkcll'lilere ücretsiz davetiye ayrıcalığı da sunuyor. 20TL'lik ve üzeri konuşma kartı alan Hazır Kart'lı gnçtrkcll'liler 2 kişilik, Turkcell'liler de 1 kişilik davetiye kazanıyor. Faturalı hat sahipleri ise ek bir işlem yapmadan davetiye alma hakkına sahip oluyor. Faturalı hat sahibi gnçtrkcll'liler 2 kişilik, Turkcell'liler ise 1 kişilik davetiye kazanıyor.   Ayrıca yeni Turkcell hat alanlarcep telefon numarasını Turkcell'e taşıyanlar ve Turkcell 3G VINN satın alanlar da 2 kişilik davetiye hakkı elde ediyor. Davetiyeleri Turkcell İletişim Merkezlerinden alabilmek mümkün.









  • Bu reklam RSS listemden neden silinmiyor :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.