Şimdi Ara

GNÇTRKCLL, Komagene Kampanyası,(2 mega dürüm + 2 ayran 8,90 tl)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
3
Favori
4.536
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sana acı ama gerçek bi' haberimiz var gnçtrkcll'li, dürüm çiğ köftede dev yiyoruz, az ödüyoruz!
    Komagene'de
    • 2 mega dürüm + 2 büyük ayran (300 ml) bize 8.90 TL!
    • 600 gram çiğ köfte + 3 ayran + lavaş ve yeşillik bize 16.90 TL!
    Tavana atmak serbest!
    1) Kampanyadan gnçtrkcll kulübüne üye bireysel Turkcell müşterileri KOMAGENE yazıp 2278’e gönderdiklerinde gelen şifre ile ya da Gnc mobil uygulama üzerinden aldıkları şifre ile Komagene satış noktaları ve yemeksepeti.com’da bulunan Komagene noktalarından yararlanabilir.
    2) Yemeksepeti siparişlerinde, gelen şifreyi sipariş onay sayfasında 'GNCTRKCLL Kampanyası' bölümüne girip indirimden yararlanabilirsiniz. Şifre girilmeden verilen siparişlerde, ürünün indirimsiz fiyatı tahsil edilir.
    3) Komagene mobil uygulamasından size en yakın noktayı öğrenebilirsiniz.
    4) Komagene gnctrkcll menüleri, ikili mega dürüm ve 600 gram menüsünde geçerli olup, gnctrkcll kullanıcılarına özeldir.
    5) Ekonomik menüler ve diğer promosyonlarla birleştirilemez.
    6) Kampanya 30 Temmuz 2015 tarihine kadar geçerli, stoklarla sınırlıdır.
    7) Kampanya şartlarını değiştirme hakkı Turkcell İletişim AŞ.’de saklıdır.

http://gnctrkcll.turkcell.com.tr/tarife/komagene-aci-ama-gercek

• realden kg ı 10.90 a alıyorum daha lezzetli ağızda hoş bir acı tadı bırakıyor.
  • mega dürümden kasıt? bizim burdaki sorr çiğköfteciden dürüm + büyük ayran 4 liraya geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel kampanya. Yararlanma isteyenlere ücretsiz kod paylaşımı yapabilirim whatsapptan=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

mega dürümden kasıt? bizim burdaki sorr çiğköfteciden dürüm + büyük ayran 4 liraya geliyor

çift lavaş 150 gr mega dürüm oluyor
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Hocam çiğ köfteye kısır demek gerçekten haksızlık olur, yemediyseniz yorum yapmayın lütfen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tadı kötü değil o kadar tabi de sonuçta etsiz çiğ köfte dediğin kısırdır hakikaten gereksiz pahallı bu ürünler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ŞOK MARKETLER 1 ALANA 1 BEDAVA
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Etli çiğ köfteden bahsediyorsanız ondan da yedim, gidip memleketinde değil ama baya etlisinden de tecrübe ettim. Etsizinin de gayet gideri var, şahsen bulgur pilavı sevmem ama bunu nasıl beceriyorlarsa yedikçe yiyesim geliyor. Sizin bulgurun kilosu 3 tl yorumunuz yersiz, un almak varken niye ekmek alıyorsun demek gibi bir şey.
  • Ben artık çiğ köfteden tat alamıyorum. Bu tarz dükkanlar ilk çıktığında daha iyi yapıyorlardı. Şimdi içine ne koyuyorlarsa salçalı bulgur gibi tadları

• Çiğ köfte bu kadar ele ayağa düşmemeliydi. Neredeyse bakkaldan çok var bazı yerlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 22 Mart 2015; 0:59:56 >
  • 1 kg sını 15 tl'ye almıştım geçenlerde hemde bundan lezzetliydi. Size kolay gelsin
  • Kampanya yapmışım gibi çek pampa, ben turksel asdfgk

• quote:

Orijinalden alıntı: mrt338

1 kg sını 15 tl'ye almıştım geçenlerde hemde bundan lezzetliydi. Size kolay gelsin

ver iz di adres bro
  • DOĞA_AŞKI kullanıcısına yanıt
    diz iz dı adress bro encoy yor miyıl

http://www.sanalpazar.com/Cig-Kofte-1-Kg-10-Lavas-acili-Sos-sam-Tatlisi__isp38253627
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt338

diz iz dı adress bro encoy yor miyıl

http://www.sanalpazar.com/Cig-Kofte-1-Kg-10-Lavas-acili-Sos-sam-Tatlisi__isp38253627

Buradan iyi kombolar cikar. Biraz inceleyelim bakalim.

• wurtz kullanıcısına yanıt
    2 dürüme 10 tl vermektense bu fiyattan bile alınır bence. Şimdi komagene düşünsün
  • Komagene çiğ köfteyi severek yiyen birisi olarak güzel kampanya ama turkcelli olmadığım için yararlanamam.Arkadaşlar çiğ köfte seven biriyim ve her yerde bulamıyorsunuz bulsanız da kaliteli olmuyor.Misal bimden A-101'den alınan çiğ köftelere bin basar komagenedeki.Çiğ köftenin memleketinde yaşayan insanlar için demesi kolay, Trabzon'da nereden bulalım iyi çiğ köfteyi biz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

Etli çiğ köfteden bahsediyorsanız ondan da yedim, gidip memleketinde değil ama baya etlisinden de tecrübe ettim. Etsizinin de gayet gideri var, şahsen bulgur pilavı sevmem ama bunu nasıl beceriyorlarsa yedikçe yiyesim geliyor. Sizin bulgurun kilosu 3 tl yorumunuz yersiz, un almak varken niye ekmek alıyorsun demek gibi bir şey.

Muhtemelen msg vardir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mahalledeki Battalbey'den ne farkı var ben bunu anlamadım

Tek-çift fark etmez dürüm ü 2.5 liradan satmıyorlar mı?
  • infest06 kullanıcısına yanıt
    Olabilir valla ya, iskillendim şimdi yukarıda bir arkadaş sanalpazar linki atmış, üstüne basa basa katkı maddesi yok yazmışlar. Olsa da yazmazlar zaten ama, bir de orayı deneyelim bakalım yorumlar pek olumlu

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.