Bildirim
GNÇ Çatlat Hediyeni Kap Kampanyası (11. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Faturalı gnç süper fırsat paketinde çatlat kazandan haftalık 2 gb hediye verileceği yazıyor sanırım ilk ay özel her çatlatmada size haftalık 2 gb gelecek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında geçeli 2 hafta oldu 3 saatlik 1 veriyordu şu an haftalık 2gba döndü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
25 Altı T.C girdim 3 saat 1GB çıktı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-701484EF2 -- 28 Temmuz 2020; 11:42:33 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bakalım bize Cumartesi ve Pazar ne gelecek, geldiği an buradan paylaşırım
Yeni müşterilere güzel hediye çıkıyor mevcuta tırt.
-
-
Evdekiler den birinin telefonuna gelen mesaj;
GNC Catlat Hediyeni Kap Kampanyasindan 5 TL karsiliginda 48 saat boyunca yurt icinde kullanabilecegin 2 GB internet paketi kazandin. Internet paketini hemen baslatmak icin bu mesaja 24 saat icinde ONAY yazarak cevap verebilirsin. B002
Yarın ve pazar günü de ben yapacağım, buraya eklerim.
-
-
-
-
GNC Catlat Hediyeni Kap Kampanyasindan 5 TL karsiliginda 48 saat boyunca yurt icinde kullanabilecegin 2 GB internet paketi kazandin. Internet paketini hemen baslatmak icin bu mesaja 24 saat icinde ONAY yazarak cevap verebilirsin. B002
-
mobil veriyle çatlattığımda 1 tl 1 gb geliyor. wifi ile girdiğimde 3 saatlik 1 gb çıkıyor hep.
İlginç. Ben hep mobil veri ile giriyorum. Nadiren 1 tl 1gb diyor. Onda da hiç almıyorum. Turkcell zaten yeterince para alıyor bizden.quote:
Orijinalden alıntı: alicans35
mobil veriyle çatlattığımda 1 tl 1 gb geliyor. wifi ile girdiğimde 3 saatlik 1 gb çıkıyor hep.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X