Şimdi Ara

GMD full hd video oynatirken ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler video oynatirken full hd acinca sizdede kasmalar takilmalar oluyomu ? Alttaki sitelerden deneme yapabilirsiniz

http://www.auby.no/files/video_tests/

http://www.bigbuckbunny.org/index.php/download/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mıuı romdayım ve akıcı bır sekılde oynatıyor sıfıue kadar cok 1080p vıde attım ızledım sıkıntı cıkmadı verdıgınız 2.lınktekı vıdeoyu denedım sorunsuz

• quote:

Orijinalden alıntı: bugraakkoc

Mıuı romdayım ve akıcı bır sekılde oynatıyor sıfıue kadar cok 1080p vıde attım ızledım sıkıntı cıkmadı verdıgınız 2.lınktekı vıdeoyu denedım sorunsuz

Hocam orjinal ROM dayim ben. Rootsuz. Acaba ROM dan mi ? Orjinal ROM daki birisi denese cevap yazsa ona gore bende başka ROM a gecsem

• 1.videoda mkv 1080p de takiliyor (kuş videosu) orjnal romdayim son güncelleme yüklü bendeki 1080p araba videosunda tıkır tıkır oynatiyo ama ilginç takılması. EDİT: indirirken açmaya çalistigimda her iki videoda da takildi indirdikten sonra tekrar açtim sorunsuz akıcı oynatiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nvidia90 -- 12 Aralık 2013; 21:49:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nvidia90

1.videoda mkv 1080p de takiliyor (kuş videosu) orjnal romdayim son güncelleme yüklü bendeki 1080p araba videosunda tıkır tıkır oynatiyo ama ilginç takılması. EDİT: indirirken açmaya çalistigimda her iki videoda da takildi indirdikten sonra tekrar açtim sorunsuz akıcı oynatiyo

Bende izlerken takiliyor. İndirincede 2. Videoda taklidi. 1. Videoda sorun yok. Bu guncellemeden öncede boylemiydi acaba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hd kamera
    16 yıl önce açıldı
    Hd yayınlarda cihaz kasıyor
    9 yıl önce açıldı
    4k tvde 4k video nasil izlenir
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.