Şimdi Ara

Gmail hesabım hacklendi - Para istiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sahtekarın biri gmail hesabımı hack etmiş ve listemde ki arkadaşlarıma şöyle bir mail atmış;

From: Koray *****
    Sent: Wednesday, May 28, 2014 8:03 AM
    To: undisclosed-recipients:
    Subject: Merhaba

Umarım bu yazdığım sana zamanında ulaşır. İngiltere Manchester'e bir gezi yaptım bu esnada çantamla birlikte içindeki uluslararası pasaportum ve kredi kartlarım çalındı. Elçilik bana pasaportsuz bir uçuş ayarlamak için yardım etmeyi istiyor. Sadece bilet ve otel parasını ödemek zorundayım. Parasız ve kredi kartsız bu ödemeleri başaramam bankayla iletişim kurmalıyım fakat onların bana yeni bir kart vermeleri içinde çok zamana ihtiyaçları var. Bu şanssız durumda senden döner dönmez geri ödeyeceğim borç istemeyi düşündüm. Giderleri ödemem için 1000 pounda ihtiyacım var. Gerçekten diğer uçağa yetişmem lazım. Benim için en iyisi borç parayı Western Union ile göndermen olur. Onlar Elçilikte bana geçici pasaport verdiler bu yüzden sen bana parayı Western Union ile gönderirsen başka sorun kalmayacak ve 20 dakika içinde parayı buradan alabileceğiz bu benim için en uygun olan yol. Seni rahatsız ettiğim için gerçekten özür dilerim. Olayın nasıl olduğu ile ilgili ayrıntıları sana gönderebilirim.

Saygılarımla.
    Koray ****

İşin vahim tarafı hesabımı geri alamıyorum, ikincil mail olayı, cep onay kodu vs. bunlarıda değiştirmiş...

Mailimi geri almak için şifremi unuttum bölümünde uğraştım. Ancak sonuç yok.

Gmail tarafından sms ile kurtarma bölümünde bana söylenen;

Bu hesap 0 gün önce silindi. Aşağıdaki kurtarma yöntemlerinizden birini seçerek hesabınızı geri almayı deneyebilirsiniz.

Telefonuma (SMS yoluyla) bir doğrulama kodu gönder: ••••••••••
    İpucu: ••••••••53

Bu numara, bizde kayıtlı olan telefon numarasıyla eşleşmiyor. İpucunu inceleyin ve tekrar deneyin.

Sizden ricam, kurtarmanın başka bir yolu var mıdır? Yardımlarınızı bekliyorum. Benim için önemli bu hesap...

Not: konuyu yanlış yere açtıysam lütfen kaldırmayınız, doğru bölüme aktarınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_dx -- 28 Mayıs 2014; 14:52:42 >

• Geçmiş olsun hocam yardımcı olabilecek yokmu
  • 155

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gizli soru olayı filan da mı yok, senin cevabı bilmediği için değiştirememiştir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.