Şimdi Ara

GM E-TAB 4 MDM TARAFINDAN DURDURULDU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
6
Favori
34.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya ben çok uğraştım ama olmuyor hiç bir şey inmiyor güvenlik açılmıyor bir yol bulursam söylerim yinede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denemediğim yol Kalmadı En basit yolundan Rom'a Romdan Root'a kadar herşeyi denedim ama malesef şuanlık hiçbirşey yapamıyoruz. Üzgünüm
  • Hımm TM bunu kesin milli eğitim bilerek yaptı

• nası becer din laa
  • Arkadaşlar bendede aynı dert var"Bende de aynı sorun var meb tüm tabletleri aktive ettirerek yeni güncellemeyle kısıtlıyor artık hiç bir şey indiremiyorum mdm (yani meb) izin vermiyor ayrıca ayarlardan güvenlik de açılmıyor ben çok denedim ama şu an bir yol bulamadım maalesef bir yolu yok" çok uğraştım oluyor üstelik çoğu arkadaşımda da olmuş malesed
  • arkadaşlar bide bende bilgisayar bağlantısı olmuyo sizde oluyomu yani bilgisayara takınca tanıyomu?
  • Arkadaşlar böyle durumlarda baska bir uygulama yukleyin ve etkinlestir deyin otomatikmn digerleride etkinlesiyor zaten bende oyle ayrıca baska sorulariniz icinhttp://uzmanbilgisietab4.blogspot.com.tr benim blogumdur

• Arkadaşlar dnset yüklemenizi gerekiyor o zaman yüklediğiniz uygulamaları falan durduramiyo bide 2. Profil açma mantikli orada güvenlik sekmesi falan vs var...

• 2. Profilde acilmiyor öyle bir şeyki

• Çünkü kullanıcılar diye bir şey yok

• Evt bende yeni kullanıcı açmayı düşündüm de ama kullanıcılar açılmıyor

• Arkadaşlar siz ayarlarin verilerini temizledinizmi bendeki tablette guvenlik sekmesi geldi acmayi bilmiyorsanız burada anlattim resimlihttp://adf.ly/q9mP5

• Ya tamam da zaten veriler temizlenmiyo yani[ verileri temizle ] kutucuğu var ama basılmıyo

• Kardeş ben eskiden guvenliği yaptım oldu tamamda şimdi güncellendi tablet sonra ayarlarda verileri temizle çıkmyor ? ;
    lütfen sorun ne _ ?
  • Ya maalesef devlet yeni güncellemeyle tabletleri kısıtlıyor artık güverlik sekmesi açılmıyor ve google play storeden hiç bir şey inmiyo ve maalesf bunu düzeltmenin hiç bir yolu yok

• Arkadaşlar benim tablet wifi de bağlanmıyo yani bağlaanıyo ama internet gelmiyo sizdede o sorun varmı cevabınızı bekliyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: HsynBkts

quote:

Orijinalden alıntı: Jurg4s

kardeş yükleyince durdulurdu diyor sonra menüdede görünmüyor.
    play storeden etkinleştirmemiz gerekiyor.
    peki sen bikaç saat bekleyince kendiliğinden menüde görünüp açılıyormu

Evet , sorunsuz açılıyor.
    Minecraft ve Flappy Bird 'de öyle olmuştu

Kardeş nasıl yaptın ben de minecraft oynuyom ama kaç gündür giremiyom yardım edermisin dediğin gibi kurdum ama menüye gelmedi kurduktan sonra wifi ye bağlı olacak mı ben kurduktan sonra wifi yi yani interneti kesmiştim de

• benim tablet cihazınızın kernel bütünlüğü bozuldu diyor o ne demek rootladıktan sonra oldu birde mdm yi dondurmayı denesek linksd2 ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankestainMonster67 -- 19 Temmuz 2014; 14:31:26 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.