Şimdi Ara

Gm Dıscovery mi S3 Minimi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktadada belirttiğim gibi Sizce hangisi Hem Fiyat hemde özellik olarak Dıscovery'nin android i kaç? S3'mininki kaç o.o

• Pek anlamıyoruz herhalde bu konulardan
    Bence S3 mini,mümkünse S4 mini.Samsung az destek verir.Yani iyi kötü farketmez ne kadar kötü olsa da en yeni alınmalı (en alt düzey Galaxy Pocket gibilerden sözetmiyorum.S4 Mini yada Note I arasında kalsam S4 mini alırım mesela.En azından discovery den daha kaliteli bir telefon kullanmış olun

Özetle S3 Mini alın.Eğer biraz daha eklerseniz S4 mini alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jour

Pek anlamıyoruz herhalde bu konulardan
    Bence S3 mini,mümkünse S4 mini.Samsung az destek verir.Yani iyi kötü farketmez ne kadar kötü olsa da en yeni alınmalı (en alt düzey Galaxy Pocket gibilerden sözetmiyorum.S4 Mini yada Note I arasında kalsam S4 mini alırım mesela.En azından discovery den daha kaliteli bir telefon kullanmış olun

Yok ya :D

S4 mini neyse de S3 Mini telefon mu Allah askina. Olmus aglayani yok ki zaten olu dogmustu. En azindan bir karsilastirma videosu izleyin ve fikir sahibi olun. Yapmayin etmeyin hocam.

Ben Nexus 4 ile veya S4, One X ile karsilastiranlardan degilim bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

GM Dıscovery'i Forumdaki çoğu kişi konuştuğu için karşılaştırma yapmıştım Evet biraz sizin bilgileriniz yanında benimkiler az kalır

• quote:

Arkadaşlar Merhaba,

Telefon bu sabah elime ulaştı ve bir süredir kullanıyorum. Bence 599TL'lik fiyatı göz önüne alındığında ki gördüğüm kadarı ile 544TL'e bile alanlar var daha iyi bir telefon yok :) Az önce NFS Most Wanted'ı kurdum oyun akıyor.

Ekran kalitesi ve parlaklığı beklenmedik derecede iyi.

Ürün GM üretimi değil BLU isimli Çin bazlı bir model fakat bu ürünün amerika satış fiyatı 220$ ve 220$'a Amerika'dan alıp bir de IMEI kaydı yaptırsanız zaten Türkiye satış fiyatına eş oluyor.

General Mobile telefonun AR-GE kısmında övgüyü hak etmiyor olsa da en azından fiyat politikası ile Türk kullanıcısını düşündüğü ortada.

Ofisteki editör arkadaşlar ile de ortak görüşümüz bu fiyata böyle bir cihaz varken S4, One Xperia Z gibi modelleri alacakları ayrı tutuyorum fakat gidip 1000TL üzeri para bayılıp ara telefon almanın bir anlamı yok.

İncelemesi en kısa sürede sitede yer alacak :)

Sevgiler,
    Mesut Çevik

• Cok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

quote:

Arkadaşlar Merhaba,

Telefon bu sabah elime ulaştı ve bir süredir kullanıyorum. Bence 599TL'lik fiyatı göz önüne alındığında ki gördüğüm kadarı ile 544TL'e bile alanlar var daha iyi bir telefon yok :) Az önce NFS Most Wanted'ı kurdum oyun akıyor.

Ekran kalitesi ve parlaklığı beklenmedik derecede iyi.

Ürün GM üretimi değil BLU isimli Çin bazlı bir model fakat bu ürünün amerika satış fiyatı 220$ ve 220$'a Amerika'dan alıp bir de IMEI kaydı yaptırsanız zaten Türkiye satış fiyatına eş oluyor.

General Mobile telefonun AR-GE kısmında övgüyü hak etmiyor olsa da en azından fiyat politikası ile Türk kullanıcısını düşündüğü ortada.

Ofisteki editör arkadaşlar ile de ortak görüşümüz bu fiyata böyle bir cihaz varken S4, One Xperia Z gibi modelleri alacakları ayrı tutuyorum fakat gidip 1000TL üzeri para bayılıp ara telefon almanın bir anlamı yok.

İncelemesi en kısa sürede sitede yer alacak :)

Sevgiler,
    Mesut Çevik

+1. Bu telefon 4.4u bile gorur belki ama s3 mini max. 4.2.2 yi gorecek. S4 mini de 4.3.4 falan gorecek. ara modeller asla ust surum guncelleme almaz samsungda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia c4 Vs GM 5 Plus
    9 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • General Mobile Discovery: Dört çekirdekli işlemci, daha geniş, yüksek çözünürlük, 8MP kamera
    Galaxy S3 Mini: Daha uzun bekleme ve konuşma süresi, daha yüksek disk boyutu

General Mobile Discovery ve Galaxy S3 Miniyi daha ayrıntılı karşılaştırın:http://hadikiyasla.com/komper.php?kpids=67%2C15&target=&cid=1&docompare=KIYASLA

Benim tercihim General Mobile Discovery olurdu. Büyük ekranı severim. Çözünürlüğüde yeterli bence.

• iphone4'e tercih edilir mi peki discovery arkadaşlar?? arkdadaşın konuyu dağıtmak istemiyorum ama 1,5 yıldır kullanmakta olduğum iphone4'ümü değiştirmek istiyorum ama üstüne fiyat eklemesi yapamayacağım.. androide geçiş yapmak istiyorum. Araştırmalarıma göre fiyat farkı fazla olmadan alabileceğim android telefon Discovery modeli diye düşündüm. Sizce bu değişim mantıklımı ?
  • 1000 tl ue kadar alınacak en iyidir gm discovery

• 1000 tlye kadar en iyi telefon bence Discovery'dir. XPeria L falan hikaye. Alma şansınız varsa gidin alın derim. Pişman olmazsınız kolay kolay

• quote:

Orijinalden alıntı: emrecan21

1000 tlye kadar en iyi telefon bence Discovery'dir. XPeria L falan hikaye. Alma şansınız varsa gidin alın derim. Pişman olmazsınız kolay kolay

Dıscovery Çift Hatlı telefonmu çift hatlıysa illa 2 çift hat olması gerkemiyor değilmi
  • Dynamo17 kullanıcısına yanıt
    Çift hat ama tek hatla da kullanabilirsiniz. Babama al dedim, GM ye güvenilmez dedi gitti Galaxy Grand aldı. Ama Discovery gibi f/p varken Samsung'un orta modellerine bakmam ben

• quote:

Çift hat ama tek hatla da kullanabilirsiniz. Babama al dedim, GM ye güvenilmez dedi gitti Galaxy Grand aldı. Ama Discovery gibi f/p varken Samsung'un orta modellerine bakmam ben

Discovery alın, hayata bağlanın Benim tercihim Lumia almanız ama siz bilirsiniz

• quote:

Discovery alın, hayata bağlanın Benim tercihim Lumia almanız ama siz bilirsiniz

Lumia 'nın hangi modeli
    Veya 520 veya 620. Herkesin küçümsediği 520'nin S4'ten daha stabil olduğunu o küçümseyenlerden hiç birisi bilmiyor ama. Lumialara da bakabilirsiniz
  • Hele birde lumia 820 aldınızmı tadından yenmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

quote:

S4 mini neyse de S3 Mini telefon mu Allah askina. Olmus aglayani yok ki zaten olu dogmustu. En azindan bir karsilastirma videosu izleyin ve fikir sahibi olun. Yapmayin etmeyin hocam.

Kalite başka birşeydir.Eğer çin mali telefonuna "yok bu 4 çekirdekli." Diye kendini tatmin edeceksen al.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

quote:

Kalite başka birşeydir.Eğer çin mali telefonuna "yok bu 4 çekirdekli." Diye kendini tatmin edeceksen al.

Komikmissin kardes

Gorende zannedecek ki s3 mini yi eline alinca Htc One kullanir gibi hissediyorsun. Kalite ve samsung ayni cumle icersinde kullanilamaz. Kalite diyecekseniz bari Sony Htc Apple diyin de hakli bulalim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.