Şimdi Ara

GM Discovery Güncelleme, Beklentiler, Yorumlar [Ana Konu] Kitkat Kurulum Klavuzu (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.525
Cevap
33
Favori
61.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncellemenin geldiğimi varda soruyorsun değil mi böyle cevap verilmez işte:)
  • güncellemenin nisan ayı içinde gelmesini bekliyoruz. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: met-144

Arkadaşlar diğer güncellemelerde rehber ve uygulamalar güncelleme yapınca gitmedi bu güncellemede android sürümü yükselecek olduğu için gider mi.
    Yedekleme gerekir mi bilgisi olan varmı
    yani güncelleme telefonu sıfırlıyomu??
    cevabını bilen yok mu?

gitmez..ama her ihtimale karşın yedeğini al bence...
  • EYVALLAH dostum nisandan önce alırız yedeği artık :)
  • Disco ve elite guncellemeleri haziran oncesi. Mesut cevik twitterdan duyurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhat223

Disco ve elite guncellemeleri haziran oncesi. Mesut cevik twitterdan duyurdu.

hocam zaten haziran'a 18 gün kaldı...hasta oluyorum Mesut Çevik'in şöyle alengerli konuşlmalarına... haziran deyince insanlar bozuluyor mayıs ayı içinde demek ile haziran'a kadar demek aynı şey aslında...neyse bekleyip görelim benim şahsen umudum yok haziran öncesi değil de bence haziran ayı içinde olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: nunu_82

quote:

hocam zaten haziran'a 18 gün kaldı...hasta oluyorum Mesut Çevik'in şöyle alengerli konuşlmalarına... haziran deyince insanlar bozuluyor mayıs ayı içinde demek ile haziran'a kadar demek aynı şey aslında...neyse bekleyip görelim benim şahsen umudum yok haziran öncesi değil de bence haziran ayı içinde olur

Gelsin artık bekledik o kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Topkara28

quote:

Orijinalden alıntı: nunu_82

quote:

Gelsin artık bekledik o kadar

hangi haziran dememiş ki. haziran 2015 de olabilir.

• 4.4 Kitkat Gelse iki gün sonra ondanda sıkılacaz en azından böle heyecanlı oluyor :) general mobile discovery hayata heyecan katar......
  • quote:

4.4 Kitkat Gelse iki gün sonra ondanda sıkılacaz en azından böle heyecanlı oluyor :) general mobile discovery hayata heyecan katar......

böyle heyecan mı olur :) sabır testi resmen :)

• quote:

4.4 Kitkat Gelse iki gün sonra ondanda sıkılacaz en azından böle heyecanlı oluyor :) general mobile discovery hayata heyecan katar......

Sen güncelleme geldiğinde yüklemezsin. Güncelleme gelmemiş gibi davranırsın. Hem daha heyecanın hiç bitmez :-)

• kitkatta bir numara yok, boşuna bekliyorsunuz ;)

• Yeni arayuz saf android birde su gt racing 2 fifa 2014 vs oyunlar yuklensin yeter.

• Fifa 2014

Ben fifa 14 ü yüklemiştim. apk+data bilgisayardan atarak, Gt rancing 2 yi bilemiyorum.
  • Fifa 2014

Ben fifa 14 ü yüklemiştim. apk+data bilgisayardan atarak, Gt rancing 2 yi bilemiyorum.
  • Yanlışlıkla iki mesaj atmışım
  • Topkara28 kullanıcısına yanıt
    Ya yükleniyorda google playda olması daha iyi . Google Earth felan olsa mesela :)
  • quote:

Fifa 2014

General Mobile'a ben mesaj attım bu konu hakkında bizim yapabilcemiz birşey yok. Oyun üreticileri ile irtibata geçin dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Şükrü

Ya yükleniyorda google playda olması daha iyi . Google Earth felan olsa mesela :)

Verdiğim link den indirebilirsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 'Şükrü

Verdiğim link den indirebilirsin

Teşekkürler :)
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.