Şimdi Ara

GM Discovery Elite Lite & Discovery 2 Çıkış Tarihleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetakfklnc M kullanıcısına yanıt
    Eski bi one v kullanıcısıyım ve şu an xperia s kullanıyorum. Açıkçası htc nin bana verdiği sağlamlık hissini arıyorum. Sony i kesinlikle sildim bazı sebeplerden dolayı. Htc ler de çok pahalı. One mini bile 1200 tl ama hep gözüm onlarda :) samsung s4 mini'yi inceledim onun da ekranını hiç sevmedim. Arkadaşım elite aldı ve çok beğendik gerçekten çok iyi bi cihaz ben de lite versiyonuna niyetlenmiştim ama bekleyemiycem o kadar. Kısacası elde var 0. Sen ne düşünüyorsun hocam ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni sekilde bende htc one mini dusunuyorum. Htc cok hosuma gidiyor. Ama 1200 lira. 1000 lira cok gicik bi butce ya ya 800 olacak yada 1200 felan.Cunku 800 ile 1200 arasinda alinabilecek telefon yok. 800 dersen motorola moto g'yi tek gecerim. 1200 e de cikabilirsen one mini al rahatina bak derim. Benim dusuncem de general mobile'a hic bulasmamak. O kadar magdur var. Riske atmak istemem kendimi. Tercih senin :)

• Telefon numarası vermek yasakmıdır bilmiyorum ama şimdi 212 371 11 00 (Telpa) aradım Discovery 2 için sordum "ürün henüz çıkmadı herhangi bir tarih yok" denildi özellikle sordum internette eylül ayından bahsediliyo falan diye kesinlikle herhangi bi tarih belirtmiyoruz denildi.
  • mehmetakfklnc M kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum hocam. Discovery'nin sayfası full sorunlarla dolu. Diğer forumlara gir bir de buna gir bariz fark var arasında ancak gmd üretici firması farklı elite'ten. Benim arkadaş aldı elite'i gerçekten çok ii. 1200e çıkan 1300 de verir diyerek bu sefer de ona kayıyorum. 1300 tl general mobile'a mı verilir die mahalle baskısı da olacak onu da biliyorum . Düşünmeye devam
  • Ankara/Demetevler de bir telpa magzasina girdim. Daha Elite bile gelmemis yarin gelir dedi. Elite lite dedim. O ne falan ne farki varmis Eliteden diye bana sordu neyse cevapladim. O ne zaman cikar dedim adam hic bilmiyorum ilk defa duydum dedi. Tamam dedim daha fazla uzatmayip :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben tercihimi Motorola Moto G'den yana kullanacagim.Telefon suya da dayanikli :) 4.4.2'yi de aldi. Zaten saf android oldugu icin ucuyordu. Simdi jet oldu resmen. Bataryasi suan piyasadaki en iyilerden biri. Guncellemesi de surekli devam edecek. Yapilan testlerde de harika sonuclar ortaya cikiyor. Kesinlikle moto g.

• Ayni sene içersinde zaten bu kadar urun cikartmasi yanlis.

• Suyu çıktı bu işin , resmen sıvadılar. Eylül nedir arkadaş,

güle güle GMD

• Çıkış tarihleri hakkında sağlam bilgisi olan başkaları yok mu ?
  • up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.