Şimdi Ara

*** GM DISCOVERY ELITE , ELITE 4G ve ELITE LITE | ANA KONU | S.S.S. | TEKNIK REHBER (180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.438
Cevap
46
Favori
275.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Go'dan çok memnunum yalnız Dodol da daha az ram yiyor heralde bi kurayım merak ettim teşekkürler

Kesinlikle kişisel seçim ama beyaz almanı öneririm. Çok yakışıyor beyaz renk. @yener44

Elite Lite ses yok. Yaklaşık 2 hafta önce bende arıyordum bulamayınca Elite aldım. Disco2 ise şaka gibi ya Haziran sonu deniliyordu. T50 ile aynı anda çıkacağı yazılıyor birkaç yerde ne kadr doğru bilmiyorum. Telefona 1300 tl verebilecek düzeyde iseniz bence verin, Disco2 ya da Elite Lite beklemeye değmez. @qwertyaxe

Dediğiniz sorunu ayarlar bölümünden çift tıklama ile uyan işaretini kaldırıp çözebilirsiniz. Bende telefonu cebe koyacağım zaman kapatıyorum o ayarı, sonra tekrar açıyorum. @asim03
  • qwertyaxe kullanıcısına yanıt
    Elite alın ya gelmez o telefonlar daha cok beklersiniz zamanın varsa bekle

Telefonun biraz yazılımsal sıkıntıları var mesela ana ekrana klasör yapamıyosun ama başka launcher yüklersen yaparsın

@asim03 : O dertten bende müzdaribim GM ayar çekmemiş ona cebimde acılıp duruyodu bende kullanmamaya başladım

@Netherdrake : Watshap ayarlarına gir bildirimler-grup bildirimleri Tonlarını kapat ama facebookda nasıl oluyo bilmiyom

• beyler bende aranızdan ayrılıyorum sattım cihazımı arada girer bakarım canım sıkılırsa kolay gelsin general hocam tek sen kaldın gibi :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun bitmiyor görüntülü konuşma operator üzerinden olmuyormus tango ile falan gorusuruz olmayiversin dedim ama bu seferde daha büyük bir sorun cikti avea üzerinden internete baglanamiyorum wlan kablosuz olarak internete giriyorum ama operatör üzerinden baglanti yok sorun operatör demi acaba diye hatti diger telefona taktim ordan tıkır tıkır giriliyor 4 gün önce kendiliğinden basladi bu sorun mobil ağa girip tik leri kaldirip tekrar seciyorum yeniden baslatiyorum ama nafile discovery çok iyiydi ama elite basimizi çok agritacak anlasilan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: banko77

Sorun bitmiyor görüntülü konuşma operator üzerinden olmuyormus tango ile falan gorusuruz olmayiversin dedim ama bu seferde daha büyük bir sorun cikti avea üzerinden internete baglanamiyorum wlan kablosuz olarak internete giriyorum ama operatör üzerinden baglanti yok sorun operatör demi acaba diye hatti diger telefona taktim ordan tıkır tıkır giriliyor 4 gün önce kendiliğinden basladi bu sorun mobil ağa girip tik leri kaldirip tekrar seciyorum yeniden baslatiyorum ama nafile discovery çok iyiydi ama elite basimizi çok agritacak anlasilan

Bir tuhaf sorun daha.. Su ana kadar hicbir skntim olmadi hattim Vodafone ve 3g hizinda netede baglaniyorum su an oldugu gibi. Durup dururken olmasi cok sacma yahu.

Sorun bitmiyor görüntülü konuşma operator üzerinden olmuyormus tango ile falan gorusuruz olmayiversin dedim ama bu seferde daha büyük bir sorun cikti avea üzerinden internete baglanamiyorum wlan kablosuz olarak internete giriyorum ama operatör üzerinden baglanti yok sorun operatör demi acaba diye hatti diger telefona taktim ordan tıkır tıkır giriliyor 4 gün önce kendiliğinden basladi bu sorun mobil ağa girip tik leri kaldirip tekrar seciyorum yeniden baslatiyorum ama nafile discovery çok iyiydi ama elite basimizi çok agritacak anlasilan

operatör üzerinden ben hız testi bile yaptım bugün (avea) gayet güzel 6mbit e yakındı, (wifi olmadığına eminim akk doldu 2.8 vermişti :))

güç tasarrufu ayarlarına bakın mesela bende wifi kapanıyordu @banko77

bu arada whatsapp için sağolun sürekli gelen bildirimlerden kurtuldum sayenizde :) @__GeneraL__

Edit :O değilde telefon açılırken ki animasyon kasıyor arkadaş insan daha düz bişi koyar, hadi şekilli bişi koydun neden kasacak bir şey koyuyosun bi an için telefonun da kasacağını düşünmüştüm :D

Edit2 : İlk gün gözümden kaçmış o heyecanla, beyaz bi pixel var mavi ve siyahta belli oluyor sadece, yarın bize teknosa yolu göründü :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Netherdrake -- 28 Haziran 2014; 2:24:56 >
    Intel Core i5 4690K / Asus Z97 Pro Gamer / Kingston Hyper Savage 2x4GB 1600Mhz / Galax GTX 970 Hall of Fame Edition / Samsung 850 Evo 120GB SSD / WD Caviar Blue 1TB Sata 3.0 64MB Cache / DeepCool Neptwin V2 / Zalman Z11 Neo / Zalman GLX 700W / Asus VN247H 23.6" LED Surround / Asus DVD-RW 24X / Seagate FreeAgent Desk 2TB 3.5"

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa.berk

Telefonu kurcalamaya dalıp gidiyorum almadan sürekli bu konudaydım alınca bıraktım ne kötüyüm ya

Telefonun şarjından oldukça memnunum. Hiç böyle güzel bir pil ömrü olacağını beklememiştim açıkçası.

Real Racing 3 te parlaklık ortadan biraz aşağıda yaklaşık 10-15 dakika oynadığımda ısınma olmuyor bende. Belki Modern Combat mıydı neydi onu oynasam ısınır bilemem.

Şu ana kadar bir sorunla karşılaşmadım. Bazı arkadaşlar ilk başlarda wifi ile bağlantıyı rahatlıkla yaparken belirli bir süre geçtikten sonra wifi sıkıntısı olmasını hayretle karşılıyorum. Durup dururken neden wifi ağını bulamasın telefon, hele önceden buluyorken...

Kamera programı olarak Candy Camera yı yüklemenizi tavsiye ederim. Güzel efektleri var.

Bu telefona yakışmayan tek şey müzik çaları. Poweramp dışında kullandığınız, arayüzü basit olan bir müzik çalar uygulaması var mı?

Müzik çalar olarak Walkman indirebilirsin markette yok nette sonyden portlanmış olarak var son sürümü

• quote:

Orijinalden alıntı: Netherdrake

quote:

operatör üzerinden ben hız testi bile yaptım bugün (avea) gayet güzel 6mbit e yakındı, (wifi olmadığına eminim akk doldu 2.8 vermişti :))

güç tasarrufu ayarlarına bakın mesela bende wifi kapanıyordu @banko77

bu arada whatsapp için sağolun sürekli gelen bildirimlerden kurtuldum sayenizde :) @__GeneraL__

Edit :O değilde telefon açılırken ki animasyon kasıyor arkadaş insan daha düz bişi koyar, hadi şekilli bişi koydun neden kasacak bir şey koyuyosun bi an için telefonun da kasacağını düşünmüştüm :D

Edit2 : İlk gün gözümden kaçmış o heyecanla, beyaz bi pixel var mavi ve siyahta belli oluyor sadece, yarın bize teknosa yolu göründü :D

Zaten şikayetim avea dan değil 4-5 gün öncesine kadar bende avea dan baglanabiliyordum wifiden baglantida sikinti yok sadece disarda wifi nin olmadigi yerlerde internet siz kaliyorum 2 GB internet kuzu kuzu yatiyor :) telefonun ayarlarindan bakmadigim yer kalmadi fabrika ayarlarina dönmek disinda

• banko77 kullanıcısına yanıt
    Dostum bende tango kullaniyorum ama Hem wifi hemde sebekeden arayip gorusuyorum goruntulu bence bi ayari felan bozuk

Niye sattin telefonu

• Arkadaşlar merhaba. Benim bir sorum olucak kafam kazan gibi oldu her foruma bakmaktan,burdan soruma tam bir cevap bulursam çok memnun olucam Discovery Elite (1300 tl) onu biliyorum özelliklerinden de haberim var fakat benim durumum şu anlık 1000tl lik bir telefonu karşılayabiliyor.Ben de Discovery Elite Lite modelini almak istiyorum ama nereden bulurum GM nin offical sitesinde bile telefonun hakkında bir bilgi göremedim Quadro4 gibi bir model vardı o model sizin bahsettiğiniz Discovery2'midir ? Discovery Lite şu an satışta mı ya da üretimi devam edecek mi eğer gelmeyecekse dişimi 1 ay daha sıkıp bayram ertesi Discovery Elite alıcam. Teşekkürler.

Orijinalden alıntı: Kubilay41

Arkadaşlar merhaba. Benim bir sorum olucak kafam kazan gibi oldu her foruma bakmaktan,burdan soruma tam bir cevap bulursam çok memnun olucam Discovery Elite (1300 tl) onu biliyorum özelliklerinden de haberim var fakat benim durumum şu anlık 1000tl lik bir telefonu karşılayabiliyor.Ben de Discovery Elite Lite modelini almak istiyorum ama nereden bulurum GM nin offical sitesinde bile telefonun hakkında bir bilgi göremedim Quadro4 gibi bir model vardı o model sizin bahsettiğiniz Discovery2'midir ? Discovery Lite şu an satışta mı ya da üretimi devam edecek mi eğer gelmeyecekse dişimi 1 ay daha sıkıp bayram ertesi Discovery Elite alıcam. Teşekkürler.

kardeşim lite modeli piyasada pek bulunmuyor quadri önermem. biraz daha dişinizi sıkıp elite modelini almanızı tavsiye ederim

• Telefon konusunda şanslı olmaktan biktim galaxy w suya dustu calisiyor uzerine de bi guzel yikamistim halbuki

GM ortaya bisey atti arkasindada durmuyo Elite modelinin Lite versiyonu hakkinda malesef bilgi yok... Zaten cikcagida mechul

Qudaro 4 discovery 2 degil. Discovery 2 dende bi haber yok.. Eger beklemek istemessen butcende 1.ooo Tl ise Nokia Lumia 1320 al. Şahsen o telefonda guzel performansi normal uzmes hicbi sekilde. elite ile yaptigini ondada yaparsin..

• windows phone pişmanlıktır.

• paranızı çöpe atmak istiyorsanız windows phone birebirdir.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.