Şimdi Ara

GM Discovery Elite ALMALIMIYIM VE NERDE BULABİLİRİM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar ben GM Discovery Elite almayı düşünüyorum fiyatının uygunluğu ve özellikleri yüzünden sizce almalımıyım ve bu telefonu MEDİA MARKT ve VATAN gibi mağzaların internet sitelerinde baktığımda bulamadım telefonu henüz kendim inceleyemedim. Bu mağzalarda şu an bu telefon bulunuyormu ? HEPİNİZE İYİ GÜNLER

• Al kardeşim bakma o LG fanboylarına . Kullanıyorum öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fake gm çalışanı gelmiş hemen telefonu övüyor!foruma üye olduğu tarihe bakarsanız görürsünüz üye olup attığı her mesaj gm telefonlarını övmek!!!
  • Alabilirsiniz ama ben olsam nexus5 alirdim benim içinggüncelleme önemli mesela.Seninde bu soruyu kendine sorup cevaplaman lazim

• 900 TL nin üzerinde ise ASLA...
    LG G2 ve Nexus 5 in 1,200 TL civarında satıldığı piyasada GMD Elite 900 TL den bir kuruş fazla etmez..

Bekleyin, 2-3 ay sonra GMD Elite 950 TL den satılır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sas_sas -- 5 Mayıs 2014; 14:46:05 >
  • TELEFON ÇIKALI BAYA OLDU AMA 1300 DEN AŞŞAĞI DÜŞMEDİ FİYATI VE TELEFONU BENİM BU YAZ ALMAM LAZIM :(
  • lg g2 veya nexus 5'e bir bak , hangisini beğenirsen onu al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LG G2 konusuna bak. uç dört sayfa oku. sorunlari görüp kendin vazgeçersin zaten. nexus5in kamerasının ve şarj suresinin yetersiz olduğunu söylememe gerek yok sanirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GM ye bence o kadar para verilmez.G2 öneririm

Edit : Discovery kullanıcısı

• İyi telefon ama telpa teknik destek felan hep gecikmeli değer verilmiyor bence elite daha iyi performans olarak ama g2 öneririm çünkü batarya teknik destek garanti kamera felan g2 yada nexus 5

• bende discovery kullanıcısıyım illaki bir sorunu çıkar o fiyata gm'e güvenme derim g2 iyidir
  • Lan gm ye bulaşma ben g3 çıksın Alican helal olsun vereceğim paralar gm ye 600 lira haram 600 e aldim 400 lira para ödedim ekran şarj soketi vs. Telpaya desen yemediği küfür kalmadı heralde bulasmayin bu markaya elite alacaktm almıyorum aldırmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: QRX

LG G2 konusuna bak. uç dört sayfa oku. sorunlari görüp kendin vazgeçersin zaten. nexus5in kamerasının ve şarj suresinin yetersiz olduğunu söylememe gerek yok sanirim.

Kamerası ve şarj suresi gayette iyi. En azından elite gibi menulerde kasmiyor.
    Eşit: gören de elitin bataryası çok büyük sanar. Ekran o kadar büyüyor ve batarya nexus 5 e gore sadece 200mah fazla...

Konuya cevabın da g2 veya nexus 5 al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CDBurnerXP -- 1 Haziran 2014; 18:45:55 >
  • G2 al muzafferbefendi hic bir sözünü tutmadi doğru düzgün stoklara girmedi daha discovery kullaniyorum pismanim telefon güzel ama nisan deyip haziran olmasina rağmen güncelleme veremedi gibi MTK işlemcili dark diye firma verdi ya 4.4.2 yi artik GM mi asla

• LG l2 öneriririm g2 yi 1+2 ay sonra alirsan g3 çikcaği için ucuzlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: CDBurnerXP

quote:

LG G2 konusuna bak. uç dört sayfa oku. sorunlari görüp kendin vazgeçersin zaten. nexus5in kamerasının ve şarj suresinin yetersiz olduğunu söylememe gerek yok sanirim.

Eşit: gören de elitin bataryası çok büyük sanar. Ekran o kadar büyüyor ve batarya nexus 5 e gore sadece 200mah fazla...

her şeyin batarya mah değeri ile ilgili olmadığını optimizasyonun önemli olduğunu ne zaman anlayacaksınız. kamera konusuna girmiyorum bile. Sadece guluyorum.

GM Discovery Elite ALMALIMIYIM VE NERDE BULABİLİRİM ? GM Discovery Elite ALMALIMIYIM VE NERDE BULABİLİRİM ?

• quote:

quote:

quote:

her şeyin batarya mah değeri ile ilgili olmadığını optimizasyonun önemli olduğunu ne zaman anlayacaksınız. kamera konusuna girmiyorum bile. Sadece guluyorum.

GM Discovery Elite ALMALIMIYIM VE NERDE BULABİLİRİM ? GM Discovery Elite ALMALIMIYIM VE NERDE BULABİLİRİM ?

Aynen nexusun optimizasyonu kötü Peki kasan menüye ne diyeceksin?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen nexusun optimizasyonu kötü Peki kasan menüye ne diyeceksin?

menü kasmıyor. belli bir iki geçiş efekti var. onlar kasiyor. diğer geçiş efektlerini seçerseniz kasma olmaz.

edit: merak etme. nexus 5 konusunu da takip ediyorum. kameradan çoğunluğun şikayetçi olduğunu çok iyi biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 1 Haziran 2014; 19:28:17 >

• G2 öneririm ikinci el temiz 1000 liraya rahatlıkla bulabilirsiniz.

• salt donanımın hiç birşey olduğunu yeterince görüyoruz zaten.S800'lü telefon alıyorsun bazı efektlerde menüde kasıyor,bu akıl almaz bir durum kimse kusura bakmasın.Bu cihazlara para veriyosunuz onlar size para verip takım tutar gibi onları tutmanızı istemiyor karıştırmayın.5saat ekran süresi internet kapalı sadece sms arama veya hiç birşeysiz kullanımda yapmak o kadar zor değil.
    Kimse markaya para vermiyor markaya para veriliyor olsaydı G2 bu kadar tutmazdı çünkü LG fiyatını 2000TL'den aşağıya sattırmazdı özellikle ilk zamanlarda.Neredeyse para olarak kafa kafayalar nexus 5,g2,gm elite insan mantıklı olarak daha bilindik,markası duyulmuş,rom vb desteği bol olan ürünlere yöneliyor.
    Forumda yöneticiler tarafından bu kadar reklamı yapılmasaydı bu ürünün kesinlikle bu kadar tutmazdı.2 cihazları var resmen piyasada destek verdikleri aylardır güncelleme veremiyorlar,alırken bunlara da dikkat edilmesi taraftarıyım.

Kısacası:g2 ve nexus 5 varken elite almanın bir anlamı kalmıyor.Discovery zamanında o fiyat aralığında rakipsiz olduğu için insanlar bu kadar tercih etti ancak elite o durumda olmadığı için insanlar haliyle daha bilindik markalara yöneliyor.
    ekleme:Huawei Ascend P6 kullanıyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.