Telefonun yanında verdikleri koruyucu film nasıl ? uyduruk bişey mi ? kaliteli mi ? yeni bir koruyucu film almak mantıklı mı ?
iş görür.. hepsi aynı zaten .. piyasada allanıp pullanıp satılanlara kanmayın.
Subat
kullanıcısına yanıt
peki. telefon elime ulaştığında kılıf almaya gideceğim, yanında verdikleri koruyucu filmi yapıştırmalarını isterim eminim ''bu iş görmez sana bunu verelim'' derler aldırış etmem o zaman
Allah belasını versin o filmin. Bir beceremedim kabarık bırakmadan takmayı. :)
ben de general mobile discovery vardı kardeşime verdim.. baya zaman oldu üstünde gelen jelatini kullanıyor bir sıkıntı yok.. o yüzden başka da alsan emin ol bir farkı olmayacak tek fark cebinden çıkan para olur.. cam ekran koruyucu almıyorsan hepsi üç aşağı beş yukarı aynı ürünler.. emin olabilirsin. farklı farklı bir çok ekran koruyucu kullandım. bir fark göremedim.
quote:
Orijinalden alıntı: Super Ray
Allah belasını versin o filmin. Bir beceremedim kabarık bırakmadan takmayı. :)
evet takması biraz zor yapılacak şey ekranı çok iyi temizlemek .. minnacık bile olsa toz zerresi kalınca kabarıklık yapıyor onu gidereyim derken hepten berbat ediliyor falan.. çok fazla sök tak yaptım zamanında fenalık geliyordu.. artık çözdüm olayı.. aydınlık ve temiz bir ortam bulunacak ekran temizlenip iyice incelenecek :) sonra jelatin bir kart yardımıyla yukardan aşağı hafifçe bastırılıp yapıştırılacak. sonuç on numara :)
Subat
kullanıcısına yanıt
Banyoda yaptım sırf toz olmasın diye iyice temizledim ama işte gelgelelim beceremedim yine de kaç kere suda yıkadım jelatini kaç defa spreyledim tanrı bilir. :)