Şimdi Ara

gm discovery ekran kırıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
5.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Welc

quote:

Orijinalden alıntı: DD99

Pek uygun bir yaptıracağını sanmıyorum, onun gibi büyük ekranlı telefonlarda en az 400TL alıyorlar

Çok büyük bir sorun yoksa bence olduğu gibi devam et

bilmıyorsun konusuyorsun yapma !

telefonun ekran fıatı max. 150 tl

s3 ve nexus 4 ü olan arkadaşlarımda o kadar istemişlerdi

belki Discoveryde aynıdır diye düşündüm, sonra gorilla glass kullanmadığını hatırladım discoverynin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Welc

quote:

Pek uygun bir yaptıracağını sanmıyorum, onun gibi büyük ekranlı telefonlarda en az 400TL alıyorlar

Çok büyük bir sorun yoksa bence olduğu gibi devam et

bilmıyorsun konusuyorsun yapma !

telefonun ekran fıatı max. 150 tl

s3 ve nexus 4 ü olan arkadaşlarımda o kadar istemişlerdi

belki Discoveryde aynıdır diye düşündüm, sonra gorilla glass kullanmadığını hatırladım discoverynin

Hayir hocam gorilla glas (ilk dusmede kurulan s3katili ekran) dan değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynı sorun bende de var ekran kırıldı dokunmatik çalışmıyor.aliexpresteki Gionee E3 e ait ekran tam olarak uyuyormu bizim discoverye. hangi modelin ekranını almalıyım yurtdışından.
  • arkadaşlar ayın 23ündegönderdim telpaservise hala gelmedi bugün itibariyle son kontrol yapılıyor sanırım yarın yollarlar 167,45 tl olarak online kredi kartından ödedim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: armonyy

arkadaşlar ayın 23ündegönderdim telpaservise hala gelmedi bugün itibariyle son kontrol yapılıyor sanırım yarın yollarlar 167,45 tl olarak online kredi kartından ödedim .

Hocam telefon geldimi? Sorunsuz çalışıyormu,eskisi gibi oldumu yaptirdiğına pişman mısın yoksa memnunmusun?Maalesef motosiklet ten düşme sonucu benimde ekran kırıldı.komple gitti ne dokunmatik çalışıyor nede görüntü var.

• hiç bir sorun yok dostum hatta fark yok öyle diyeyim :)
  • Telpaservisinde 167 tl... Şahit oldum...

• nebula79 kullanıcısına yanıt
    Merhaba benimde başıma geldi hediye aldığım telefon kırılmış garantiye gönderdik bakalım ne olacak fiyat nekadar verecekler acaba. Umarım dediğiniz kadardır.
  • 3ay önce idi dolar çok yüksek...

• Merhaba arkadaşlar bugün telefonumun ekranı kırıldı. Alt taraf kırıldı ve orasına erişemiyorum ama ekranın üst taraflarında erişim var yani kırık olmayan yerlerinde erişim var. Ne kadar alacak benden telpa? edit: Özellikle alt takımın tuşları hasar gördü.
  • 2 hafta önce önce ekran ve dokunmatik değişimi için toplam 180 tl ödedim telpaya.
  • bantla sar. uygun fiyata nasıl halledebilirsin ki yolla servise yapsınlar.
  • Enistemin dokunmatik bozuldu ama ekran sağlam idi. Telpa ücretsiz komple ekrani+ dokunmatigi değiştirdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 180 TL ödedim

• hayranim kullanıcısına yanıt
    o nasıl oldu? ben bugün cebimden çıkardığımda ekranı alttan yukarı doğru çatlamış. nasıl oluyor anlamadım..
    ekranda çatlak var sadece ama dokunmatiği de çalışmıyor.
    ama görüntü de sıkıntı yok yani sadece üst ekran kırılmış gibi. çünkü iç taraftaki görüntüde hiçbir sıkıntı yok.
    acaba göndersem ücretsiz yaparlar mı? bi de kaç günde geldi sizin ürün?
  • Dostum inan telefonu yüz üstü düşürdüm şap diye ses geldi hiç bir şey olmadı ekrana. Kılıf var tabi kenardan bıraz ekrandan uzak tutuyor ancak şaşırdım

• Ben 147 lira olarak biliyorum. Sanırsam dolar kurunun yükselişiyle 167 liraya çıkmış.

• Benimde telefon nasil oldu bilmiyorum. Düşme ve carpma olmadan cebimde ekran catladi. Dokunmatik te calismiyor. Servise yolladim 180 tl istiyor. Daha 3 gun once power tuşu bozuk diye serviste ücretsiz yapilip gelmisti telefon

• 180 tl ne 181 ne 179
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter_06

Benim GM discoveryde 4 kat aşağıya düşmüştü ekran parçalanmıştı. Telpaya yolladım 170 TL karşılığında değişim oldu.

hocam yaşıyosan eğer bişi sorcam :D
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.