Şimdi Ara

GM discovery 2+ almayı düşünüyorum,ne dersiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çevremde oldukça discovery kullananlar var ve oldukça memnunlar.Yalnız netten okudugum kadarıyla 2+ larda aynı başarıyı yakalayamamışlar.Siz ne dersiniz?
    750-900 tl arası yerine hangi telefon tercih edilebilir?

Şimdiden teşekkürler.

• 700tl civari lumia 925 varken alinmaz. 900 civarinda ise huwei g7 daha iyi bi tercih olur. Kullanim amaciniz nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sNaP_21 kullanıcısına yanıt
    huawei ascend g7 al daha iyi bir cihaz
  • Büyük ekran sorun olmazsa zenfone 6 tavsiye ederim dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thediskavrici

700tl civari lumia 925 varken alinmaz. 900 civarinda ise huwei g7 daha iyi bi tercih olur. Kullanim amaciniz nedir ?

huawei g7 bütçemi aşıyor arkadaşlar.Nokia almak ise aklımın ucundan geçmiyor,istemiyorum da açıkçası.Zenfone 6 evet bende tam forumda onun konusunu okuyordum,fakat biraz fazla büyük gibi.Genede şuan öne o çıkıyor.
    Clash of clans olarak tek oynadığım oyun telefondan bunun yanında telefonda serilik,akıcılık arıyorum açıkçası.

Şöyle bir problemin daha arkadaşlar,şuan bende htc sensation var
    http://www.teknosa.com/urunler/125070797/htc-sensation-gray-akilli-telefon
    Fakat telefon o okadar yavaş ki telefonun öldüğünü düşünüyorum açıkçası,bunu kurtarmanın yolu var mıdır?Klavye de iken donmalar,oyunda iken ısınmalar ne isterseniz var.Apus yükledim,fabrika ayarlarına döndüm fayda etmedi.Başka çözüm önerisinde bulunabilir misiniz?

Cevaplarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkürler.

Disco 2nin tutmamasinin nedeni dokunmatik ekran sıkıntı biraz yavaş algılıyor. Yoksa iyi cihaz. Ben o fiyat aralığında zenfone 6 düşünürdüm. Stabil ve güncelleme desteği var. Ama çok büyük cihaz derseniz sizin seçiminiz tabiki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercandk

Disco 2nin tutmamasinin nedeni dokunmatik ekran sıkıntı biraz yavaş algılıyor. Yoksa iyi cihaz. Ben o fiyat aralığında zenfone 6 düşünürdüm. Stabil ve güncelleme desteği var. Ama çok büyük cihaz derseniz sizin seçiminiz tabiki.

Dokunmatik oldukça önemli benim için.Dediğiniz gibi Zenfone 6 dan yana kullanacağım sanırım tercihimi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    929tlye satanlar var ama siz bilirsiniz o zaman zenfone 6yı tercih edebilirsin asus güvenilir bir marka ve zenfone 6 kullanan arkadaşlarım gayet memnunlar
  • kardeş bunun siyah olanları mı ne sıkıntılıymış. Servis de söylemiş alırken dikkat et..

Edit samsung e5 aslında güzel cihaz. batarya yeterli gibi, alt segmentlerde lg den daha başarılı. cihaz yeni çıktı güncel cihaz.. Gmdye göre daha alınası. Tabi bu cihazda piyasa ucuz girdi kalitesi nasıl tartışılır. özellikleri s4 mini gibi ama s4 mini performansıda güzeldir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Meaning -- 4 Mart 2015; 1:59:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.