Şimdi Ara

GM Discovery 16 GB Siyah

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Cihaz 12.10.2013 faturalı Media Markt tan alınmadır. Şarj soketi sorunu ÇIKARTMAMIŞTIR. Fotoğraflar cihaza aittir.

Garantiye 1 yıl sorunsuz kullanımdan sonra ilk defa gitmiş; batarya şişme yaptığından dolayı orjinal sıfır batarya değişimi ve ölü pixel nedeni ile orjinal dokunmatik ekran panel değişimi yapılmıştır. Dolayısıyla ekran yeni olduğu için Ekranda, kasada çizik,ezik ..vs yoktur. Dokunmatiği ve bataryası yenidir. Sıfır ayarında cihaz kullanacaksınız. Cihaz Kozmetik olarak 9/10 dur.

Kutu fatura içeriği tamdır. 13.10.2015 tarihine kadar GENPA garantisi devam etmektedir. Bir sıkıntı oldumu Media Markt a da götürebilirsiniz, onlar da kargoluyorlar garantiye ki sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum telefonun. Yedek kulaklık başlıkları dahi açılmamış jelatininde duruyor. Telpa'da cihazın servis bakımı yeni yapılmış olup eski android sürümü yüklüdür. Dilerseniz 4.4.2'ye güncellersiniz size kalmış.

Fiyatı düşürdüm, ihtiyaç fazlalığından satılıktır..

SATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmert02 -- 7 Haziran 2015; 16:57:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Üstad en son ne olur ? ciddi alıcıyım elden alacağım bu arada fotoğrafları göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxy77

Üstad en son ne olur ? ciddi alıcıyım elden alacağım bu arada fotoğrafları göremedim.

Sanalpazar ilanında fotograflar mevcut hocam. Pm gönderildi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.