Şimdi Ara

GM 5 PLUS mı LG G2 mi LG G3 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi bir telefon almayı düşünüyorum. Aklımdaki telefonlar bunlar. GM 5 PLUS'ta aşırı bir şekilde gönlüm olmasına rağmen diğerleri de çok hoşuma gidiyor. Telefonda çok oyun oynamam kasmam ancak sosyal medyayı bayağı bir kullanırım, arama görüşme yapar, birkaç da canım sıkılınca oynayabileceğiğm oyunlar yüklerim. GM 5 PLUS'un fiyatına göre (999TL) özellikleri çok uygun gibi duruyor 3 GB RAM 13 MP arka ve ön kamera ön kamera flashlı 3100 mAh batarya gibi özellikler ve 2 yıl boyunca güncelleme garantisi Android One olduğundan dolayı. Sizin tercihiniz nedir? Şimdiden teşekkürler...

     GM 5 PLUS mı LG G2 mi LG G3 mü?

     GM 5 PLUS mı LG G2 mi LG G3 mü?

     GM 5 PLUS mı LG G2 mi LG G3 mü?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreucan0660 -- 12 Temmuz 2016; 15:03:18 >







  • güncel cihaz, 2. sürümlerde daha az sorun olması vs. oyun da çok oynamıyorsanız gm 5 plus olabilir.
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Oyun oynarım. Ama öyle Real Racing falan bi heves edersem oynarım, sonra sıkılıp silerim. Diyelim ki bi oynayalım dedim 3 GB rami var kasacağını da sanmıyorum oynasam da kasar mı? Öyle aşırıya kaçmam ama oyunda da.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreucan0660 -- 12 Temmuz 2016; 16:17:24 >
  • emreucan0660 E kullanıcısına yanıt
    kasma donma olmaz da gm5 ne g2 ile nede g3 le kıyaslanmaz...

    Bunlar arasında kaldıysan Gm5 tabiki
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    GM 5 PLUS'un çok sorunları var pişmanım diyenler var. Isınma, saf android'in berbatlığı, bildirim ışığından ekrana ışık süzmesi, ve şarjın gündelik kullanımda 4-5 saatte bitip, yarım günü bile çıkarmadığını söylüyorlar. Duyduğuma göre çoğu GM 5 PLUS kullanıcısında fabrika sorunları varmış. Özellikle bildirim ışığından geceleri ekran karardığında ekrana ışık süzmesinin fabrikadan oluşan bir sorun olduğunu, insanı çok rahatsız ettiğini söyleyen birçok kişi var. Şarj konusunda ve ısınma konusunda da. Siz ne düşünüyorsunuz bu şarj vb. konularında? Yanıtınız için teşekkürler.
  • bunların arasından gm5 plus
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Telefona gerçekten çok hatalı diyorlar bu konudaki düşünceniz nelerdir? Güvenebilir miyim GM ye?
  • emreucan0660 E kullanıcısına yanıt
    malesef güvenemezsin, servis de çok sıkıntılı
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Şu anda gerçekten kararsız kaldım. G3 serisine falan çok kaliteli, sağlam telefon diyorlar o sebepten yazmıştım. Sizin güzel, sağlam ve güncel fiyatı 1000 TL civarı olan bir telefon öneriniz var mıdır? Cevabınız için teşekkürler.
  • emreucan0660 E kullanıcısına yanıt
    o fiyat seviyesine genelde xperia c4 öneriyorum
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Telefonu biraz araştırdım. Hoşuma gitti. Ram 2 GB yeterli mi diye bir düşündüm ancak yeterli olacağını düşünüyorum. Antutu testindeki puanı hakkında bir bilginiz var mı? Yeni güncellemeler gelecek mi? Son olarak, yakından tanıdığım çoğu akrabam LG G2, G3, G4 gibi modellerini kullandı ve memnun olduklarını, telefonu tavsiye ettiklerini söylediler. Benim de hoşuma gitmiyor değil. Siz ne düşünüyorsunuz? Açıklarsanız sevinirim. Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreucan0660 -- 12 Temmuz 2016; 18:24:24 >
  • emreucan0660 E kullanıcısına yanıt
    ben 2 gb ramli s4 kullanıyorum gayet memnunum, g2 eskidi ama g3 32gb alınabilir diye düşünüyorum, ama ilk tercihin g4 olmalı, paralel ithalat olarak fiyatın çok uygun dönemin en f/p telefonlarından
    yani bu saatten sonra önce g4 sonra g3 32gb öneririm
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yanıtın için tekrar teşekkürler. G3'e zaten başından beri sıcak bakıyordum sanırım da G3 yolunda ilerliyorum 32 GB olanından. 3 GB ramı var hem. Servis konusunda da hata olarak da bir sorun çıkacağını düşünmemekteyim.
  • emreucan0660 E kullanıcısına yanıt
    Telefon ilk piyasaya cıktıgında (1. seri) telefonu alanlardan baya sıkıntı yaşayanlar oldu evet ama2. seri ile ve haziran güncellemesi ile cihaz rayına girdi...

    Işık sızması denilen şeyden kim çok rahatsızmış :) Onu diyen bu telefona sahip değildir emin ol yalan söylüyordur. Onu görebilmen için ışıkları tamamen kapatıp, telefonu şarja takıp dikkatlice bildirim ledinin etrafını izlemelisin. Ekran acıkken yada aydınlıkbir ortamda görülmeyen çoğu kullanıcınında farketmediğibir durum...

    Yine eski cihazlarda ısınma daha fazla oluyormus öyle diyorlar bende 2 tane gm5 var ikiside 2. seri ve ısınma problemiyok. Oyun oynarken bir nebze ısınıyor ama emin ol G3 bu telefondan çok daha fazla ısınıyor ve şarjı daha çabuk bitiyor...

    Şİmdi siz yanlış anlamışssınız yada aklınızda yanlış kalmış. 4-5 saat ekran süresi derse kabulüm. Yada 3,5 saat aralıksız oyun oynarsa3,5 saate de biterşarj... günlük kullanımımda 1,5 günü cıkartıyor şimdiye kadar 4,5 saatin altında da ekran süresi almadım onlardada 1,5 - 2 saate yakın oyun oynadıgım zamanlar... Normalde 5-5bucuk saat ekran süresi var ortalama.

    Servis konusuna gelelim girin bakın G4 konusuna ordakiler servisten nekadar yakınıyorlar nekadar sorunlular... Öncelikle ben discover 1 kullandım , 2 kullandım ve agrantiden menun kaldıgımiçin bunu aldım. Ben discovery cihazımı 3 kere serviseyolladım pazartesi yolladıgım cihaz en gec cuma elimde oldu...
    Discovery 2, 22 aylık cihazı batarya sorunundan garantiye yolladım e uzun süren servissüresi bu oldu gidiş geliş toplam 11 günde batarya , arka kasa, dokunmatik değiştirmişler yolladılar. Ben sadece batarya şikayetiyle yollamıstım...

    GM5 i daha hiç servise yollamadım ama biliyorumkiyollarsam sıkıntı olmayacak ve kısa zamanda gelecek... Bugün sizin o dünya markası dediğiniz markaların hibiri 20 günden önce telefonu geri yollamıyor.

    Hele istanbuldaysanız GM 1 saat içinde tamir sözü veriyor servise götürdüğünüzde 1saat içinde tamir edicez geri vericezdiyor. Ha ben istanbulda olmadıgım için demedim aa götürüp veren ve 1 saat içinde teslim almış insanlar forumda var.

    G3 girin forumlarına okuyun adamlar güncelleme yaptıklarına bin pişman :) Diğer arkalarda böyle 6 ayda güncelleme gelir onuda yaparsın yaptıgına pişman olursun. Gm5 de yazılımişi google trafından... 2 yıl boyunca türkiyede güncellemeyi ilk senin telefonun alacak demek oluyor bu.

    Kullanmayan görmeyen bilemezimkanın varsa git dene eline al kurcala zaten kararını veririsin




  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    Öncelikle bana çok yardımın dokunduğunu söylemeliyim. Bu kadar uzun bir yazı yazdığın için de çok teşekkür ederim. Şu an GM 5 PLUS'a daha çok yakınlaştım. Telefonu zaten birazcık da olsa kurcalamıştım. Ele geliyor ve ekranın verdiği his mükemmel. Eğer ki söylediğin gibi çoğu sorun 2.seride düzeldiyse hiç düşünmeden gider alırım. Zaten çok hoşuma gidiyordu. G3'ün bataryayı resmen sömürdüğünü çoğu yerden duydum zaten. Bu Android One olayı da hoşuma gidiyor 2 yıl güncelleme desteğinden dolayı. Bazıları saf androidi ne kadar sevmese de bu telefonu almam için bir artı benim için. Saf Android'e launcher indirebiliyoruz değil mi? İndiririm Nova Launcher'i zaten %90 indirim veriyor telefon Play Store'dan bakarım keyfime launcher yüklenebiliyor değil mi? Bizzat GM Discovery 1 de kullandım bir sıkıntı duymadım.
  • emreucan0660 E kullanıcısına yanıt
    Saf androidi sevmiyorlar çünkü diğer telefonda alıştıkları bir sürü şey ve yanında gelen bir sürü çöp yok.. O yüzden o telefonlar 6 ay 1 senede şişiyor saf android akıyor...

    Nova luncher ın indirimsüresi doldu malesef. ben de yetişemedim ona gecen yine bi %90 lık indirim yapmıstı ozaman 50 kurusa aldımamakurmadımbile sırf ucuz diye aldım. Alıştım ben google ın luncherına :). Işık sızmasınında bir videosu vardı yollayımizle onların dediği gibimiymiş gör.






  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    Yardımın için teşekkürler. Galiba GM 5 PLUS alacağım.
  • Kesinlikle g2.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emreucan0660 E kullanıcısına yanıt
    Hocam GM5 Plus ı aldınız mı ? Aldıysanız bahsedilen ısınma sarj vs. sorunlar yaşadınız mı? Ben de sizin gibi bu telefonu almak istiyorum ancak bu bahsedilen sorunlar canımı sıkıyor.
  • G2 hepsinden iyi gmd5 ile kiyaslanamaz bile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.