Şimdi Ara

Glossy monitör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yeni sistem toplarken monitörle başlamaya karar verdim ve bazı sorularım olacak.

1/ASUS'un modellerin isimlerinde kullandığı harflerin anlamları ne. Bazılarını buldum(VX=Super Slim, sondaki H genelde AH-IPS paneller, P=ProArt gibi)Bu konuda bir kaynak var mı?

2/Öncelikli tercihim 23-24" arası monitörler. Kesinlikle glossy ekran istiyorum bugüne kadar mat ekranlardan çekmediğim kalmadı. Bunun yanında mümkün olduğunca ayar seçeneği olmasını istiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir?

3/ASUS TraceFree ne kadar iyi bir özellik?

4/Skin Tone ne demek?

• Carnage86 C kullanıcısına yanıt
    Neden parlak ekran ıstıyorsunuz?Mat ekranın ne zararını gordunuz?Bne kac senedır parlak ekran kullanıyordum mat ekrana gecınce oh be dedım.
  • Headbanger_Kerry kullanıcısına yanıt
    Hocam ya ben mat ekranların en kötülerine denk geldim ya da parlak ekranlar daha iyi görüntü kalitesine sahip. Geçen sene aldığım laptopta öyle bir ekran var ki görüntü demeye bin şahit ister. Aynı ekranı kullanan bir ürün(AUO46EC):(burada daha iyi çıkmış görüntü o kadar ayara rağmen düzgün görüntü elde edemedim)

Glossy monitör tavsiyesi

Ayrıca karanlık bir odada kullanacağım için yansıma problemim olmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carnage86 -- 9 Mayıs 2014; 15:35:33 >

O notebook un panelının parlaklık gucu cok zayıf.200 kandela flan heralde.Parlak ekran olsaydı hıc bırsey gorunmezdı.Mat ekran modelden modele degısır ayrıca.Monıtoru kullanım amacınız nedır?
    Oyun ve filmlerde kaliteli görüntü vermesini istiyorum. Ayrıca ne kadar fazla ayar seçeneği veriyorsa benim için o kadar iyi.
    Tn panel mı ıps mı dusunuyorsun?Ips lerde ufakta olsa gostıng olayı vardır ama farkına bıle varmazsın.En azından canlı ,net ve parlak goruntu alırsın.Benım sana onerım mx239h olur.Ben 27 ınc modelını kullanıyorum.Cok memnunum.Ayrıca ekranı gozu rahatsız edecek kadar parlak ılk aldın zaman ılk ısın arka plan ısıgını kısmak olacak.Dızayn olarakta mukemmel monıtor.Ayar olayına gırersek sızın beklentınız tam olarak nedır.İstersenız monıtorun ayar menusunun fotoraflarını cekıp sıze gosterebılırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headbanger_Kerry -- 9 Mayıs 2014; 16:08:53 >
    Öncelikle cevapların için teşekkür ederim. mx239h da araştırma listemdeki bir monitördü. Ayarlar konusuna girersek:

renk sıcaklığı, kontrast, parlaklık vs. zaten standart. Bunun yanında doygunluk ayarı olan monitörlerde var. Bir de nvidia'da dijital parlaklı denen bir olay
    var ki tam olarak neyi ayarladığını bulamadım. LED arka aydınlatma açılıp kapanıyorsa çok daha iyi olur. Bunun yanında skin tone ve vivid pixel denen şeyler var onlra tam olarak neye yarıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ultrawide Monitör Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Monitör Tavsiyesi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Ayar menusu linkini verdıgım sıtede var bır ınceleyın.

http://www.hardwaremx.com/reviews/review-asus-mx279h-designo-series/5/
  • Up!
  • semi-glossy alın ama ASLA glossy almayın pişman olursunuz. mat olarak geçenlerin de kaplamaların kalınlığı kalitesi birebir aynı değil kimi kaplamalar pürüzlü bir görüntü oluşturuyorken kimileri oluşturmuyor. özellikle beyaz renkte çok belli. benim monitor semi-glossy mat arası(vx2270smh)

sonuç olarak semi-glossy veya çok kötü olmayan mat kaplamalı bi monitor tercih edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk__nvidia__intel -- 17 Haziran 2014; 23:09:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.