Şimdi Ara

Global MU Online VALHALLA, MIDGARD, HELHEIM Serverlarındaki Türk Oyuncular LİSTE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar helheim serverında bugün başladım elf açtım. burada kasmakta olan bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim.
    Gördüğüm kadarıyla kimse Valhalla nın durumundan haberdar degil.Resmi muonline serverinde bütün dünyadan baglanan oyuncuların en fazla olduğu en çekişmeli server Valhalla.Burada en yüksek 702 lvl de bir karakteriniz olsa da en güçlü olsa da tek başına hiçbirşey yapamıyor başarılı sayılmıyor.En az 250 - 300 kişi master seviyesinde alliance olacak ki öyle sözü geçsin.Bütün milletlerden oyuncular karışık alliance lar halinde CS de ve Acheron da çarpışıyor.Ben de iki karakterle international bir allyde CS ye katılıyorum.Ama biz Türkler olarak burada herkesten daha başarılı olacağımızı biliyorum.
    Burada bütün Türk arkadaşlarımızla birleşip Türk'ün gücünü dünyaya göstermeyi ve başarılı olmayi istiyoruz.Türkler olarak bu server da yaklaşık 15 kişiydik birkaçı bıraktı birkaç kişi de dönemsel olarak giriyor.Ama şu anda 5 kişiyiz sürekli online olan ve bütün Türkiye deki muonline oyuncularını GMO Vallhalla ya bekliyoruz .Her kanaldan bütün Türkiye deki Mu online oyuncularını davet ediyoruz yardımlaşalım hepimizi görev alalım davet edelim kardeşlerimizi.Mu online de Türkiye nin en iyi olduğunu gösterelim.

Guild: GOKTURK1
    Master: KULTIGIN

iletişim için facebook grubumuz;
    GOKTURK1 GMO

• VALHALLA

Ben Veysel

oyundaki nickim TrRabbiT

Mu'yu bırakmıştım ve LoL'e sarmıştım fakat Youtube'de dolaşırken Mu Online'nin CS savaşını gördüm ve bir anda aşkım tekrar alevlendi.

Her neyse tekrar başlama gereği duydum. Başlamışken de GMO'daki charımla devam edeyim dedim. Başka topic açıp oynayan olursa o sayfada toplamayı düşünüyordum ama oynayacak sayısının az olacağını düşündüğüm için burada kim görür de gelirse diye yazayım dedim.

Hellheim'deyim beyler. Malum en çok player orada ve eğer gelirseniz bana buradan ya da oyundaki WoMeNiZeR adlı charımdan ulaşabilirsiniz.

Hepinize iyi akşamlar

• kardes sana ulasabılıcegım bı msn adresı face adresı verırsen bırlıkte oynarz Thedenis@windowslive.com
  • midgardda yeni basladım rf card aldım buff seal vs felan sadece 2 gün kastım lvl 207 oldu tek basımayım kasmayı bıraktım cok sıkıcı halimizden dilimizden anlayan kimse yok türk hiç karsılasmadım 5 gündür kasmıyoırum ole bos bos duruyorum midgard kasan varsa lutfen mail atsın
    Nick : GuN3R
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKııZZııLL

Bu sunucuda normal bir iteme özellik atabilir miyiz?

Kanka ak gel bize bırak global serveri

Orijinalden alıntı: BeyazMu

quote:

Orijinalden alıntı: KKııZZııLL

Bu sunucuda normal bir iteme özellik atabilir miyiz?

Kanka ak gel bize bırak global serveri

Gelemek isterdim de bayağı kastım burada ve dostluklar çok güzel vallhalla dayım 320 lvl im.
  • Darkmedim. (SM) Midgard. İsim Özgür. Master lvl 100.
  • Midgard

Nick: LooK2Sky

level 320 dl'm var oyunda tek kişi tanımıyorum oyanayan arkadaşların mailini bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForqotteN -- 5 Mayıs 2013; 0:59:02 >
  • kızıl oyundaki nickin ne

Senini ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ragon2 -- 9 Haziran 2013; 21:10:35 >
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.