Şimdi Ara

Global Mu Online ( Kimse oynamıyor mu? )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar. 1 seneden biraz fazladır mu online 'ı Global de oynuyorum. Pek fazla vaktim olmadığından şu aralar f2p kısmındayım. Benim merak ettiğim böyle sağlam bir server varkeni sanırım 6-7 yıldır kapanmadan devam ediyor. Niye herkes başka serverlarda kasıyor. Ve emeklerini boşa harcıyor. ben çok duydum 5-6 ay kasmış charlarını iyi yerlere getirmiş sonra server kapanmış yada hack olayları yüzünden yüzüne bakılmaz olmuş. Gerçekten Mu online oyuncusu varmı globalde oynayan bu forumu takip edenler arasında merak ettim cidden.

• ßi ara oynamayı düşünmüştüm ama kısmet olmadı belki yazın başlıyabilirim..oyunun sistemi hakkında bilgi verebilirmisin..Reset sistemi vs
  • global mu online server değilki oyunun ana kurucusu zaten reset sistemi yok sayılır çünkü level kasmak çok zor elimde olsa başlicam çünkü zamanında orda oynamıştım ve mu online ye ilk bu orjinali ile başladım ama zor diye çıktım şimdi bugün sitesine girip indirim dedim çok yavaş iniyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: CodeWriter

global mu online server değilki oyunun ana kurucusu zaten reset sistemi yok sayılır çünkü level kasmak çok zor elimde olsa başlicam çünkü zamanında orda oynamıştım ve mu online ye ilk bu orjinali ile başladım ama zor diye çıktım şimdi bugün sitesine girip indirim dedim çok yavaş iniyor

400 lwl olunca bitiyomu yani
    (400 lwl deme Kasması kolay değil Diyceksiniz ama) yani 400 lwl olunca charın full olması çok mantıksız olur..öyle de değildir bence

• Mlsf,evet,400 lvl son.Gerci 1-3 xp'de ve ole privatedeki gibi excellent veya +13 item zor ,çünkü çok pahalı(oyun parası-bless anlamında)ve belli bir kısmın elinde dönüyo paralar yani gercek hayattaki gibi
    yarı millert fakir-orta halli veya biraz zengin diğer yarı almış gidiyo(şöle diyebiliriz;bizler+7+12 great drg veya +13 red drg ile gezerken ,onlar excellent+13'lerle geziyo)artık bunun nedeleri malum(her türlü hack,büyük guild,admin arkadaş veya aynı ülke...vs...
    yani res olayı olmadığı bi bakıma iyi.biz daha res atmadan onlar 3-5 atar
    Burda yapılan herkez Bütün char'larını kasıyo,sırayla(mesala benim 1..mg_285 lvl 2.mg 347 lvl. elf-bk-300 lvl
    dl-385 lvl.....D)
  • Ee Lwl başı kaç point geliyo ?
  • KLasık oLan : 5 / 7
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    4 yıl önce açıldı
    oyunu oynayan kimse kaldı mı?
    9 yıl önce açıldı
    PES Mİ FİFA MI?VE NEDEN?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • amac zaten orda o kasıyorsun ediyorsun biraz daha zeka gerektiren bi server alıyacagın...her 1 pointin degeri war...pointini neye bastigin onemli.kimi hızlı kesiyor canavari fasla skill kullanıyor..kimi 1 kere koyuyor ama saglam wuruyor kesiyor..aa ben bunu sevmedım yanlıs bastim olayi olmadıgı icin kasiyorsun we zekanla oynuyorsun bi bakıma...
  • Max Global War Mı? Exp 5000 ?

BİZ AÇALİM TÜRKLER
  • quote:

Orjinalden alıntı: LveL

Max Global War Mı? Exp 5000 ?

BİZ AÇALİM TÜRKLER

global fun mu :D
  • Global muda Reset sistemi vardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: DaRKBLoW

quote:

Max Global War Mı? Exp 5000 ?

BİZ AÇALİM TÜRKLER

global fun mu :D

Biz Herşeyini Kolayini İstiyoz Ya Açiversinler
  • eed yah res atan adam bile var globalde aslinda 1 exp eglenceli olabilir dusunsene bi flame dusuo yerden kim bilirr ne kadar degerli olur tabi onu kullanana kadar
  • Hmm gerçekten globalde oynayan çok azınlıkta. Ben 1 seneden biraz fazladır globalde ara ara olsada kopmadan devam ediyorum. Şöyle diyeyim. Evet reset yok ama olmaması gerçekten çok güzel. benim kanımca tabi. reset olmayınca herkes farklı char yaratıyor. Diğer serverlarda ae açan char ee de olabiliyor. Bunda öyle bir şey yok. Ya ae kasacaksın ya da ee. Her char için böyle. bk kasıyorsan ne olacağını önceden karar verip stat lerini ona göre yükseltiyorsun. Agi bk mı olacaksın str bk mi ona göre en iyisini yapmaya çalışacaksın. Bu da oyuna epey renk katıyor. Bir char farklı şekillerde kasılıyor herkes ihtiyacına göre pt lere adam alıyor. Eng bk kasan bile var, sadece pt lere HP verebilsin diye alınıyor partilere. Şu aralar Mu oynamayı düşünenler ve server arayışı içinde olanlar var ise free kısmında başlayabilir. 1 hafta sonra exp 4 kat artacak bu arada. Kimilerine çok komik gelecek 4 kat xp artışı ama globalde büyük rakam bu :)

• Dowlandi Çok Yavaş İniyor, Ben İndircektim... Napabiliriz?

• quote:

Dowlandi Çok Yavaş İniyor, Ben İndircektim... Napabiliriz?

İndiren Birinden Rica Et Rapidlesin Veya Akşam Yüklemeye Başlat Sabaha Kadar Dursun...
  • Bende MuOnline a ilk Global de Başladım

Fazla Hatırlamıyorum ama 55 lwl dark knight vardı

Sonra Mu-Türkiyem ve Mu-Türk ile Private Serverlera Geçiş yaptım.

Global Kasmak Zor ve Zevklidir

Fakat Şu Konuda Yanılıyorsunuz Global Serverde Reset Sistemi Olması lazım Çünkü Siteden Rankings e Bakarsanız 30x 20x vs. Atılan Resetleri Gösterir.
    (Ama Sadece Paralı Üyeler Rankingsde Gözüküyor Diye Duymuştum.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Murd3R

Fakat Şu Konuda Yanılıyorsunuz Global Serverde Reset Sistemi Olması lazım Çünkü Siteden Rankings e Bakarsanız 30x 20x vs. Atılan Resetleri Gösterir.

Dediğin gibi global de kasmak gerçekten çok zordur. Bir lvl atladığın zaman içinde büyük bir sevinç kaplar. O aldığın 5 pointi elinde saklarsın. harcamaya kıyamazsın resmen. :)

Bu arada globalde reset sistemi yok cidden. Rankinglerde club400 diye bir alan vardır. 400 lvl olanları listeler.

• quote:

Orjinalden alıntı: homeros1

quote:

Dediğin gibi global de kasmak gerçekten çok zordur. Bir lvl atladığın zaman içinde büyük bir sevinç kaplar. O aldığın 5 pointi elinde saklarsın. harcamaya kıyamazsın resmen. :)

Bu arada globalde reset sistemi yok cidden. Rankinglerde club400 diye bir alan vardır. 400 lvl olanları listeler.

Evet doğruymuş... Reset sistemi yok . Rankings deki yazanlar (39x 34x)sanırsam adamların Level ları.

İçim bi garip oldu globali mi özledim ne Fakat şu gerçek ki global serverde yanında kafadengi bi adam yoksa bir müddet sonra bayıyor.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: homeros1

quote:

Evet doğruymuş... Reset sistemi yok . Rankings deki yazanlar (39x 34x)sanırsam adamların Level ları.

İçim bi garip oldu globali mi özledim ne Fakat şu gerçek ki global serverde yanında kafadengi bi adam yoksa bir müddet sonra bayıyor.

valla gel bekleriz. Şu an süper bir guild kurduk 1senedirdevam ediyor. sadece türkleri alıyoruz. 80 kişi falan varız. birde guildimize özel foru m kurduk. Oradan girer oyundaki bilgilerini bize söylersin. oyundan görüşürüz sonra. forumu buradan versem yanlış olur mu bu arada? sadece Global mu online ile ilgili. guildimizin şahsına ait bir forum. reklam olmuş olur mu? Yada şöle yapayım.

Global Mu online' a girecek arkadaşlar var ise, Midgard serverını tercih etsinler. Biz oradayız. Diğer serverda da türkler var tabi. orası içinde yardımcı oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homeros1 -- 21 Mayıs 2008; 16:55:29 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.