Şimdi Ara

silinsin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 6 Ekim 2017; 23:24:16 >

• bune ya şaka mı adam yürümeyi bilmiyor daha hile kolay gelsin ilk 1 dakika yı izlemek yetti.
  • 3 dk izledim bariz wh.
  • ADAM BERBAT dakka 1de aim yerlerde rezil gibi oynuyor ct tarafı ise ondan daha rezil bukadar silveri bi arada görmedim
    wh olabilir dakka 3.45te belli ediyo gibi bilmiyorum ama 2 tarafta kötü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lickshoot -- 16 Şubat 2017; 16:32:42 >
  • hesaplar prime bu arada, biz sadece 2 kişi girdik karşı 5 geldi, bizim takım çok kötüydü bizde saldık bir yerden sonra adamlar çok rahat giriyor her yere maç boyunca, emin olamayan varsa maçın demo linkinide atabilirim.

hile diye düşünenler raporlarsa sevinirim. 17 yıllık oyuncuymuş güya, hayır anlamadığım nokta bu tipler o resimleri çekilmek için bile o ortamlara nasıl girebiliyor bir anlasam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lickshoot

ADAM BERBAT dakka 1de aim yerlerde rezil gibi oynuyor ct tarafı ise ondan daha rezil bukadar silveri bi arada görmedim
    wh olabilir dakka 3.45te belli ediyo gibi bilmiyorum ama 2 tarafta kötü

hacı zaten oyunun yarısını eco bitirdik adamlar göz açtırmıyodu valla :D
  • ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    17 yıl değil 170 olsa ne olur? Gitmiş internet cafede resim çekmiş pp yapmış kendini oyuncu sanıyor. Uzunda 3 kişi vurup hala pit'e bakmak neyin kafası her el uzuna zoomla çıkıp uzunda tek adam olduğunu bilince shiftle yaklaşıp quick scope atmaya çalışmalar falan filan tam bir pro oyuncu anlayacağın. 17 yıl oynayıp csgoda 1200 saat'te ayrı bir kafa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    6 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    12 ay önce açıldı
    SİLİNSİN
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

17 yıl değil 170 olsa ne olur? Gitmiş internet cafede resim çekmiş pp yapmış kendini oyuncu sanıyor. Uzunda 3 kişi vurup hala pit'e bakmak neyin kafası her el uzuna zoomla çıkıp uzunda tek adam olduğunu bilince shiftle yaklaşıp quick scope atmaya çalışmalar falan filan tam bir pro oyuncu anlayacağın. 17 yıl oynayıp csgoda 1200 saat'te ayrı bir kafa.

bilmiyorum ki smurf falan mı diye düşündüm artık ama raporladım nasıl olsa temizse bişi olmaz diye, temiz olduğundan emin olsam maçın videosunu çekip atmazdım bile, yalnız şundan eminim ki gerçekten hareketleri oyunu bilmeyen biri gibi ama vuruşlar neredeyse çok kendinden emin şekilde
    Oyunu bilmiyor zaten 0 aim 0 beyin sadece wh ile adamların yerini bildiği için öyle gelmiş sana. Awp kullanmasının sebebi de o
  • quote:

Oyunu bilmiyor zaten 0 aim 0 beyin sadece wh ile adamların yerini bildiği için öyle gelmiş sana. Awp kullanmasının sebebi de o

bakalım konu dursun böyle, prime hesap ve 1200 saate iyi gelmiş hileyse bile :D
    Bakma ne hileler var 6000 saat dragon lore ile bariz wh açıp hiç saklamaya çalışayan adam gördüm ben.
  • başıma bişey gelmeyecekse temiz diye düşünüyorum başta longda yaşanan olayda kabak gibi bomba düşmüş 2 tane vurup 3yü araması normal gibi geldi.Kulaklıkla izledim baya fil gibi koşmuş karşısı bilemiyorum yani macın geleni eagle bu arkadaş supreme gibi bir his dogdu icime global degil cross placement ölmüş adamın böyle global olmaz
  • 1200 saat dedigin olay 3$ ver yaptır çok zor degil
  • quote:

Bakma ne hileler var 6000 saat dragon lore ile bariz wh açıp hiç saklamaya çalışayan adam gördüm ben.

daha önce de açmıştım böyle hile mi temiz mi diye bir video izlemiştirsin illa ama gene videolarım arasında bulabilirsin, baya sonradan yemişti banı, maç esnasında ise bıçağı falan vardı sonradan almıştı envanterden hepsini, iyi cesaret valla bunlarda ki
  • İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt
    olm söyleme ula orta milletin içinde ne güzel yolumu buluyordum hileyle oldu mu şimdi güzel kardeşim ha ? :'(

o değil de daha ilk b platforma peeklerken ki hareketten belli wh olduğu adam yaklaştığında ki heyecana bakın prefire atmayı deniyor bir de ashdashdas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-15C3E5993 -- 16 Şubat 2017; 16:46:37 >
  • La zaten oraya double scope açan aptaldır yada öyle birşeydir. Alttan adam gelse ne yapacak mal gibi kalacak biliyor kimse olmadığını üste double scope açıyor.
    Sen hileysen ben oyunu bırakıyorum. Hileyle o kadar kötü oynanmaz asjkdasjdasjkdsjkdasjkdasd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbrahim Kaypakkaya -- 16 Şubat 2017; 16:52:6 >

• 0:22 .saniyedeki prefireından sonra ve b ye giderkenki aiminin yerde olmasından herşey ortada reportladım profili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk videoda b tarafında scope açıp adam daha gelmeden prefire atması yetti ordaki tümseğin adamı yavaşlatacağını hesaplayamadı kafasında, 0.5 saniye ile kaçırdı lul .
  • Bu wh bir harika dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. round: platformdaki adama sıktığında adamın kolunun çeyreği falan görünüyo. hiç kimse böyle bir reaksiyon süresine sahip olamaz. istersen 100 yıl fps oynamış ol.

6. round: arkadaş pro ya, doubledoordan zumsuz çıktı, adam varsa zoomshot/noscope atarım dedi diyelim. peki 10. roundta pitte adam varken neden aynı şekilde çıkamıyo bu arkadaş? zumlu zumlu yürüyerek çıkıyor.

14. round: upperdan mid'e zum açtığı anda önünde varil var ve tünele pushlayan ct'nin kafasının tepesinden 2 santim kadar bişey gözüküyor. hiç kimse zum açtığı anda bunu algılayamaz. hadi algıladın diyelim, o zaman niye adamı vurmaya çalışmıyosun da eğilip varilin arkasına geçmeye çalışıyosun? sebebini söyliyim, o an midteki diğer adam görüş alanına giriyodu ve pushlayanı vursa midteki onu vuracaktı.

22 ve 23. roundlarda midde ilk vurdukları yine milisaniyelik algılama süresi. böyle bi reaksiyon süresi yok.

bu arada, 17 yıllık pro oyuncu ama zumu çift zuma geçerek kapatıyor halen :D

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.