Arkadaşlar öncelikle forumda yeniyim ve 24 yaşındayım bugüne kadar böyle forum hayatımda kullanmadım. Hatam olursa kusuruma bakmayın. Uzatmadan olaya geçmek istiyorum. Buraya numara vs bırakabiliyor muyuz bilmiyorum ben bırakacağım eğer bu yanlış bir durumsa uyarırsanız sevinirim. Elimde onlarca hesap var şu anda 2000 saat üzeri olmak üzere çoğu no rank . Yani rankları yok. Saat boostunda saatlerini kasıyorum. 10 bilgisayar ile 5 v 5 eşleşme sağlayarak ranklarını global e çekiyorum. Yani hesaplarda hile hurda yoktur . İsteyen son maçların demosunu indirip izleyebilirler. Rank boostta yapıyorum aynı şekilde isteyeni istediği ranka ucuza çıkartıyorum . Kendisi lobimize girerek killeri alıyor . Afk adamları vuruyor kısacası. Çok karışık oldu kusura bakmayın. Şu anda elimdeki Globaller 2 tane var kastıkça satıyorum pek fazla bekletmiyorum. 2000 üzeri saatleri var şu anda biri 45 biri 46 winde . Biri 213 biri 231 övgülü . İlk mail ile tüm makbuzlarıyla beraber teslim ediyorum. olay şuna gelecek biliyorum önce kim? Önce kim diye bişey yok arkadaşlar ben size 2 seçenek bırakıyorum. Birincisi aracı istediğiniz bir siteden komisyonu üzerine ekleyerek satışa koyarım.. İkincisi havale yapıp hesap bilgilerini teslim alırsınız. İnstagram @therankbooster Tel: 0(554) 646 48 92 Discord: