Şimdi Ara

GLOBAL DOMAINS INTERNATIONAL..!(.WS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar .com dan sonra en fazla tercih ve ilgi sebebi olacak olan .ws (web site) uzantili domain adreslerinden kendinize uygun olani tukenmeden almak ve ayni zamandada omur boyu bundan cok iyi aylik gelirler elde etmek icin http://www.redhouse.ws sitesine goz atabilirsiniz... www.redhouse.ws

• YA DA EN IYISI NASIL BASLARIM SAYFASINDAKI KIRMIZI FERRARIYE BINEREK HER SEYI OGRENIN.. www.redhouse.ws
  • fulya hanım sağolsun bilgilendirmişti..
  • .ws uzantıların tescili biraz fazlaya mal oluyor. malum yurdum insanı en ucuza gider mantığını unutmazsak pekde fazla tutulacağını sanmıyorum. zaten şu andada çok tutulmuş değil. ona bakarsanız bir com.tr nin maliyeti belli ama sırf yıllık 10-15 ytl daha ucuz diye hala firmalar .com u tercih ediyor.. yeni jenerik alan adları baya arttı ama hala ne olursa olsun .com ve .net asla modasını yitirmez..
  • YALNIZ ARKADASALR BURADA SU VAR BU ALAN ADI HENUZ YENI SAYILIR VE WS NIN ACILIMIDA WEB SITE OLDUGUNDAN DOLAYI BAYA BUYUK BIR ILGI GORECEGINI TAHMIN ETMEK HICDE ZOR DEGIL AYRICA COK DA PAHALI DEGIL VE DAHASI HEM ALAN ADI SAHIBI OLUYORSUN HEMDE BIR OMUR BOYU DEVAM EDECEK OLAN CIDDI BIR MAASA SAHIP OLUYORSUN, DAHA NE OLSUN...

www.redhouse.ws
  • satmak isteyenler dışında kimse .ws uantılı domain almaz kanımca net, com varken..
  • ufak bir ayrıntı var işin içinde bilgilendireyim dedim.

.ws uzantısı web site anlamını taşımıyor. Sadece Samoa nın kendine ait domaini yani bizde gibi com.tr

http://www.samoanic.ws/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaf bişey analamdım bahsedilen gelirle ilgili ordan oraya ordan oraya atarak domain tescili yaptırıyolar o kadar anlayan varsa analtsın WS domainleri biliyoruz zaten
  • .ws uzantisi bir kere web site kesinlikle..ve su n yakinda .com dan sonra en fazla ilgiye sahip olmasi bekleniyor cunku zaten com yada net gibi alan adlarinda artik pek fazla bir sey kalmadi, ve internet kullanicilarinin da her gecen gun kat be kat artttigi bir ortamda bu uzantinin ne kadar tutacagi malumunuz...Ayrica da bilmem siteyi inceledinizmi ama hem bir domain sahibi oluyor hemde bundan sonraki hayatiniz icin cok diddi bir aylik gelir kaynagi edinmis oluyorsunuz.... www.redhouse.ws
  • Ayrica arkadaslar domaini aldiginizda bir haftalik deneme sureci var yani ucretini bir hafta sonra oduyorsunuz..memnun kalmassaniz sistemden ve domainden iptal edebiliyorsunuz... www.redhouse.ws
  • reklam mı bu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: danazor1

reklam mı bu?

konuyu acan devamli yukari cikarttigina gore.

bunlarla ugrasana kadar uretken seylerle ugrasip, vatana millete hayirli olunsa ama nerdeee.
  • ws -- > samoa'nın web domain uzantısıdır ama registrarlar tarafından web site kısaltması gibi pazarlanır:

".ws is the Internet country code top-level domain (ccTLD) for Samoa. It is administered by SamoaNIC, for the Ministry of Foreign Affairs of the Government of Samoa. Global Domains International markets .ws registrations worldwide."

Kaynak:http://en.wikipedia.org/wiki/.ws

Bu aynı .tv uzantısı gibi. O da Tuvalu'nun domain uzantısı ama herkes televizyonun kısaltılmış diye biliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OWDC -- 29 Mart 2006; 23:09:34 >
  • bu .ws uzantisi website acilimi bunu zaten o verdiginiz adrestede boyle oldugunu gorebilirsiniz...global domains international sirketine ait bir uzanti ve cok da buyuk ilgi gorecek olan bir uzanti ve ayni zamanda global domains international sirketi dunya capinda ilk 100 icerisinde bulunan bir sirket ve .ws uzantili bir domain aldiginizda bu sirketten sizde omur boyu surecek bir kazanc imkanina sahip oluyorsunuz... www.redhouse.ws
  • quote:

Orjinalden alıntı: gdi

bu .ws uzantisi website acilimi bunu zaten o verdiginiz adrestede boyle oldugunu gorebilirsiniz...global domains international sirketine ait bir uzanti ve cok da buyuk ilgi gorecek olan bir uzanti ve ayni zamanda global domains international sirketi dunya capinda ilk 100 icerisinde bulunan bir sirket ve .ws uzantili bir domain aldiginizda bu sirketten sizde omur boyu surecek bir kazanc imkanina sahip oluyorsunuz... www.redhouse.ws

yaf kardesim para kazanacam diye milleti ne diye yaniltiyorsunuz. OWDC'nin dedigi kelime kelimesine dogru. ws'nin orijinali website falan degil. west samoa'nun uzantisi. bu ulke, izin verdigi icin international kullanima acildi. website diye de yakistirildi o kadar.

• arkadaşım öncelikle diğer arkadaşlar sonuna kadar haklı ws website anlamına filan gemiyor bunu çok az araştıran herkes bilir. 2. bir konu ise düz mantıkla gitmek çok yanlıştır ve yanıltıcıdır. anladığım kadarıyla 10 $ a alan adı satacaksın 1 $ ı sana kar kalacak. sitende örnek vermişsin 3125 kişi ye sat 3125 kişi $ kazan diye. güzel mantık ama 3125 kişide bu ismi alacakmı bakalım. madem bu şekilde varsayımlarla hareket ediyorsun ben sana .com u 8,99 $ a vereyim ws den daha ucuza ve sen .com u 3125 kişiye sat ben sana 2 $ dan (ws firmaının belirttiği kazancın 2 katı) kar verim 6250 $ kazan.. eğer mantıklı olursan ws den 2 kat daha çok kazanç verdim. tabi burada kritik olan 3125 domain satıp satamayacağın. bence satamazsın mynet 10 yılda 8233 domain adı satmış. 10 yılda bunu satmış sen ise sitende ayda 3125 tane satılmasından bahsediyorsun bence bu hayalden öte değil..

diğer bir konu ise;

http://website.ws/faq/pricing.dhtml

1 Character Domains 50.000 $
    2 Character Domains 1.000 $
    3 Character Domains 500 $
    Standard Domains (4+character) $35

yani örnek ben lilattah.ws alsam 35 $ ediyor açıkcası yuh derim .com alırım 6,99 dan.

son bir konu ise hiç bir domain registrat sitesinde veya benzeri hiç bir platformda ws nin geleceğin ismi olduğuna dair bir yazı bir kanıt yok. hiç bir yerdehttp://website.ws adı ciddi anlamda geçmiyor. 50.000 $ a 1 karakterli domain adı alacağıma kendi domain veri tabanımı kurarım daha ucuza :)

Not : Arkadaşlar .com .net 1 düzey alan adıdır aradan 100 yılda geçse bu böyle kalacaktır. lütfen bu tarz şeylere çok bel bağlamayın. elbette netten para kazanmak mümkün ama size ayda 5000-10000 $ vaad edenleri bir kez daha düşünün hala ülkemizin büyük kısmı işsiz hala çocuklar sokakta kalıyor araba camı siliyor. böyle oturduğun yerden bi 5000-10000 $ hiçde söz konusu değil. zamanında birileri kazanmış ama ilk oldukları için. bu gün bu uygulamaya eminim binlerce kişi katılacak ve hepside .ws için ödedikleri ücrete pişman olacaklar..

Saygılarımla..

• harfiyen haklısın.
    .bu konu daha öncede açılmıştı..Konu Dışına..büyükte tepki toplamıştı...2 hafta önce bir bayan açmıştı konuyu...hemen kaldırdılar...benim fikrim içi çok boş bir konudur...umarım forumu yönetimi ilgilenir..

quote:

Orjinalden alıntı: LiLattah

arkadaşım öncelikle diğer arkadaşlar sonuna kadar haklı ws website anlamına filan gemiyor bunu çok az araştıran herkes bilir. 2. bir konu ise düz mantıkla gitmek çok yanlıştır ve yanıltıcıdır. anladığım kadarıyla 10 $ a alan adı satacaksın 1 $ ı sana kar kalacak. sitende örnek vermişsin 3125 kişi ye sat 3125 kişi $ kazan diye. güzel mantık ama 3125 kişide bu ismi alacakmı bakalım. madem bu şekilde varsayımlarla hareket ediyorsun ben sana .com u 8,99 $ a vereyim ws den daha ucuza ve sen .com u 3125 kişiye sat ben sana 2 $ dan (ws firmaının belirttiği kazancın 2 katı) kar verim 6250 $ kazan.. eğer mantıklı olursan ws den 2 kat daha çok kazanç verdim. tabi burada kritik olan 3125 domain satıp satamayacağın. bence satamazsın mynet 10 yılda 8233 domain adı satmış. 10 yılda bunu satmış sen ise sitende ayda 3125 tane satılmasından bahsediyorsun bence bu hayalden öte değil..

diğer bir konu ise;

http://website.ws/faq/pricing.dhtml

1 Character Domains 50.000 $
    2 Character Domains 1.000 $
    3 Character Domains 500 $
    Standard Domains (4+character) $35

yani örnek ben lilattah.ws alsam 35 $ ediyor açıkcası yuh derim .com alırım 6,99 dan.

son bir konu ise hiç bir domain registrat sitesinde veya benzeri hiç bir platformda ws nin geleceğin ismi olduğuna dair bir yazı bir kanıt yok. hiç bir yerdehttp://website.ws adı ciddi anlamda geçmiyor. 50.000 $ a 1 karakterli domain adı alacağıma kendi domain veri tabanımı kurarım daha ucuza :)

Not : Arkadaşlar .com .net 1 düzey alan adıdır aradan 100 yılda geçse bu böyle kalacaktır. lütfen bu tarz şeylere çok bel bağlamayın. elbette netten para kazanmak mümkün ama size ayda 5000-10000 $ vaad edenleri bir kez daha düşünün hala ülkemizin büyük kısmı işsiz hala çocuklar sokakta kalıyor araba camı siliyor. böyle oturduğun yerden bi 5000-10000 $ hiçde söz konusu değil. zamanında birileri kazanmış ama ilk oldukları için. bu gün bu uygulamaya eminim binlerce kişi katılacak ve hepside .ws için ödedikleri ücrete pişman olacaklar..

Saygılarımla..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.