Şimdi Ara

Glavie yapılandırma yardım... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya adam belki bu charıyla oynamk istiyor neden 0dan açsın yaw,belki nick sewiyor adam ha 0dan kasmıs ha skilleri kapatmış ne fark war sanki adam 100 lvlde skilleri kapatmak 1 ayını alacakmış gibi konusuyorsunuz,1 saatlik iş 16 lvli kapatmak
  • +1905
  • Ben 84 lv warrior skillerini 7 günde kapattım. 16 lv 2 saatlik iş bu kadar dert etme. Kolay gelsin şimdiden...
  • Yok zaten o iş iptal bowda kalıorum
  • Fire-Cold-Heuksal
  • valla onu geçtim bn sadece oyuna girmeyi istiorum 11 den akşam 7e kadar 9 dan 1.30 a kadar denedim girmedi halada girmiyor bakalım sabaha kadar yolu var 200 silk hazır ama girip premiumu alamıorum
  • Glaiver-blader charlar için eğer arkadaşınız yoksa bowla başlayıp belli levele kadar bowla hızlı kasıp glaivera veya bladera dönmenizi tercih ederim curstları toplamak sorun olmaz. O zamana pet alırsınız zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrestiqE

valla onu geçtim bn sadece oyuna girmeyi istiorum 11 den akşam 7e kadar 9 dan 1.30 a kadar denedim girmedi halada girmiyor bakalım sabaha kadar yolu var 200 silk hazır ama girip premiumu alamıorum

hehe Zor iş xD Pre basıcan oyuna giremiyosun :D:D:D

• Aynen öyle JOYMAX
  • quote:

Aynen öyle JOYMAX

• Sonunda girdim ve premiumu bastım başladım curst toplamaya bütün gece kasılcam beleş
  • gözün aydın en iisi bowda kal daha zevkli senin icin vs de 10 k 20 k crit gördükçe mutlu olursun
  • vallaha şu an 27 lvlım exp süresi btti 36 yapmaya çalışıcam yapamassamda ctf falan yparım veya trade
  • quote:

Sonunda girdim ve premiumu bastım başladım curst toplamaya bütün gece kasılcam beleş

İyi hayırlı olsun.
  • Saol
  • bence ticket süresini bekleme
    full kas yoksa sadece 3 saat kasarsan bu adam bir yere gelemez,1 saate 2 lvla tlıyorsan ticketsiz 1 lvl atlarsın durmak yok kasmaya dewam
  • yok zaten hala kasılıorum 28 oldum ticket süresi bitti 36 a kadar fln kasmaya çalışıcam sonra trade fln para lazım oyuna girseydik m falanda alıcaktıkta işte alaamdık giremediimizden şu an sadece 300 k var
    ama saolsun hiç para vermedim taxilere oasiste birileri varsa trade fln yapardık bn trade olmak istemiorum hunter veya thief olmak istiorum ama şu an eziim
  • bide sp farm yapmıorumda ileride yapıcam sp 4000 e gelince skillere veriorum 3000 den aşşa inmio zaten sp böle yapıcam sp yi 3000 in üstünde tutmaya çalışıcam
  • quote:

bide sp farm yapmıorumda ileride yapıcam sp 4000 e gelince skillere veriorum 3000 den aşşa inmio zaten sp böle yapıcam sp yi 3000 in üstünde tutmaya çalışıcam

Wuuu xD Çok güzeL düşünüyosun ....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.