ya adam belki bu charıyla oynamk istiyor neden 0dan açsın yaw,belki nick sewiyor adam ha 0dan kasmıs ha skilleri kapatmış ne fark war sanki adam 100 lvlde skilleri kapatmak 1 ayını alacakmış gibi konusuyorsunuz,1 saatlik iş 16 lvli kapatmak
+1905
Ben 84 lv warrior skillerini 7 günde kapattım. 16 lv 2 saatlik iş bu kadar dert etme. Kolay gelsin şimdiden...
Yok zaten o iş iptal bowda kalıorum
Fire-Cold-Heuksal
valla onu geçtim bn sadece oyuna girmeyi istiorum 11 den akşam 7e kadar 9 dan 1.30 a kadar denedim girmedi halada girmiyor bakalım sabaha kadar yolu var 200 silk hazır ama girip premiumu alamıorum
Glaiver-blader charlar için eğer arkadaşınız yoksa bowla başlayıp belli levele kadar bowla hızlı kasıp glaivera veya bladera dönmenizi tercih ederim curstları toplamak sorun olmaz. O zamana pet alırsınız zaten...
quote:
Orijinalden alıntı: PrestiqE
valla onu geçtim bn sadece oyuna girmeyi istiorum 11 den akşam 7e kadar 9 dan 1.30 a kadar denedim girmedi halada girmiyor bakalım sabaha kadar yolu var 200 silk hazır ama girip premiumu alamıorum
hehe Zor iş xD Pre basıcan oyuna giremiyosun :D:D:D
Aynen öyle JOYMAX
quote:
Aynen öyle JOYMAX
Sonunda girdim ve premiumu bastım başladım curst toplamaya bütün gece kasılcam beleş
gözün aydın en iisi bowda kal daha zevkli senin icin vs de 10 k 20 k crit gördükçe mutlu olursun
vallaha şu an 27 lvlım exp süresi btti 36 yapmaya çalışıcam yapamassamda ctf falan yparım veya trade
quote:
Sonunda girdim ve premiumu bastım başladım curst toplamaya bütün gece kasılcam beleş
İyi hayırlı olsun.
Saol
bence ticket süresini bekleme full kas yoksa sadece 3 saat kasarsan bu adam bir yere gelemez,1 saate 2 lvla tlıyorsan ticketsiz 1 lvl atlarsın durmak yok kasmaya dewam
yok zaten hala kasılıorum 28 oldum ticket süresi bitti 36 a kadar fln kasmaya çalışıcam sonra trade fln para lazım oyuna girseydik m falanda alıcaktıkta işte alaamdık giremediimizden şu an sadece 300 k var ama saolsun hiç para vermedim taxilere oasiste birileri varsa trade fln yapardık bn trade olmak istemiorum hunter veya thief olmak istiorum ama şu an eziim
bide sp farm yapmıorumda ileride yapıcam sp 4000 e gelince skillere veriorum 3000 den aşşa inmio zaten sp böle yapıcam sp yi 3000 in üstünde tutmaya çalışıcam
quote:
bide sp farm yapmıorumda ileride yapıcam sp 4000 e gelince skillere veriorum 3000 den aşşa inmio zaten sp böle yapıcam sp yi 3000 in üstünde tutmaya çalışıcam
Wuuu xD Çok güzeL düşünüyosun ....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme