Şimdi Ara

GLAVİE NIN SON COMBOSU [LVL 69] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ahah ilk wideonun sonunda adam kowalamış çok güzeldi
    ikinci wideodada blade harikaydı ya aynı şekilde bende sıkılmaya başlamıştım blade den çok ii oldu o wideo
    adam hareket ettirmedi ya karşsındakileri bide sonlarına doğru birini döwerken yanına biri daha geldi o da kaynadı arada süperdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrinceLaCroix

ahah ilk wideonun sonunda adam kowalamış çok güzeldi
    ikinci wideodada blade harikaydı ya aynı şekilde bende sıkılmaya başlamıştım blade den çok ii oldu o wideo
    adam hareket ettirmedi ya karşsındakileri bide sonlarına doğru birini döwerken yanına biri daha geldi o da kaynadı arada süperdi

Sıkılmak yok en sonunda seninde bi demonu izlerizz

• bende sıkılmıştım benim chardar nukerler yüzünden şimdi charımı çok seviyorum 63 yere yatırma 68 karnına saplama açıldıktan sonra blade gerçekten harika oluyor benim elemanın tapulu pro setini full+3 yaptım bitek karizma şapkası kaldı onuda oyunda bulamadım troyda bi bulayım onuda siz görün lvl 70 de beni bu gece aksilik olmazsa uykusuzluğada yenik düşmessem lvl 65 oluyorum 66 1.5 hafta sonra olurum

bu arada pro setimin resim uploadları bitti yayınlayım bari demi full set şapka hariç +3 kendim bastım toplam maliyeti 5 milyon filan bana lucky + prot + elixir

GLAVİE NIN SON COMBOSU [LVL 69]

daha çok var bunların hepsini üstüme giymeye bakalım allahın izni ile bide büyük bi sabırla kasıyorum

3 4 hafta sonra çekerim belki full set

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P4P800 -- 25 Mayıs 2006; 15:55:51 >

• ben yasamak ıstemıyorum bunları gorunce
  • quote:

Orjinalden alıntı: Randall

ben yasamak ıstemıyorum bunları gorunce

yapma abi küsme hayata sende olucaksın elbet bigün böyle
    blade işte ya ne diyim karizma

• quote:

Orjinalden alıntı: Randall

ben yasamak ıstemıyorum bunları gorunce

ben troyda 6 ay önce bu oyuna başladığımda kaizen klanında 52 lvl adamlar vardı ben ne yaptım azim ettim gece gündüz kastım ve hala kasıyorum sende sabırla kas elbet bir gün sende bu lvl lere gelirsin
  • BÜYÜK BİR HIZLA VE AZİMLE GELİYORUM
  • CILDIRCAM YAW KARDESIM NEDEN IZLEYEMIYORUM BEN BU VİDYOYU ?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.