Şimdi Ara

Glandal Denizli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Glandal Denizli'deydi bugun giden var mi ? Nasildi sizce ? Charmie icin gelmek istiyordum ama dersane vardi. Baya kalabalik gibiydi onunden gectim de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Charmie ve beleş kod olayı olmasa kimse gitmez zaten. Riot işini biliyor.
  • Charmie Çok tatlıydı ve kötüydü gelmemen iyi oldu ordaki ortam en fazla bronz1-2 falandı sanırım şikayetler "GLANDAL ABİ MASTERYİ Yİ NERFLEYİN YA ADAM YAKALANMIYOR ÇOK VURUYOR"
    bunu söyleyen 25 yaşında bi adam diğeri ise
    "HIAĞ BİDE AATOROX VAR O FALAN ÇOK GÜÇLÜ YAA NERFLEYİN"
    "YA GLANDALK ABİ ŞU AFKQLARI NAPCAZ YA BRONZDA KALDIM BUNLAR YÜZÜNDEN ÇIKAMIYORUMDA YHA OF"
    yaş ortalaması iyi sayılır 10 yaşındaki çocukları saymasak. 10 yaşında lol oynayan bi çocuğun yanına gitti izledi bende "13 yaş sınırı yok mu glandal ?" dedim güldü geçti

Son final maçında aram finalinde nidalee geldi takımın birine adam atıyor diğerleride mızrağa kafa atıyor bütün herkes de "AUVVV NİDALEE PIRO OYNUYO YAAA" "ÜFFFF NE BİÇİM VURDU" falan dediler çıktım gittim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoubleJift -- 20 Ekim 2013; 19:30:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DoubleJift

Charmie Çok tatlıydı ve kötüydü gelmemen iyi oldu ordaki ortam en fazla bronz1-2 falandı sanırım şikayetler "GLANDAL ABİ MASTERYİ Yİ NERFLEYİN YA ADAM YAKALANMIYOR ÇOK VURUYOR"
    "YA GLANDALK ABİ ŞU AFKQLARI NAPCAZ YA BRONZDA KALDIM BUNLAR YÜZÜNDEN ÇIKAMIYORUMDA YHA OF"
    yaş ortalaması iyi sayılır 10 yaşındaki çocukları saymasak. 10 yaşında lol oynayan bi çocuğun yanına gitti izledi bende "13 yaş sınırı yok mu glandal ?" dedim güldü geçti

Son final maçında aram finalinde nidalee geldi takımın birine adam atıyor diğerleride mızrağa kafa atıyor bütün herkes de "AUVVV NİDALEE PIRO OYNUYO YAAA" "ÜFFFF NE BİÇİM VURDU" falan dediler çıktım gittim

Aboovv öyleyse ortam iyi ki dersane varmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşım gitti içerisi çoluk çocuk dolu fazla durmadım dedi ama fotoğraf falan çekinmiş glandalla biraz muhabbet etmiş dönmüş. İyi adam diyor glandal için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vadocz

Arkadaşım gitti içerisi çoluk çocuk dolu fazla durmadım dedi ama fotoğraf falan çekinmiş glandalla biraz muhabbet etmiş dönmüş. İyi adam diyor glandal için

her masada 20 levellik maximum 11 yaşında çocuklar vardı
  • DoubleJift kullanıcısına yanıt
    20 yaşında adamın öyle cümle kurması pek inandırıcı gelmedi. Belki kişilik olarak başka yönlere meylediyorsa bi ihtimal

Bu arada şu "Glandal ile oyun oynaynlara verilen sürpriz hediyeler" neydi dostum?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ali Kuçik Göztepe'de
    13 yıl önce açıldı
    Florya'da Fatih Terim Sesleri
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Charmie Çok tatlıydı ve kötüydü gelmemen iyi oldu ordaki ortam en fazla bronz1-2 falandı sanırım şikayetler "GLANDAL ABİ MASTERYİ Yİ NERFLEYİN YA ADAM YAKALANMIYOR ÇOK VURUYOR"

UVVV NİDALEE PIRO OYNUYO YAAA" "ÜFFFF NE BİÇİM VURDU"

• quote:

Çamlık netten gelen tayfa +20

• Çok iyiydi beraber dans ettik
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokg

20 yaşında adamın öyle cümle kurması pek inandırıcı gelmedi. Belki kişilik olarak başka yönlere meylediyorsa bi ihtimal

Bu arada şu "Glandal ile oyun oynaynlara verilen sürpriz hediyeler" neydi dostum?

+1 aynen hediye hediye diyorlar kod diyorlar ne o hediyeler
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokg

İnanabilirsin. Adam zaten bronz4 müymüş öyle bişey dedi . Bir tane program açmışlar 3 tane massada bu program açık nickini yazıyosun 1 hafta içinde gelcek diyolar yazdım tanıdığım herkesin nickini smurfumun falanda yazdım
  • DoubleJift kullanıcısına yanıt
    Ne vereceklerini söylemediler mi?
  • gokg kullanıcısına yanıt
    rıot blıyz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.