Şimdi Ara

Gladiatus , Güzel bir Gladyatör Oyunu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
393
Cevap
0
Favori
23.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hiç bir farkları yok özellikleri de yok takmasan bile olur..
  • satın alınır mı nappiim yane şimdi bunlarla??
  • EEVVETTTTT!!!!! ARTIK 9 KİŞİYİZZ İSTEYENN TheCriminal'a bsavursun ama cabuk olunn!!!!!

Oleyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linkinmania -- 29 Mayıs 2007; 8:56:06 >
  • ohhoo guild coşmuş ben de biraz kastırayım..
  • ya ben zaten üyeyim server 3 te adım powerknight level 3 üm
  • quote:

Orjinalden alıntı: dragonslayer_98

ya ben zaten üyeyim server 3 te adım powerknight level 3 üm

Olsun.. Hiç birşey için geç değil daha ben başlayalı 4-5 gün oldu..
  • Arkadaşlar anlıyorum klanın ortalama gücüne nazaran benim biraz daha gelişmiş bir karakterim var ancak lütfen bu klan için sadece benim çalışmam gerek anlamına gelmesin

Klan için 4000 altın verdim , hâl bu ki istesem kendi karakterime eşya alabilirdim.Sizden istediğim çok birşey değil , hergün kazandığınız altının %10'unu klana bağışlayın , bu bağışın sizin gelişiminizi etkiliyceğini düşünmüyorum.Herkese iyi Oyunlar.
  • ben weririm cok bonkörümdür başwurdum aLırsın inş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheCriminal

Arkadaşlar anlıyorum klanın ortalama gücüne nazaran benim biraz daha gelişmiş bir karakterim var ancak lütfen bu klan için sadece benim çalışmam gerek anlamına gelmesin

Klan için 4000 altın verdim , hâl bu ki istesem kendi karakterime eşya alabilirdim.Sizden istediğim çok birşey değil , hergün kazandığınız altının %10'unu klana bağışlayın , bu bağışın sizin gelişiminizi etkiliyceğini düşünmüyorum.Herkese iyi Oyunlar.

tamamen katılıyorum.. Gelişmenizi hiç etkilemez..
  • ilk Linki veren den Gircem oyuna hadi baqemmm ama normal link değil hani size verilen şahsi linkten
  • kardeş yukarıda var benimki ve criminalinki istediğinden gir..
  • yaa sen yaz işte
  • oke saqoll
  • yha ben azar azar weriom da sabahtan bu yana kimse bağış yapmamış!!

hadi millet hem kasın hem biras para koyun!!

Bu arada dier guildlere saldırcakmıyız??
  • bnde başladm ama 5 te nerden estiyse
  • hayırlı olsun server 1 e de bekleriz.
  • Arkadaşlar benden düşük level sahibi oyunculara kayıplar vermeye başladım.Bunun yegane sebebi eşya sıkıntımdır.Kısa Süreliğine donation yapmayacağım.En azından tüm üyelerin verdiği altınlar , sadece benim verdiklerimi geçene kadar ..
  • @Criminal walla ben elimden geleni yaptım hem dün hem bugün mesela traningde bir şeye basıyorum üstüne kalan para ne kadar mesela 150 mi direk donationa..

ben de şimdiye kadar Criminalin 4 te 1'i kadar gold verdim biraz daha gayret arkadaşlar.. yarında yüklü miktarda bağışlayacağım..
  • Server 5de daha 800 kişi civari felan var.Bi karakterde orda açıp server1de oynarken arada orayada baksak server1dekinden daha iyi bir yere geliriz bence.Server 1deki elemanlar bana göre en azından çok fazla uçmuş.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.