Şimdi Ara

Gladiatus , Güzel bir Gladyatör Oyunu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
393
Cevap
0
Favori
24.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel oyun
  • arkadaslar ben de oynuorum tavernada adam bakır bileklik istedi benden bakır bileklik aldım parayla pazardan adama nası vercem onu :S 80 altında gitti başuna yaa :( lütfen yardım edin
  • pazardan alınanı taverna görevinde kullanamazsın onları Sefer Gezisinde savaşarak kazanmalısın. Artık RASTGELE...
  • hayır kardes kullanabilirsin tavernaya tıla orada bos bi yer olmasi lazim oraya sürükle ama dogru esyayi aldiginsan emin olmalisin..
  • Arkadaşlar tavernada nasıl görev yapacam sadece görevi iptal et e tıklanıo Mesela şuan Kösele bandaj istio nerden alacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FATAL1TY` -- 6 Temmuz 2007; 21:53:55 >
  • arkadaşlar buldum saolun mesajlarınızın sayesinde şimdide 3 kaçak öldürmemi istio nerde bulacam haydut kampımı kaçak ları nerde bulabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaTaL1Ty_Salih

arkadaşlar buldum saolun mesajlarınızın sayesinde şimdide 3 kaçak öldürmemi istio nerde bulacam haydut kampımı kaçak ları nerde bulabilirim

Haydut kampı büyük ihtimalle ama

Arkadaşlar unutmamanız gereken bir şey var.
    Tavernada bir görev alınca istenen şey ilk sefere çıktığınızda kazanırsanız mutlaka çıkar. olmadı 2. denemede çıkar ama ilk 2 de mutlaka bize hep çıktı sizede çıkar.

Bu yüzden ilk 3-4 seferde ard arda kaçakla karşılaşacaksın.
    Genelde hangi yeri seçtiğin pek önemli olmuyor.
  • kardeş ben 10 dakkalıka tıklıom bazen Harpy bazen Kaçak bezende Haydut gelio.1 kaçak öldürdüm .2 kaçaka daha lazım yardımın için saol
  • e haydut kampı, korsan limanı bunları dene isimlerinden dolayı daha mantıklı geliyor.
  • nohackmove yardımların için saol kardeş bu kaçak haydut kampında yalnız korsan limanınd kaçakçı var kaçak hiç görmedim orda
  • Arkadaşlar gece falan yatacağınız zaman oyundan çıkmadan önce hara ya uğrayıp 7-8 saat seçin ve geri sayım başlayınca bilgisayarı kapatsanız bile sabah kalktığınızda eğer süre dolduysa parayı dolmadıysa da geri sayımı görebilirsiniz.

ben öyle yapıyorum.

gecede level 7 olmamdan dolayı 1280 altın ve 3 tecrübe puanı alıyorum
  • Valla benim gün boyu açık pc sabah kalkıom 8 saat yapıom sona Counter-Strike a giriom Lag da yapmıo

Ben 2. Server da 492. im ve 6. Seviyedeim
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaTaL1Ty_Salih

Valla benim gün boyu açık pc sabah kalkıom 8 saat yapıom sona Counter-Strike a giriom Lag da yapmıo

Ben 2. Server da 492. im ve 6. Seviyedeim

Ben server 1 de alttaki gibiyimde sıramı nasıl öğrencem bilmiom valla
    Highscore:1.712
    Arena:14.708
    İtibar:2.080
    Seviye:8
  • server 1 de altıncı seviyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Mentor -- 12 Temmuz 2007; 9:05:53 >

• Ben server 1 de alttaki gibiyimde sıramı nasıl öğrencem bilmiom valla

kardeş sizin server baya kalabalık galiba 14.708. sin. Arena daki rakam senin kaçıncı olduğunu gösterir
  • Orjinalden alıntı: FaTaL1Ty_Salih

Ben server 1 de alttaki gibiyimde sıramı nasıl öğrencem bilmiom valla

kardeş sizin server baya kalabalık galiba 14.708. sin. Arena daki rakam senin kaçıncı olduğunu gösterir

şuan ARENA: 13.816

Ve bu süper Rekorumdur. şaştım valla sansürlü olarak ekliyorum.

Sizde en çok ne kadar kazançlı bir düello yaptınız ekleyin lütfen.

resimde oynama sadece paintte isimleri silmek içindir.
    Arkadaş rencide olmasın diye adı komple silindi

• 3 Muhafız öldür
    Bitiş yeri:Arena Yöneticisi arkadaşlar bu muhafızlar hangisi oluyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: steareth

3 Muhafız öldür
    Bitiş yeri:Arena Yöneticisi arkadaşlar bu muhafızlar hangisi oluyor?

şöyle diyim:

genel de antik kentte çıkarlar ve adı üstünde adları "Muhafız" dır. yazar anlarsın zaten.
    3 muhafız yenene kadar sehir seferine çıkacaksın yani.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.