Şimdi Ara

#### GİZLİ NUMARADAN SMS GÖNDERMEK İSTEYENLER ### (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: freedom7

sistem bakımdaymış yalnız
    DUYURU

Sistemin eksiklerinin tamamlanması için 07.05.2007 tarihine kadar geçici bakıma alınmıştır.Pazar akşamı tekrardan sistemimiz aktif hale getirelecektir.İlginize teşekkür ederiz.

çalışma bitti zaman site yeniden eskisinden daha iyi bir şekilde açılacak ben açıldığı zaman haber vericem
  • quote:

Orjinalden alıntı: s.M.a

quote:

Orjinalden alıntı: sorcery

yoo göndermedim bir yerlere tıklayınca geliyormuşta yapamadım.yok mu kolayı.
    bundan kolayımı varki dahada kolayını arıyosun

sadece tıklamayla oluyor demedik
  • quote:

site şu anda aktif linke tıklayıp üye olduktan sonra bedava sms göndermeye devam edebilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: sLaye®

quote:

site şu anda aktif linke tıklayıp üye olduktan sonra bedava sms göndermeye devam edebilirsiniz
    çalışıyor evet

• bugun itibari ile üyelik hesabıyla ilgili problem yaşayan olursa site yönetimiyle irtibata geçip düzeltme yaptırabilir
  • site açılmış
  • ya olmuyo yaw kullanıcı adının hıc bı turlu kabul etmıyo nsl bı ad koydunuz sız bnm kı nıe olmuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_delgado

ya olmuyo yaw kullanıcı adının hıc bı turlu kabul etmıyo nsl bı ad koydunuz sız bnm kı nıe olmuyor
    daha önce alınmıştır farklı bir kullanıcı ismi dene sende
  • quote:

bugun itibari ile üyelik hesabıyla ilgili problem yaşayan olursa site yönetimiyle irtibata geçip düzeltme yaptırabilir
    benim önceden kazandığım sms haklarımın bazıları silinmiş destek biriminede ulaşamadım nasıl bildirebilirim bu problemi
  • gerçekten işe yarıyormu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: deeproxy

gerçekten işe yarıyormu ?
    evet işe yarıyor tüm operatörlere anında gidiyor smslerin
  • quote:

Orjinalden alıntı: deeproxy

gerçekten işe yarıyormu ?
    işe yarıyor
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Tormentor03

quote:

quote:

Böyle sitelere sakın güvenmeyin
    neden ne sakıncasını gördün?

Bu dönemde kimseye numaranı vermeyeceksin. Hele abuk subuk internet sitelerine veriyorsan kaşınıyorsun demektir
    kendi numaranı vermek zorunda değilsinki zaten bu şekilde onay smsi gitmesinin amacı herkesin spam yapmasını engellemek öbür türlü olsa herkes üye olur gereksiz üyelikleri engelleme amaçlı yapıyorlar nasılki forumlara üye olurken size onay maili geliyor tıklayıp aktifliyosunuz aynı onun gibi düşünebilirsiniz reklamla ne alakası var adam reklam yapmak istese rastgele birsürü numara yazar smsini gönderir göndermek istedikten sonra

Ben denedim; başka bir numara ile kayıt oldum. Verdiğiniz numaraya aktivasyon kodu gönderildi, o kodu girerek siteye üye olabilirsiniz dedi.
    İlla kendi kullanacağın bir numara vermen gerekiyor. Bende kendi numaramı vermem sonra her ay 20-30 kontor hesabımdan düşülecek. Televizyonları izlemiyor musunuz? Girmeyin diyorlar bu işlere tuzak bunlar. Kimse bedava bir iş yapmaz. Ne kadar oradaki reklamları tıklasak bile!
    O zaman herkes bir site açsın reklam alsın reklamları tıklattırsın para kazansın!

• quote:

Orjinalden alıntı: metalok

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu dönemde kimseye numaranı vermeyeceksin. Hele abuk subuk internet sitelerine veriyorsan kaşınıyorsun demektir
    kendi numaranı vermek zorunda değilsinki zaten bu şekilde onay smsi gitmesinin amacı herkesin spam yapmasını engellemek öbür türlü olsa herkes üye olur gereksiz üyelikleri engelleme amaçlı yapıyorlar nasılki forumlara üye olurken size onay maili geliyor tıklayıp aktifliyosunuz aynı onun gibi düşünebilirsiniz reklamla ne alakası var adam reklam yapmak istese rastgele birsürü numara yazar smsini gönderir göndermek istedikten sonra

Ben denedim; başka bir numara ile kayıt oldum. Verdiğiniz numaraya aktivasyon kodu gönderildi, o kodu girerek siteye üye olabilirsiniz dedi.
    İlla kendi kullanacağın bir numara vermen gerekiyor. Bende kendi numaramı vermem sonra her ay 20-30 kontor hesabımdan düşülecek. Televizyonları izlemiyor musunuz? Girmeyin diyorlar bu işlere tuzak bunlar. Kimse bedava bir iş yapmaz. Ne kadar oradaki reklamları tıklasak bile!
    O zaman herkes bir site açsın reklam alsın reklamları tıklattırsın para kazansın!
    ben 1aydır kullanıyorum hiçbir kontör kaybım olmadı zaten adamlar öyle yapmasa birçok fake üyelik açılır herkes bedava sms göndermeye kalkar onu önlemek için aktivasyon kodu gönderiyor kontör düşmesiyle alakası yok

• quote:

Orjinalden alıntı: Ferre

quote:

Orjinalden alıntı: metalok

quote:

quote:

quote:

quote:

ben 1aydır kullanıyorum hiçbir kontör kaybım olmadı zaten adamlar öyle yapmasa birçok fake üyelik açılır herkes bedava sms göndermeye kalkar onu önlemek için aktivasyon kodu gönderiyor kontör düşmesiyle alakası yok
    gönül rahatlıyla kullanabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.