Dün akşam aradı ve kulağıma alır almaz anneme falan küfür etti ve kapattı. Ben apartmandaki komşunun çocuğundan şüpheleniyorum. Onu sıkıştırdım birşey diyemedi bikere daha böyle yapmıştı ve sonra benim demişti. Peki bu gizli numarayı öğrenme yolu varmı ? Savcılığa gitsem neler yapmam gerekir ?
Savcılığa gidersen, telefondan taciz ve hakaretlere maruz kalıyorum diye dilekçe vereceksin mahkemen olacaktır daha sonra mahkeme telefonunu takibe alacaktır tekrar aradığı zaman istediği kadar gizlesin bulunduğu konum ve numarası tespit edildikten sonra seni arayan kişiye ulaşırlar ve alıp emniyete götürürler. Pek bir bilgim yok ama belki önceden aradığı gizli numarayı da tespit edebilirler belki.
Telefonunu gizli numaradan aramaya kapat. Normal telefondan arasın bakiyim ... Bizim ev telefonunu her gün arayan biri vardı. Ana avrat söverdim kapatırdı. En son anneme " Dışarı gezmeye çıkalım mı ? " demiş. Bi daha aradığında savcılığa başvurucam diyip yine ana avrat sövdüm. Sonra TurkTelekom'u arayıp gizli numaradan aramaya kapadım telefonu. Bi daha aramadı. Arayamaz da zaten.