Şimdi Ara

Gizli Kamera Ürünleri Satış Sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Gizli Kamera Ürünleri Satış Sitesi


    Gizli Kamera Merkezi
    Gizli Kamera Ürünleri Satış Sitesi


    gizli kameralar

    Teknoloji ilerlerdikçe kameraların boyutları küçülüyor, imaj kaliteleri yükseliyor. Benzer biçimde süratle gelişen mobil pil endüstrisi, tek şarjla günlerce enerji üreten bataryalar sunuyor.

    Bütün şunlar hayatımıza kolaylık civarı , dezavantajlar da getiriyor. Avantajları ve kolaylıkları saymakla bitiremeyiz, fakat dezavantajlardan tek tanesine anında misal verebiliriz; saklı kameralar.

    Fiyatları düşen, her yerden rahatlıkla satın alınabilir duruma iştirak eden , boyutları küçülen, imaj kalitesi büyüyen , karanlık ortamlarda dahi çekim yapaalim, kablosuz olarak onlarca metre erime sahip meydana iştirak eden ve bataryası günlerce yönetim eden saklı kameralar, özel hayatımıza karşın en kocaman düşman haline geldi.

    Ancak her ne civarı adı " saklı " de olsa bu düşmanı deşifre faktörün tek takım yöntemleri şuanki . İşte odanızda saklanmış saklı kameraları bulmanın yöntemleri :

    En temel metot , elektromanyetik kirlilik oluşturmak amaçlı eskiyen tip tek gsm telefonu kullanmak. Saklı kameralar çektikleri fotoğrafları kablosuz olarak sizi izleyenlere aktarır. Eskiyen tip gsm telefonlarının kullandığı GSM sinyali, yarattığı elektromanyetik kirlilik ile bu yayını bozabilir.

    Diğer tek pratik metot ise, webten ya da elektronikçilerden uygun ücretlere sağlamak edilebilecek saklı kamera dedektörlerini kullanmak. Bu cihazlar, ortamdaki kablosuz sinyalleri saptama ederek saklı kamera, dinleme aleti ( haşere ) benzeri aygıtların varlığını saptama edebiliyor.



    Bazı saklı kameralar ise gövdelerinde etkin olduklarını gösteren yeşil ya da kırmızı led lambalar taşıyor. Şayet odanıza yerleştirilen saklı kamera bu modellerden ise, tüm ışıkları kapatıp inceleyebilirsiniz .

    Gizli kameraların en pratik ve sık sık sık yerleştirildiği yerler duvarlardaki ya da mobilyalardaki deliklerdir. Buraları iyice muayene edin.

    Bir öbür metot olarak, odadaki tüm ışıkları kapatın, zifiri karanlık olsun. Tek flaş çakın ve anında ardından yansımaları muayene edin. Flaş ışığı saklı kameranın merceğinden yansıyacak ve mercek kendini belli edecektir.

    Çiçek saksılarını, avizeleri, abajurları, sehpa altlarını iyice muayene edin.

    www.gizlikameramerkezi.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalAdworld -- 18 Nisan 2014; 15:24:10 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.