Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Gizli Kamera Saat Şeklinde Wifi li Satın Al 1 Ağustos 2017 09:33 1 1 Gizli Kamera Saat Şeklinde Wifi li Saat Şeklinde Gizli KameraWifi özelliği Hareket AlgılamaPil ile çalışabilmePriz ile çalışabilmekendi üzerinden wifi ile görüntü aktarımı yada bulunduğu yerdeki wifi ağına bağlanıp dünyanın her yerinden izleme imkanıister cep telefonu ile ister bilgisayardan. her yerden canlı olarak izleyebilirsinizüzerine microsd kart takarak görüntü kaydı yapabilmetamamen gizli yapı..Her türlü sorunuzu özelden yada buradan sorabilirsiniz.Ürün Testi yapılmış sorunsuz çalışmaktadır. Kutuludur.İzmir içi Buca/Kozağaç yada Bornova otogar civarında elden teslim edebilirimSistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 310 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sıfır Samsung 860 EVO 250GB 126Lvl Clans Of Clash WD1600BEVS EVS-22rst Hardisk Arıyorum Kablosuz ip Kamera
Kamera bu linkteki kameramı? http://www.dx.com/p/720p-hd-wireless-wi-fi-clock-spy-hidden-ip-camera-459729#.WYEmPFFLe1s
Evet aynı kamera ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sıfır Samsung 860 EVO 250GB 126Lvl Clans Of Clash WD1600BEVS EVS-22rst Hardisk Arıyorum Kablosuz ip Kamera
kampanya yapmış site, ama yine gümrüğe takılıyor. 30 doların üzerinde ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sıfır Samsung 860 EVO 250GB 126Lvl Clans Of Clash WD1600BEVS EVS-22rst Hardisk Arıyorum Kablosuz ip Kamera