Şimdi Ara

Gizli kahraman Mehmet Topal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fenerbahçe'nin bu sezon başı Valencia'dan transfer ettiği Mehmet Topal, yavaş yavaş formunu bulmaya başladı.

Sezona Emre Belözoğlu'nun yerini dolduramayacağı eleştirileri ile başlayan, alınan kötü sonuçlarda hep "iyi bir oyuncu olduğu ancak Fenerbahçe'nin aradığı orta saha olmadığı" belirtilen Mehmet Topal, M'Gladbach maçının adeta gizli kahramanıydı.

Takımda Hasan Ali Kaldırım (1072 dakika) ve Gökhan Gönül'den (990 dakika) sonra 974 dakika ile en çok forma giyen üçüncü futbolcu olan Topal'ın 13 maçta 2 golü bulunuyor. Mersin İdman Yurdu maçında skor 1-0 iken devreye beraberlikle girilmesini sağlayan, G. Antep maçında kilidi açan orta saha oyuncusu Spartak Moskova maçında ise belki de turu getirecek golü direkler yüzünden bulamamıştı.

Maç trafiğinin artması ve takımın yavaş yavaş oturmasıyla Topal'ın eleştirilen performansı da yükselişe geçti. Sezon başı olduğuna dikkat etmeden herkesin özellikle Emre Belözoğlu ve Galatasaraylı Selçuk İnan ile kıyasladığı oyuncu Meireles'in gelmesiyle Cristian ile birlikte Sarı Lacivertliler'in orta saha yükünü daha rahat paylaşmaya başladı. En son M'Gladbach maçında Topal'ın Caner'e attığı ve Kuyt'ın golüyle sonuçlanan pas ise muazzamdı. O pası Meireles, Selçuk İnan, Melo ya da Fernandes atsa manşetler bu oyuncuların resimleri ile süslenecekti büyük ihtimalle...

Topal'ın en dikkat çeken özelliği ise hırsı. Spartak Moskova maçında sakatlandığında sinirden sağlık malzemelerine vurması bile onun savaşçı kimliğinin göstergesi.. Mehmet Topal savaşçı olmanın şartının; hakemin üstüne yürümek, karşı takım oyuncusuna sözlü saldırıda bulunmak, teknik direktörüyle sürekli münakaşa etmek, sürekli saha içinde sinirleri germek ve takımın kimyasını bozmak olmadığını zamanla herkese gösterecektir.

• topal gerçekten şuan gayet iyi bana göre özellikle milli maçlarda çok daha iyi oynuyor nedense , görevini fazlasıyla yerine getiriyor dahada iyi olacaktır ilerleyen günlerde emre görevi beklemek zor ama emreden daha fazla forma giyeceği kesin dk olarak :)
  • Cok fazla övmeye gerek yok. Sadece deplasmandaki Hollanda milli macında ve MİY maçının ilk yarısında ortalama üzeri bir performans sergiledi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ben beğenmiyorum herhalde. Beklentilerim üst düzey midir nedir anlamadım.

• Son maçtaki volkanın karşı karşıya kurtardığı posizyonlarda topalın hatasından gerçekleştiç

2. golü yediğimizdede gökhana pas attı hem geç hemde kötü sonrasında gelen atakta gol yedik.

Bence topal son maçta orta sahanın en kötüsüydü nasıl maç izliyor bu adamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bymanson13

Son maçtaki volkanın karşı karşıya kurtardığı posizyonlarda topalın hatasından gerçekleştiç

2. golü yediğimizdede gökhana pas attı hem geç hemde kötü sonrasında gelen atakta gol yedik.

Yediğimiz goller Bekir yüzündendi. İlk golde olması gerektiği yerde değildi. 2. Golde de ayağından kaçırdı. Mehmet Topal gayet yeterli biri.

• Monchenbilmemne macinda kotuydu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YUNUS EMRE'NİN RUHU KONUSUYOR ?
    12 yıl önce açıldı
    Volkan Şen olayı
    9 yıl önce açıldı
    İlhan Selçuk neden gözaltında?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: çhela

quote:

Son maçtaki volkanın karşı karşıya kurtardığı posizyonlarda topalın hatasından gerçekleştiç

Yediğimiz goller Bekir yüzündendi. İlk golde olması gerektiği yerde değildi. 2. Golde de ayağından kaçırdı. Mehmet Topal gayet yeterli biri.

Kötü demiyorum zaten gününde değildi bence

• quote:

3ncü goldede canere havadan arapasını atanda bu adamdı bunlarıda görelim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

quote:

3ncü goldede canere havadan arapasını atanda bu adamdı bunlarıda görelim :)

+1
  • Kesinlikle katılıyorum ve çok beğeniyorum kendisini.

En kötü gözüktüğü maçta bile çoğundan iyi oynadığını düşünüyorum.

Meireles gelince kendi görevini yapmaya başladı haliyle performansı da arttı.

Umarım çizgisini bozmaz, takımın şuan en vazgeçilmeyecek oyuncularından bence.
  • Dünyanın sayılı defansif orta sahalarından
    Çok kaliteli 90 dk oyundan kopmayan
    Savaşçı tam bir orta saha
    Euro 2008 de performansı tavan yapmıştı ve aynen devam ediyor

Bakmayın siz TR de ön plana çıkmadığına özellikle FB de

Yabancı pasaportu olsa yani İtalyan İspanyol veya Brezilyalı olmuş olsaydı daha cok sevilirdi formasi en cok satan oyunculardan birisi olurdu ve şimdiye Avrupa'nın dev kulüplerinden birisinde oynuyor olurdu

Maalesef ülkemizde sadece yabancı futbolcu hayranları olduğu icin pek hak edilen degeri görmüyor kaliteli yerli oyuncularımız

Örnek; Arda Turan ve niceleri

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.