Şimdi Ara

Gizli Görev / Secretly and Greatly

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Valla Şu ara kore filmlerine sardım hep de iyi filmler denk geliyor. Gerçekten süper bir film çekimler oyunculuk 10 numara. Kesinlikle izleyin derim tabi orjinal dilinde altyazılı izlemenizi tavsiye ederim

Konusu:Kuzey Koreli bir ajan olan Ryu-han Güney’e sızar ve bir kasabada yaşayan aptal bir köylü taklidi yapmaya başlar. Kasaba halkını gözlemler ve görevini sabırla bekler. burada iki yıl yaşadıktan sonra, bir gün rock star taklidi yapan başka bir ajan olan Hae-rang ile sıradan bir öğrenci kılığına girmiş olan Hae-jin Ryu-han’ın yanına gönderilir. Ryu-han diğer casusların da buraya yerleşmesine ve Güney’e ayak uydurmasına yardımcı olur. Kuzey’de ani bir siyasi değişim gerçekleşince, üç ajana da acil bir görev verilir

Gizli Görev / Secretly and Greatly

• Çok güzel bi film tavsiye ederim dövüş sahneleri muhteşemdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tipler Kore ve Hint filmlerinde duyguyu alamiyorum.Ne gaz veriyorlar, ne de duygusallik.Sorun bende heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 16 Aralık 2013; 12:34:34 >
  • Demeye değer daha önce şeytanı gördüm filmini izledim mükemmeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Tipler Kore ve Hint filmlerinde duyguyu alamiyorum.Ne gaz veriyorlar, ne de duygusallik.Sorun bende heralde

aynı ön yargı bendede vardı ama bir iki süper kore filmi izleyince gitti. şimdi kore filmi arayıp duruyorum. ama hint filmlerine karşı hala önyargılıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronnie Coleman

quote:

Tipler Kore ve Hint filmlerinde duyguyu alamiyorum.Ne gaz veriyorlar, ne de duygusallik.Sorun bende heralde

aynı ön yargı bendede vardı ama bir iki süper kore filmi izleyince gitti. şimdi kore filmi arayıp duruyorum. ama hint filmlerine karşı hala önyargılıyım

Ben izledim hocam.Tık yok ama.Hala duyguyu alamıyorum Bir Shutter Island ile, Green Mile ile kapışacak film çıkmadı 2 alanda da.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ronnie Coleman

quote:

Ben izledim hocam.Tık yok ama.Hala duyguyu alamıyorum Bir Shutter Island ile, Green Mile ile kapışacak film çıkmadı 2 alanda da.

muhtemelen kötü filmlerden birini izledin. sana üç film söylicem birini izle beğenmessen eyvallah. yeni dünya, mazisi olmayan adam ve bu film birini izle bakalım. ama alt yazılı ve hd izle mümkünse

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yav bu Kore filmlerine iyi iyi diyorlar bi izliyorsun hiçbir şey yok.Bu da öyledir kesin. Evet evet önyargı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Yav bu Kore filmlerine iyi iyi diyorlar bi izliyorsun hiçbir şey yok.Bu da öyledir kesin. Evet evet önyargı.

valla kardeş ben öyle her filmi kolay kolay beğenmem film izlemeden önce notuna ve yorumlara bakar izlerim ondan genelde çok iyi filmler denk geliyor. arada dandirik olanlarda oluyor tabi 5 dk sonra zaten anlıyorum kapatıp siliyorum filmi. ama bu film kesinlikle çok iyi. kore sineması hayranı oldum diyebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.