Şimdi Ara

Gizli Bomba *** NOKIA 7390 *** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
446
Cevap
1
Favori
41.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: katibim

quote:

Orjinalden alıntı: turelmurat

hayır ileri geri sarma özelliği var

ben telefonu kullanan the gate arkadaşın açıklamasını bekliyorum,ne de olsa o hepimizden daha iyi bilir olup olmadığını

video çektikten sonra oynatmaya geldiğinizde ekranında ileri geri sarma ile ilgili bir bilgi yok
    ama yön tuşlarından sağa kısa birsüre basınca ileri doğru atlayarak geçebiliyor
    yine yön tuşlarından sola olanına kısa birsüre basınca geriye atlayarak geçiyor
    mesela ben kısa bir video çektim.2-3dk filan.sağa sola tuşlara basınca 10sn 20sn gibi ileri veya geriye gitti
    ama ileri geri hızlı oynatma olayı yok
    yani yön tuşlarında sağa veya sola olanlarına basarak videoyu atlabiliyorsunuz sadece.sarma dediğiniz bu mu bilmiyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: illiustr

Hocam birşey soracam ya telefon bayn telefonu gibi mi yoksa erkekler içinde hoş duruo mu

hocam zevkler ve renkler tartışılmaz biliyorsun:))
    ben bu telefonu çok beğendim.bi kere üst kapak siyah alt kapak yani alt kısmı kahve rengi.ve altında kahve renk bir deri var.bu sayede telefon kaygan bir yere konunca hiç kaymıyor.walla iyi düşünmüşler.
    yanında krom bir şerit var üzerindede farklı renk açık kahve tuşlar var.zaten telefon tuşlarıda açık kahve
    büyük ekranın yanında çerçevesi yine kromaj rengi.resimlerini iyi incele.modeline bayılacksın.
    öyle bir bakınca telefonda siyah-koyu kahve-açık kahve-kromaj renkleri bir arada kullanılmış.bence çok hoş duruyor
    birde dış ekranın çerçevesi ve iç büyük ekranın çerçevesinde oyma desen var.o da ayrı bir hava katıyor
    ben bunu alırken dedin gibi acaba erkeksi dururmu diye endişe etmiştim
    ama elime alıp incelediğimde çok kibar ama erkeksi bir telefon olduğunu gördüm
    zaten bu telefon lamour serisi yani sevgi-aşk serisi olarak geçiyor:) o kadar karizma olacak:))
    bu telin penbe rengi bayanlar için üretilmiş.bendeki erkekler için üretilmiş
    bi kere bu tarz telefon piyasada yok.samsungun bayanlar için kırmızısı var.o çok belli bayan tei olduğu
    ama inan bunu bir bayan alıp kullanmaz:) erkekler için tasarlanmış amaaa zarif bir tel olduğu acaip belli
    kadın telefonu demek için gözlerinin bozuk olması lazım:)))
    ben çok telefon inceledim.bu telefon çok farklı bir tel.zaten arkiler arasında hemen dikkat çekti
    belki bayan teli denmezde olgun erkek teli denebilir.ama kız arkiler bayıldı.yaw çok hoş dediler:))))

• quote:

Orjinalden alıntı: tolgacem

ses cıkıs nasıl?
    hoparlore ve kulaklıga?
    ekolayzır bass genişletme stereo genişletme fln mevcutmu ayarlarda

hocam telde iki tane buzer denilen hoparlör var.biri üst kapakta biri tuşların altında kalıyor
    yani iki hoparlördende çalıyor alet.sesi 6233 veya walkman teller kadar bangırdamıyor:) ama rahat zevkle dinleniyor
    kulaklık seside daha önce demiştim bana ilk başlar düşük geldi.ama alıştım şimdi normal.belki sana fazla yüksek gelmeyebilir.alışma meselesi
    YANİİ sesinin kalitesi güzel.walkman telefon değil ama müzik dinleniyo keyifle

ekolayzırı üzerinde ayrı ayrı 5 band ayar imkanı var.
    ekolayzır kısmına gelince normal-pop-rock-caz-klasik-ayar1-ayar2
    sadece ayar1 ve ayar2 üzerine gelince seçenek kısmından düzenle diyip 5 band ekolayzı ile sesi istediğin gibi ayarlıyorsun

ses konusunda walkman teller kadar iddiali değil söölim.walkman teller gibi birşey bekliyorsanız üzülürsünüz
    baslar tabii öle gümbür gümbür değil.çok bas açınça çatlamalar başlıyor.zaten buzer kullanıyor.

müzik çalmak için üst seviyede değil ama ortanın üstünde iyi bir tel

ilave ediyim birde

+şarkılardan favori listesi oluşturuluyor
    +müzik kütüphanesi var.sakladığınız parçaları kendi tarıyor.sonra sanatçı-akbüm-tür-besteci ye göre arama yapabiliyorsunuz
    +parça listeleri oluşturuyorsunuz.çok çalınanlara-son parçalara-son eklenenlere-favorilere GÖRE
    +rastgele tekrar çalma seçenekleri var
    +ekolayzır var söylemiştim.5 band
    +favori oluşturuyorsunuz
    +bluetooth ile çal olayı var.herhalde bluetooth kulaklık ile dinleyebiliyorsunuz
    +müzik parçalarını zil sesi-mesaj bildirme sesi-sohbet bildirme sesi-uyarı sesi-geri arama sesi-alarm sesi-takvim zil sesi yapabiliyorsunuz
    +müzik parçalarını kızılötesi veya bluetooth ile birbaşkasına gönderebiliyorsunuz
    +müzik sitelerine bağlanıp ordan mp3 filan indirebiliyorsunuz

daha güzeli telefonun kapağı kapalı iken kapağını açmadan müzik dinleyebiliyorsunuz veya radyo dinleyebiliyorsunuz veyaaa fotoğraf veya video çekebiliyorsunuz.bu çok hoş bir özellik arkadaşalr söölimm.yani telefon kapağı kapalı iken zaten ufacık bir şey oluyor.o şekilde fotoğraf çekmek veya müzik dinlemek acaip keyifli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 4 Nisan 2007; 21:01:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: altinok

Özellikleri çok güzel olmakla birlikte, daha başka renk kombinasyonlarının da olmasını beklerdim. Kahverengi rengini açıkçası pek sevmedim. Mesela siyah/gri falan da düşünülebilirdi.

hocam zaten iki rengi var
    zevk meselesi ben siyah-kahve olanını çok sevdim.farklı bir tel.benzeri yok
    diğer telefonlar çok birbirine benzior
    pembe olanı var ama o bayanlar için olan.bence siyah-kahve kadar hoş durmuyor
    zevkler tartışılmaz tabii

bi de bu telefonun sadece siyah olanı varmış almanyada ama.O2 diye bir gsm operatörü için nokia üretmiş.türkiyede yok daha.
     Gizli Bomba *** NOKIA 7390 ***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 4 Nisan 2007; 21:12:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

hayırlı olsun kardeş güle güle kullan topici fotoya boyamışsın
    karşılaştırmalar süper eline saalık

hocam sağolasın
    ben çok tel araştırdım.kapaklı bir şeyi istiyordum.cepte kapaklı telefon daha rahat taşınıyor
    ben sonunda kararımı verdim bunu aldım.bari benim yaptığım araştırmalar başka arkadaşlara faydalı olsun dedim
    sorusu olanlara yardımcı olurum yine tabiikiiii

Orjinalden alıntı: x_seda_x

Te gate o kadar güsel anlattın ki d900 le 7390 arasındaydım babam saolsun sponsorlugu kabul ettı yarın ende alıyorum.İnşallah benım ıcın hayırlı bı telefon olur.Mutlu olucağım kesin de.....

sana 7390 al derim.bende d900 düşündüm ama 7390ın özellikleri ve kalitesi yanında d900 biraz sönük kalır.söyliyeyim:)))

bayansan sana pembe olanı yakışır.siyah-kahve rengini alıp benim karizmamı çizme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 4 Nisan 2007; 21:34:49 >

• ben 3250 kullanıyorumda ses konusunda cok cok memnunumda kamerasında flash olmayısı canımı sıkıyor
    n91 alsam ondada kamera gelişmiş deil
    hepsi bi arada tel cıkmıo yaw
    ama bu tel cok cok hosmua gitti hayırlı olsun tekrar kardeş kazasız belasız kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: S@N@Ne!!!

Video yu hangi çözünürlüklerde ve kaç fps çekiyor? Örnek koyarsan güzel olur. Ben de 6233 ve bu tel arasında kaldım

3GPP ve MPEG-4 formatında; 128x96, 176x144, 352x288 veya 640x480 pixels ve 15 fps

Sony Ericsson K800i

Sony Ericsson K800i

Sony Ericsson K800i

Sony Ericsson K800i

Sony Ericsson K800i

Nokia 7390'ın şık ve sofistike dünyasına adım atarak hem modaya uygun hem de bağlı kalın.

Bu şık mobil aksesuarı açın ve bir anda hayat tarzınız değişsin. Carl Zeiss optiklerinden 3 megapiksel kamera ile en küçük ayrıntısına kadar bütün güzel anlarınızı yakalayın ve paylaşın. Ya da görüntülü arama işleviyle sizi hareketin tam kalbine götüren VGA kamerası ile arkadaşlarınızla daha yakın olun.

3G mobil geniş bant özellikleri ile günün içerisinden hızla geçer ve her zaman için her şeyin üzerinde olursunuz. Ayrıca Bluetooth teknolojisi veya kızılötesi ile kolayca bilgi alışverişi yapabilirsiniz.

Ruh halinizi düzeltmek için bir müzik mi dinlemek istiyorsunuz? Hiç sorun değil. Entegre müzik çalar ve 3D-efektli hoparlörler sevdiğiniz tüm şarkıların parmak uçlarınızda olmasını sağlar. Nokia 7390 ile her zaman için modaya uygun ve bilgiye yakın olursunuz.
    Hızlı Bağlantılar

* Çalışma Frekansı
    * Boyutlar
    * Ekran ve Kullanıcı Arabirimi
    * Görüntüleme
    * Multimedya
    * Hafıza Fonksiyonları
    * Mesajlaşma
    * Oyunlar
    * Java Uygulamaları
    * Zil Sesleri
    * Bağlantı
    * Tarama
    * Veri Transferi
    * Dijital Servisler
    * Ses Özellikleri
    * Kişisel Bilgi Yönetimi
    * Diğer Özellikler
    * Satış Paketi İçeriği
    * Güç Yönetimi

Telefon Özellikleri

* İnce, şık katlanır tasarım
    * 16 milyon renkli parlak QVGA ana ekran ve 262,144 renkli 160 x 128 piksel mini ekran
    * Otomatik odaklama özelliği ve entegre flaşı bulunan 3 megapiksel kamera
    * Görüntülü çağrılar* için ikinci VGA kamera
    * Eğlendirmek için stereo FM radyo, stereo müzik çalar ve MP4 video oynatıcı
    * 3D ses efektlerine sahip dahili stereo hoparlörler
    * 2GB'a kadar microSD kart desteği
    * Genişbant hızında görüntülü çağrı ve çevrimiçi ses/video oynatma

ÖZELLİKLER

Çalışma Frekansı

* GSM Triband EGSM 900 MHz GSM 1800 / 1900 MHz, WCDMA 2100 MHz

Boyut

* Hacim: 76 cc
    * Ağırlık: 115 g
    * Uzunluk: 90 mm
    * Genişlik: 47 mm
    * Kalınlık: 19 mm

Ekran ve Kullanıcı Arabirimi

* 262K renkli QVGA 240 x 320 piksel ekran
    * Dış ekran: 262K renk, 160 x 128 piksel
    * S40 Kullanıcı Ara yüzü
    * 4 yönlü kaydıma tuşu, 3 esnek tuş

Görüntüleme

* Otomatik odaklanmalı 3 megapiksel kamera
    * 3GPP H.263 çalma ve çevrimiçi oynatma

Multimedya

* Aşağıdaki video formatlarını oynatabilme: 3GPP, H.263 video, MPEG-4
    * Entegre FM radyo
    * MP3/AAC/M4A/eAAC+/AAC+ formatları için entegre müzik çalar

Hafıza Fonksiyonları

* 128 MB hafıza kartı
    * MicroSD kart sayesinde hafızayı 2GB'a kadar genişletme imkanı

Mesajlaşma

* Multimedya mesajlaşma: AMR videoklip içeren video ve resimler oluşturmak, almak, düzenlemek ve göndermek için MMS
    * E-posta: SMTP, POP3, IMAP4 ve APOP protokollerini destekler Eklenti desteği (jpeg, 3gp, MP3, .ppt, .doc, excel ve .pdf dosyalarının görüntülenmesi) bulunan e-posta istemcisi
    * Yazılı Mesajlaşma: Zincirleme SMS, resimli mesajlaşma, SMS dağıtım listesini destekler
    * Presence-enhanced contacts: Aramadan önce arkadaşlarınızın çevrimiçi durumunu kontrol edin.
    * Sesli mesajlaşma: Kendi sesli mesajınızı kaydetme ve uyumlu telefonlara gönderme
    * Nokia Xpress sesli mesajlaşma kaydedilmiş bir ses klibini MMS ile gönderin
    * Anında mesajlaşma ve Presence-enhanced irtibatlar

Oyunlar

* Music quiz, Snake, 3D race game

Java Uygulamaları

* Java&APIs: MIDP2.0, JSR139 (CLDC1.1), JSR75 (dosya bağlantısı ve PIM), JSR135, JSR184 (3D), JSR82 (BT)

Zil Sesleri

* Desteklenen dosya formatları: MP3, MPEG4, AAC, eAAC+, WMA dosyaları ve AMR voice, 64-akort/ses polifonik MIDI zil sesleri
    * Video zil sesleri

Bağlantı

* Bluetooth
    * Kızılötesi (IR)

Tarama

* WAP* 2.0, HTTP/TCP/IP yığını üzerinden XHTML tarayıcı

Veri Transferi

* EDGE (EGPRS): MSC 11 (RX+TX 4+3, 3+2) (azami 5 yuva)
    * GPRS MSC 11 (RX+TX: 4+3, 3+2) (azami 5 yuva)
    * HSCSD (Yüksek Hızlı Devre Anahtarlı Veri)*/ CSD (devre anahtarlı veri)

Diijital Servisler

* Çevrimiçi müzik ve video oynatma hizmetleri

Ses Özellikleri

* Sesli arama
    * Sesli komutlar
    * Ses kayıt cihazı

Kişisel Bilgi Yönetimi (PIM)

* Alarmlı saat
    * Kronometre
    * Hesap Makinesi
    * Takvim

Diğer Özellikler

* Dahili anten

Satış Paketi İçeriği

* Nokia 7390 cep telefonu
    * Nokia Batarya BP-5M
    * Nokia Standard Şarj Cihazı AC-3
    * Nokia Kulaklık HS-60
    * Kullanım Kılavuzu

• artık bende 7390 lıyım bugun gıttım aldım.Çok hoş bi telefon ama ön kamerayı bıde makro cekım ozellıgını bulmadım galıba on kamerayla foto cekılmıyo bıde thegate autofoceus makro yokmu bunda

Orjinalden alıntı: x_seda_x

artık bende 7390 lıyım bugun gıttım aldım.Çok hoş bi telefon ama ön kamerayı bıde makro cekım ozellıgını bulmadım galıba on kamerayla foto cekılmıyo bıde thegate autofoceus makro yokmu bunda

gülegüle kullan arkadaş

ön kamera dediğin yakında 3G çıkınca görüntülü konuşma yapacağın kamera.büyük ekranın sağ üstündeki yuvarlakların alttaki kamera.üstteki ise ekranın ışığını ortam ışığına göre ayarlayan sensör.o sensör eğer sokaktaysan etrafta ışık çok olduğundan ekran ışığını arttırıyor evde karanlıkta filan isen ekran ışığını azaltıyor.pil ömrüne katkısı oluyor.bunu çok iyi düşünmüşler

yanında yay şeklinde 3 megapiksel yazan arkadaki yuvarlak asıl kamera.fotoğraf makinasının MAKROSU YOK.AMA 6-80CM DEN OTOFOKUS YAPIP ÇEKİM YAPIYOR.fotoğraf çekme tuşuna hafifçe basınca beyaz bir çerçeve çıkar.öyle hafifçe basmaya devam et.eğer o çerçeve kırmızı olursa otofokus yapamıyor demektir.öyle iken foto çekersen bulanık çıkabilir veya net çıkmayabilir.o çerçevenin yeşil olması gerekiyor.işte o yeşil ise otofokus yaptı demektir..kamerasının 8x zoomu da cabası

benim öyle yakından çektiklerim var.makro gibi yani.o kadar yakından çekim yapıyorsa makro yazsa ne olur biryerinde yazmasa ne olur.:)))
    işte örnek.kapağı kapalı iken çektim elim biraz çekerken titremiş olabilir

ne kadar yakından fotoçektiğim anlaşılıyor değilmi? yani bundan daha yakın çekmek gerekmez herhalde:)

bu telefon iyi telefon mutlu olacaksın öğrendikçe söyliyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 5 Nisan 2007; 21:19:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: illiustr

Bu telefon gizli bir bomba oldu galiba. Fiyatıda özelliklerine göre süper bence

hocam senin gizli bomba lafından ilham aldım başlığı değiştirdim.vatana millete hayırlı olsun

Orjinalden alıntı: -BoZ-
    hmm kamera kırmızı çekmiyo..

oyle saniyorumki bu cihazda da "mor"luk sorunu var.
    fotograflarin karsilastirmasina bakin 7390 bariz "mor"luk var.
    boyle olmamali ama malesef oluyor.

ayrica alan arkadasim sanada hayirli olsun, iyi gunlerde kullan.
    huzurun olduğu yerde
    Başarı vardır...
  • bnce kamerada renk sorunu yokta
    bi agac cekilmiş k800i ile kapıstırılmasıda en son karsıalstırmada
    ortası cok net yanları bulanık neden ole annamadım
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.