Şimdi Ara

Giyimde marka takıntınız var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim sadece spor giyimde Nike takıntım var. Ölsem de Nike'tan başka asla ayakkabı giymem. Geçen 210 liraya aldım Nike'tan ayakkabı hiç koymadı ama ondan sonra dün de 150 liraya yine Nike'tan spor çanta aldım çok koydu.

Yani tüm sweat, AŞORFMAN üst, baş alt hep Nike. Nolcak böyle Nike'a ve bu takıntıya karşı koyamıyorum, ha aldım mı bir 3-4 sene giyiyorum.

Yani Jump, kinetix falan giysem, 1 sene depresyondan çıkamam gibi. O günleri göstermesin bu dünya.

• AŞORFMAN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acun_Ilıcalı kullanıcısına yanıt
    Eşofman yazacak kadar barzo ve köylü gibi mi gözüküyorum ben gayet elit ve lüks bir insanım.
  • Sadece ayakkabı konusunda marka takıntım var (adidas), onun dışında her türlü markayı giyerim ayırt etmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1B6F58693 -- 26 Ocak 2018; 18:43:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hacı bende para bol yalnız lcw takılıyorum hala.
    9,99luk tişörtlerin hastasıyım mesela.

marka takıntım yok yalnız bikaç giymeden sonra çuvala dönüyo bu nedenle adidas ve nike a kaymaya başladım.tamam adamların ürün kol böreği ama 5 yıl bişey olmuyo istersen yatakta güreş yap sorun yok. ayakkabı tommy,mavi koton karaca kiğılı falan biraz olsun kaliteye kayıyorum mecburen.çünkü aldıklarımın iki gün sonra çuvala dönmesinden yoruldum yoksa marka takıntım pek yok.yani çuvala dönmese lcw devam edicem ama olmuyo.
  • Aynı ben hocam. Sadece spor giyimde nike diğerleri işte beymen falan. Şaka hangi marka olursa giyiyorum ama zevkli, iddasız ve çok sırıtmayan sade ve estetik şeyler tercih ediyorum.
  • Gram takintim yok yeterki guzel olsun.

Annem ben kucukken pantolanlarimin diz kismi yirtilinca yama yapardi. Yamalarda eskiyen kiyafetlerin armalari vs olurdu cok severdim. Hatta yirtilinca yama yapacak diye sevinirdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ucuz giyim mi Kaliteli giyim mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ayağıma oluyorsa alırım aynı şekilde kuyafetlerde üstüme tam oturuyorsa alırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim var.bilindik markaların kesimleri olsun,kumaş farkı olsun bunlar büyük etken.mesela sketchers ayakkabılarını herkes biliyor.ben daha o marka bilinmezken kullanmaya başlamıştım çünkü rahattı.350 liradan kendime 2 kardeşime 2 tane almıştım.şimdi millet bu fiyata indirim kovalasa iki katı yani 8 ayakkabı alabiliyor.sonuçta marka kalitedir,tuzlu gelirsede indirim kovalayın diyerek dh ölücülerini selamlıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.