Şimdi Ara

Gittim en ucubesini sectim ama ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ayiptir soylemesi bu aralar cok azdim.Unide kizlari gozume kestirdim basladim konusmaya ,laf arasinda ask hayati nasi felan diyom ya yok ilgilen,iyprum diyorlar yaca sevgilileri var.bende gittim en kisa en tipsuz mal bjbi gorunen kiza yazildim ve onun 2 yillik sevgilisi olduguny ogrendim la.Sevgiliside kendisi gibi super mario lan ise bak ne olacak halim yardim edun pilizz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• edun pilizz?
  • mektebe git

• quote:

Orijinalden alıntı: loknes

Arkadaslar ayiptir soylemesi bu aralar cok azdim.Unide kizlari gozume kestirdim basladim konusmaya ,laf arasinda ask hayati nasi felan diyom ya yok ilgilen,iyprum diyorlar yaca sevgilileri var.bende gittim en kisa en tipsuz mal bjbi gorunen kiza yazildim ve onun 2 yillik sevgilisi olduguny ogrendim la.Sevgiliside kendisi gibi super mario lan ise bak ne olacak halim yardim edun pilizz

Sag eline yazil tabi onunda baska sevgilisi yoksa

• bi şey anlayan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: loknes

Arkadaslar ayiptir soylemesi bu aralar cok azdim.Unide kizlari gozume kestirdim basladim konusmaya ,laf arasinda ask hayati nasi felan diyom ya yok ilgilen,iyprum diyorlar yaca sevgilileri var.bende gittim en kisa en tipsuz mal bjbi gorunen kiza yazildim ve onun 2 yillik sevgilisi olduguny ogrendim la.Sevgiliside kendisi gibi super mario lan ise bak ne olacak halim yardim edun pilizz

Demek ki yeterince çekici değilsin kardeş.Çünkü ünide çoğu kızın düşüncesi hayati yaşamak üzerinedir.Yani mevcut sevgilisinden iyi olsaydın kabul ederdi.

• ayarlanır o takma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Gittim en ucubesini sectim ama ....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.