Şimdi Ara

Gittigidiyordan yüzde 10 worldpuan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
3.748
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • WORLD ILE GITTIGIDIYOR.COM'DAN 23-25 HAZIRAN TARIHLERI ARASINDA YAPACAGINIZ 100 TL VE UZERI ALISVERISLERDE %10 WORLDPUAN HEDIYE. DETAYLI BILGI: WORLDCARD.COM.TR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Koşullarıda ben ekleyeyim. Vadaaaa

Kampanya Koşulları

Kampanya kapsamında 23 - 25 Haziran 2012 tarihleri arasında tek seferde yapılacak 100 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde %10 Worldpuan hediye edilecektir. Kampanya kart bazında değil, müşteri bazında olacaktır. Her müşteri bir kez Worldpuan kazanma hakkına sahiptir. Kampanya kapsamında kazanılacak maksimum puan tutarı 100 TL olacaktır. Kazanılan Worldpuan'lar 03 Temmuz 2012 tarihine kadar kredi kartlarına yüklenecektir. Worldpuan’ların son kullanma tarihi 16 Temmuz 2012'dir. Kullanılmayan Worldpuan’lar 17 Temmuz 2012 tarihinde geri alınacaktır. Business kartlar ve Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. Chipgold, ziynet altın ile diğer altın ürünleri, hediye kartı ve kontör alışverişleri kampanyaya dahil değildir. Gittigidiyor.com kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Kampanya GittiGidiyor.com’da yer alan Seyahat, Garaj (Deniz Araçları, Araba/Oto, Motosiklet, Ticari Araçlar, Diğer Motorlu Araçlar kategorisinde yer alan ürünler için) ve Taşınmazlar kategorisi (Ev, Devre Mülk ve Diğer Taşınmazlar) dışında tüm kategorilerdeki ürünlerde geçerlidir. Kampanyaya Yapı Kredi kredi kartları, TEB ve Vakıfbank Worlcard'lar dahildir.

• Ne varsa World'de var.
  • Özellik tüm adiosçulara hayırlı olsun
  • Gittigidyordaki en kötü kampanya world, çünkü tek altını dahil etmeyen o. Altıncılar genede fiyatları uçurmuş, onlarınki adet olmuş artık.
  • Adios takımına hayırlı olsun.
    Başka ürün satarmış gibi yapıp satıcıya altın gönderilse ne olur? Yani atıyorum 1000 TL'ye iPhone 4S gibi gösterilse ama alıcıya 10-11 gr. altın gönderilse. Tabi ki satıcıyla anlaşılacak. Forumda altın satacak kişiler oluyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 22 Haziran 2012; 19:57:08 >
  • Bende de altın var ama satışta pek farkeden bir şey olmuyor. Kuyumcu 91 TL'den falan alıyor zaten. 10 gr. 910 TL yapar.
    Burada satış açsam en az 1020 TL'den açmam gerekir. Bana gelecek ücret 918 TL yapıyor. Kargoyu ben ödesem o 8 TL'de gitti desek kuyumcu ile aynı hesap.
    Alıcı ödese yine 8-10 TL giriyor, 1030 TL'ye yaklaşıyor. Sitede 1045 TL'den var zaten, kargo dahil.

Böyle işte.

Tabi altın kampanyaya dahil değil. Başka şekilde satılırsa olur anca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 22 Haziran 2012; 20:13:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • %5 indirim çekiyle bu kampanya birleşir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus902

%5 indirim çekiyle bu kampanya birleşir mi

Evet birleşir. Geçen hafta Axess ile o şekilde aldım. Altın 88 TL'nin altına düşmedikçe kardayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

Evet birleşir. Geçen hafta Axess ile o şekilde aldım. Altın 88 TL'nin altına düşmedikçe kardayım.

senin o meşhur hesabı okuştum baya bi ince hesap :D
  • quote:

quote:

quote:

senin o meşhur hesabı okuştum baya bi ince hesap :D

Kredi kartı ile borç meselesini diyorsan evet biraz öyledir.

• altın satacak arkadaslar pm atsın
  • Altın satan varsa PM.
  • Altın satan olursa bana da pm atın arkadaşlar.Ayrıca isteyen olursa ürünlerde %10 indirimli ürün alabilirim.
  • 599 tl olan playstation u kaça alırsınız peşin teklif bekliyorum.
  • ialtın satın alıcam pm lütfen
  • altının gramını 109 lira yazmışlar yuh ben 95 ten veriyorum %10 da komsiyon ekle 105 lira olur en fazla.
  • Gittigidiyorda neyin fiyatına baksanız uçmuş. Hepsiburada ile bilgisayar fiyatlarını karlılaştırdım. Gittigidiyor fiyatları %10 puanın üzeride fark arttırmış. Fityatları iyi karşılaştırmak lazım.
  • 100 TL bonus kazanacak adam 10 gr. alır herhalde. O da 1045 TL.
  • quote:

100 TL bonus kazanacak adam 10 gr. alır herhalde. O da 1045 TL.

Eğer puan kampanyası altında geçseydi o fiyata bulunması imkansız olurdu. Geçen haftaki rakamları herkes biliyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.