Şimdi Ara

gittigidiyordaki ceppaket

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 16 aralıkta gittigidiyor üzerinde mağazası bulunan ceppaket firmasından note 5 marka telefon aldım. görünüşte herşeyi eksiksizdi. kutusu, jelatini vs. ancak geçen gün phone info isimli programı indirdiğimde gerçeği öğrendim. programda telefonun knox sayacı 0x1 görünüyordu. yani telefon 1 kez rootlanmış ama sonra yeniden orjinal haline çevrilmiş. bunu firmaya ilettim ama adamlar tek kelime cevap yazmadılar.

siz siz olun ceppaket ve benzeri dolandırıcı firmalardan uzak durun.

• kardeşim bende şimdi ordan LG g3 alıcaktım almayayımmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imseko

kardeşim bende şimdi ordan LG g3 alıcaktım almayayımmı?

sakın uzak dur alma orda. bak ben pişman oldum, adamlar az kullanılmış, bir şekilde memnun kalınmayıp iade edilmiş telefonları, jelatinini vs güzelce yapıştırarak orjinal hale getiriyorlar. prof olmuş adamlar hiç farketmemiştim aldığımda.

üç beş pahalı olsun ama içine sinsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 11 Nisan 2016; 10:47:17 >
  • eyvallah sağolasın dostum
  • quote:

eyvallah sağolasın dostum

hatta o şerefsizlere bir mesaj atın. şunu der misiniz rica etsem: sizden LG G3 alacaktım ancak sizin 2.el telefonları sıfır diye sattığınızı öğrendim ve vazgeçtim.
  • belki sana öyle denk gelmiştir
  • quote:

belki sana öyle denk gelmiştir

yok be hocam. bunlardan baya bi şikayet var. ama yine de sen bilirsin. para senin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şikayetvar.com sitesine girip ceppaket hakkındaki yorumları okuyun. Bırakın cihaz almayı üste para verip sizden uzak durmalarını isteyeceksiniz.

Ben 2014 yılında bir cihaz aldım. Cihazda 2 kez ekran arızası yaşadım. Cihazda ne darbe, ne sıvı teması, hiçbir kusur yok. Son servise gittiğinde 1 ay cihaz bekledi. Ne zaman arasam 30-40 dk hatta bekleyip "onarımınız devam ediyor " cevabı alarak telefonu kapatıyordum. Hakem heyetine başvurdum ve ücret iadesine hak kazandım. Ancak şikayetvar.com da okuduğum benzer durumu yaşamış bir tüketici firmanın mahkemeden iptal kararı çıkarttığı ve 8 aydır cihazını alamadığını beyan ediyor. Bakalım bizde durum ne olacak?
    Ceppaket yarı fiyatına verse bile kesinlikle alışveriş yapmayın. Gittigidiyor,n11,hepsiburada bu firmanın yaptıklarını bile bile satış yapmasına müsade ediyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.