Bildirim
Gittigidiyor'un sistemi nasıl işliyor, dolandırılma ihtimali var mı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Parayi tutuyo onay verince geciriyo.Ama online teslimatlarda key vb. Direk onay vermen gerekiyo ki key atsinlar onda var sanirim ihtimal
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: RIP The Rev
Parayi tutuyo onay verince geciriyo.Ama online teslimatlarda key vb. Direk onay vermen gerekiyo ki key atsinlar onda var sanirim ihtimal
Anlamadım key ne ? -
quote:
Orijinalden alıntı: K.B.V.
quote:
Orijinalden alıntı: RIP The Rev
Anlamadım key ne ?
Steam,origin key vb.Online oyun satisi gibi dusun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
%90 olumlu yorum alan adamdan 500 liralil telefonu 370e aldim . Aldigim zaman bana telefon etti "urun.faturasiz ama kendim tarafindan her turlu garantili vs" dedi. Dedim 150 lira bulamam ben.ya alirim ya sa c3'te kalirim.diye. kabul ettim telefon geldi odemeyi onayladim. Adam tum urunleri kaldirdi.siteden bi daha gozukmedi. Ama 6 ay oldu hala sorun yasamadim imei konusunda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X