Şimdi Ara

Gittigidiyor 'dan Gta V almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar teknosada vatanda GTA V 200 tl civarı fakat gittigidiyor 'da 126 tl bu kadar ucuz olmasının nedeni nedir yani adama güvenip alabilirmiyim cevaplarınız bekliyorum şimdiden teşekkürler .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ikinci el mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tenebrio -- 4 Haziran 2014; 9:58:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tenebrio kullanıcısına yanıt
    Hayır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam. Gittigidiyorda satılan ürünler spot ürünlerdir. Yani ülkemize farklı yollarda girmiş vergisini ödememiş orjinal oyunlardır. Fiyat farkı sadece Gta V de değil bir çok oyunda böyle. Satıcıya güvenebilir miyim sorusuna gelirsek; Satıcının profilini inceleyin. Bu zamana kadar kaç satışı olmuş kaç tanesi başarılı ? Olumlu / olumsuz yazılanları okuyun. Ben, satıcının 10 bin üzeri başarılı satışı varsa tereddüt etmem. Ayrıca son alışverişlerindeki yorumları okuyun. Satın alacağınız ürünü daha önce satmış ise o yorumlara dikkatinizi verin.
    Karşılaşacağınız sorunlara gelirsek: oyun sıfır yazar fakat ikinci el olabilir. Kullanılmış diskte çizikler bulunabilir. Elinde olmayan ürünün satışını açar sizi günlerce bekletebilir.(bir kaç kez yaşadım sinir bozucu bir durum) Kargo bedava denir fakat gelince 10-15 lira kargo parası ödeyebilirsiniz. Faturası yoktur satış sonrası destek ve muhattap bulamazsınız.
    Genelde hepimiz bu riskleri göz önüne alarak sipariş veriyoruz. Ayrıca sadece gittigidiyor değil forumdaki ikinci el bölümündede uygun fiyata oyunlar bulabilmeniz mümkün.

• spot ürün satıyorlar ama yinede pahalıya satıyorlar imkanın varsa şurdan al biraz beklersin ama fiyat çok iyi 10 günde falan geliyor genelde kargohttp://mariio128.com/grand-theft-auto-5-ps3-us.html yada forumun 2. el bölümüne bak sıfıra para verme o kadar
  • eğer güvenilir yerse al vede teknosa gibi yerlere prim yaptırmayın oyunun cıktığı olmuş 3 4 ay halen daha 200 lira fiyat veriyolar ben şahsen bizim burda bir tane spotcudan alıyorum kazık yemiyorum
  • ARAL konsol oyuncularının orjinal kullanımını suistimal etmekten vazgeçmeyecek arkadaşlar. Alabiliyorsanız hep spottan alın ya da yurtdışından getirtin. Adamlar GTA IV'ü bile(altı senelik oyun) hala 80 TL'ye satıyorlar neyin GTA V'inden bahsediyoruz ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CPTLeBron -- 4 Haziran 2014; 13:41:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.