Şimdi Ara

Gittigidiyor 20/10 ile alınabileceklerin Link paylaşımı (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.152
Cevap
67
Favori
230.575
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GittiGidiyor
    Arko Men T3 Pro Tıraş Bıçağı 3'lü & Cool Tıraş Köpüğü 200 Ml Ekonomik Paket - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/arko-men-t3-pro-tiras-bicagi-3-lu-cool-tiras-kopugu-200-ml-ekonomik-paket-436033069

Bedelli yapacaklar için işlerini görür :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parlak47 -- 29 Mayıs 2019; 17:24:19 >

• Belki daha önce paylaşılmıştır.
    Çay ihtiyacı olan varsa lipton 1000 gr 14.95 e geliyor. Üretim 03/2019. Skt 2021

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SyLaR046 kullanıcısına yanıt
    doğu karadeniz versiyonunu bugun teslim aldım. ürün yeni tarihli.
  • 4lü gibbs traş köpüğü 3 adet gelen var mı ?
  • Arkadaşlar alacağım ürün 19.99 lira! Üzerine bir şey alsam iptal etsem N11 de olduğu gibi indirim aynı oranda yansıyor mu bilen adaşkar cevap getire sevinirim. Eğer olmuyorsa da en ucuz ne ekleyebilirlerim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abercrombia -- 29 Mayıs 2019; 18:54:28 >
  • Dun Adanaya o kadar denedim hep cocacola magaza kodu verdi, gg cikan il ler hangileri acaba

• phantasm P kullanıcısına yanıt
    Var,önceki sayfalar da yazmışlardı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GittiGidiyor
    Gibbs Regular Tıraş Köpüğü 4 X 200 Ml - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/gibbs-regular-tiras-kopugu-4-x-200-ml-446060564

kamil satıcı 4 yerine 3 yollamış acaba başka bu şekilde ürün teslim alan oldu mu

banada bu şekilde göndermiş vay uyanık bastım olumsuz yorumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: elfen_lied

banada bu şekilde göndermiş vay uyanık bastım olumsuz yorumu
    Bana da öyle geldi. Korayspor yolluyor. Bunlar öyle ufak esnaf da değil. Yollayacaklar o bir taneyi. 12 kişi arayıp sormasa eksik geldi diye 4 kişilik daha mal çıkar onlara.

• FatihinOrg kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum lakin adam gg üzerinden mesaja cevap vermedi sabahtan beri. Korayspor mh ını mı arasak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: abercrombia

Arkadaşlar alacağım ürün 19.99 lira! Üzerine bir şey alsam iptal etsem N11 de olduğu gibi indirim aynı oranda yansıyor mu bilen adaşkar cevap getire sevinirim. Eğer olmuyorsa da en ucuz ne ekleyebilirlerim?
    Evet aynı oranda yansıyor indirimler n11 gibi. Çivata somun vs ekleyebilirsin, wallpaper vardı önceden ama o ilanlar silinmiş galiba, emaille geliyodu iptal etmene de gerek kalmıyodu

Yarın da geçsin bakarız. Olmadı onu da ifşa ederiz burda. Ayıp ya 1 tane Köpük için adını lekeleyecek.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.